iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
LTE hariç öyle kullanıyorum zaten. Bugünkü kullanım süremi görseniz gülersiniz. Benim cihaz iphone 6. Tüm gün güç tasarrufunda kullandım üç buçuk saat kullanım süresi aldım. En kötü dört buçuk saat alırdım genelde.
gerçekten sıkıntılı gözüküyor. oyun fln mı çok oynadınız yoksa normal kullanımda bu kadar gitmesi imkansız gibi birşey.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
gerçekten sıkıntılı gözüküyor. oyun fln mı çok oynadınız yoksa normal kullanımda bu kadar gitmesi imkansız gibi birşey.

Evet oyun fazla oynadım da güç tasarrufunda gene o kadar düşük süre almıyordum. Yani oynadığım oyun da cihazı yoracak bir oyun değil zaten. Muhtemelen LTE'den kaynaklı ve 10.2'nin biraz daha kötü olmasından.

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Evet oyun fazla oynadım da güç tasarrufunda gene o kadar düşük süre almıyordum. Yani oynadığım oyun da cihazı yoracak bir oyun değil zaten. Muhtemelen LTE'den kaynaklı ve 10.2'nin biraz daha kötü olmasından.
evet özellikte LTE çok fazla şarj yiyor. M8 kullanırken su gibi akıp gidiyordu gözümün önünde batarya yüzdesi :D güç tasarrufunda da çok kullanmamaya özen gösterin. piliniz azalmadıysa açmayın diyorlar genelde. çünkü ona göre optimize edilmiş bir sistemmiş. yani şarjım çok gitmesin diyip %90 larda açıp telefonu hep öyle kullanmakta zararlıymış.

Bravess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle 32 mi 128 gb mı tam karar veremedim bu iphone 7 alıcamda .
32 gb ne tür bi sıkıntısı var arada 600 tl oynuyor neredeyse bu kadar vermek istemiyrum 128 gb için bi yardımcı olursaız sevinirim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle 32 mi 128 gb mı tam karar veremedim bu iphone 7 alıcamda .
32 gb ne tür bi sıkıntısı var arada 600 tl oynuyor neredeyse bu kadar vermek istemiyrum 128 gb için bi yardımcı olursaız sevinirim
Günlük kullanımda fark etmez. Etmiyorda 7 32 ile 7 128 bakmıştım arkadaştan alıp fark yok arayüzde uygulamalarda
İş okuma yazmanın çok kullanıldığı yerlerde belli oluyor video düzenleme pcye dosya aktarma vb vb

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Kablosuz kulaklık ile müzik keyfi alma şansınız yok.

Kulak içi mi kulak üstü mü . Tek kulak girişi mi? Yardımcı olabilirim

Hocam kablosuz kulaklık ile neden müzik keyfi alınamıyor?
Ben Bluetoothlu kulaklık arıyorum kulaküstü kulaklık ama kulaklıkların özelliklerinden (duyarlılık-frekans) anlamıyorum. Şuan elimde akg k451 var, ses şiddeti bass etkileyici, müzik dinlemek ayrı bir keyif veriyor birde boyutları çok büyük olmamasından memnunum ancak 7 Plus aldıktan sonra dışarıda kablolu kullanmak zor geliyor.
Önerebileceğin boyutları fazla büyük olmayan kulak üstü kulaklık var mı? Bütçe olarak 500-750 civarı.

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
iOS 10.2 ilk çıktığında ipsw yi indirip temiz kurulum yapmıştım ancak gerek ısınması gerek pilin çabuk bitmesi gereksede zamanla şişmesi beni 10.1.1 geri döndürmüştü(temiz kurulum)ancak gariptir ki zamanla 10.1.1 de ısınıp sarj süresi çabuk bitmeye başladı ve 10.1.1 deki çeşitli buglar beni iyicene soğuttu yaklaşık 3 gün önce cihazı 10.2 ye geçirdim(temiz kurulum)acaba  alttan alttan sorunları bize çaktırmadan telefonumu güncelleştiriyor anlamadım ancak şuan çok memnunum gerek şarj süresi gerek stabilitesi oyunlarda ısınma devam ediyor ancak çok fazla değil beni 10.2 memnun etti açıkcası resimdede görüldüğü gibi şarj sürem bence hiç fena değil sabah çıkartıyorum akşama kadar beni idare ediyor 3G ve Wifi li kullanım haber okuma safaride takılma müzik dinleme youtubeda video izleme oyun oynama ki 10.1.1 e göre Wifi ve Operatör çekim gücüde arttmış...Eğer 10.1.1 çok bunaldıysanız ve telefonunuza Jailbreak yapma gibi bi derdiniz yoksa(sanırım 10.2 ye de çıkıcakmış.)bu sürümü tavsiye ederim sıfırdan yedeksiz kurulum yapın tertemiz kullanın. :)

Ekli dosyalar

• IMG_0004.PNG
    IMG_0004.PNG
    534.1 KB · Görüntüleme: 499
  • IMG_0005.PNG
    IMG_0005.PNG
    616 KB · Görüntüleme: 592
M

Murat Burç

SDN Okuru
iOS 10.2 ilk çıktığında ipsw yi indirip temiz kurulum yapmıştım ancak gerek ısınması gerek pilin çabuk bitmesi gereksede zamanla şişmesi beni 10.1.1 geri döndürmüştü(temiz kurulum)ancak gariptir ki zamanla 10.1.1 de ısınıp sarj süresi çabuk bitmeye başladı ve 10.1.1 deki çeşitli buglar beni iyicene soğuttu yaklaşık 3 gün önce cihazı 10.2 ye geçirdim(temiz kurulum)acaba  alttan alttan sorunları bize çaktırmadan telefonumu güncelleştiriyor anlamadım ancak şuan çok memnunum gerek şarj süresi gerek stabilitesi oyunlarda ısınma devam ediyor ancak çok fazla değil beni 10.2 memnun etti açıkcası resimdede görüldüğü gibi şarj sürem bence hiç fena değil sabah çıkartıyorum akşama kadar beni idare ediyor 3G ve Wifi li kullanım haber okuma safaride takılma müzik dinleme youtubeda video izleme oyun oynama ki 10.1.1 e göre Wifi ve Operatör çekim gücüde arttmış...Eğer 10.1.1 çok bunaldıysanız ve telefonunuza Jailbreak yapma gibi bi derdiniz yoksa(sanırım 10.2 ye de çıkıcakmış.)bu sürümü tavsiye ederim sıfırdan yedeksiz kurulum yapın tertemiz kullanın. :)
Şu saat simgesine tıklayıp tekrar ss atabilir misin?

Kenan___

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arap krallığı tarafından tüm görüntülü konuşmalar yasaklandı. FaceTime yüklenir diyen çakal telefoncular var onlara şakın kanmayın. Hiç bir şekilde yükleme yolu yok
--- Gönderi Güncellendi ---

İlk defa sizden duydum

İnternette resimleri ve videoları çok var, c.tesi günü aldığım i7 256 gb jet black cihazıma on ve arka jelatin yaptırdım, bugün arka jelatini soktum iPhone ve diğer yazılar olduğu gibi jelatinde kaldı. Mat siyah la değişim yapcam, jet black ten çok soğudum.
edf647487a920c141a1986a72ba27b8c.jpg

iPhone 7 jet black kullanıp arka koruyucu jelatin yapıştıran arkadaslar, hiç jelatini çıkarıp kontrol ettinizmi? Ben 2 gün önce taktirdigim jelatini çıkartıp baktım durum bu, iPhone ve diğer yazılar olduğu gibi jelatinde kalıyo. 4 bin kusur tl verip aldığın bi cihaz da böyle bi durumla karşılaşmak aşırı can sıkıcı.
f4329c48a7d48f0a8898fbd105c4a7b5.jpg
28cf2976bca2b653c598e0c7394c146f.jpg

Son düzenleyen moderatör:

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen telefonunda video ve ya ses kaydında cızırtı olmadığını düşünen arkadaşlar lütfen yardımcı olmak adına bana bu kaydı ulaştırabilir misiniz ( sessiz ortam)!

@MrSmoke @Hakan__ @Apocalypse_ @Ahmet ERKAN @52SakocaN52 @Leatrix @Kenan___ @wedoman @Goksky @asdf61 @Bravess @MR.Anonymous

Foruma girip bu mesajımı okuyan arkadaşlar sizler lütfen rica ediyorum

Çok değil 3 sn bir ses kaydı ya da video
Bugün müsait olduğumda YouTube yükleyip paylaşırım

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen telefonunda video ve ya ses kaydında cızırtı olmadığını düşünen arkadaşlar lütfen yardımcı olmak adına bana bu kaydı ulaştırabilir misiniz ( sessiz ortam)!

@MrSmoke @Hakan__ @Apocalypse_ @Ahmet ERKAN @52SakocaN52 @Leatrix @Kenan___ @wedoman @Goksky @asdf61 @Bravess @MR.Anonymous

Foruma girip bu mesajımı okuyan arkadaşlar sizler lütfen rica ediyorum

Çok değil 3 sn bir ses kaydı ya da video

Bi kayıt yapayım bugün.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
tmm tabiki. ama i7 azcık fazla çıkacaktır. daha güçlü bir mikrafon var. ben de SE var gerçi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İnternette resimleri ve videoları çok var, c.tesi günü aldığım i7 256 gb jet black cihazıma on ve arka jelatin yaptırdım, bugün arka jelatini soktum iPhone ve diğer yazılar olduğu gibi jelatinde kaldı. Mat siyah la değişim yapcam, jet black ten çok soğudum.
edf647487a920c141a1986a72ba27b8c.jpg

iPhone 7 jet black kullanıp arka koruyucu jelatin yapıştıran arkadaslar, hiç jelatini çıkarıp kontrol ettinizmi? Ben 2 gün önce taktirdigim jelatini çıkartıp baktım durum bu, iPhone ve diğer yazılar olduğu gibi jelatinde kalıyo. 4 bin kusur tl verip aldığın bi cihaz da böyle bi durumla karşılaşmak aşırı can sıkıcı.
f4329c48a7d48f0a8898fbd105c4a7b5.jpg
28cf2976bca2b653c598e0c7394c146f.jpg

hocam bu anormal değil ki. iPhone yazısı ve apple simgesi Çıkıntılı olduğu için izi geçmiş durumda

Kenan___

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
hocam bu anormal değil ki. iPhone yazısı ve apple simgesi Çıkıntılı olduğu için izi geçmiş durumda

Ön tarafa neysede arkaya yapıştırmak bana gereksiz geliyo kendi fikrim tabi

Tabiki de anormal hocam, apple yazısı çıkıntılı değil, jelatine direk boyasıyla beraber yapışıp kalıyo yani direk boyası çıkıyo yazının. Arkasına jelatin yapıştırmadan jet black cihazı kullanmak cesaret ister, ben kılıfla kullanacağım halde jelatin yaptırmıştım. Çünkü gerçekten çok hassas bir yüzeyi var

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Tabiki de anormal hocam, apple yazısı çıkıntılı değil, jelatine direk boyasıyla beraber yapışıp kalıyo yani direk boyası çıkıyo yazının. Arkasına jelatin yapıştırmadan jet black cihazı kullanmak cesaret ister, ben kılıfla kullanacağım halde jelatin yaptırmıştım. Çünkü gerçekten çok hassas bir yüzeyi var

boyası çıkıyor ise o ayrı. çıkıntı dediğim kenarları. apple logosu çıkması normal. boya var ise iş değişir

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bugün müsait olduğumda YouTube yükleyip paylaşırım
çok sağol kardeşim
Bi kayıt yapayım bugün.
bekliyorum kardeşim
tmm tabiki. ama i7 azcık fazla çıkacaktır. daha güçlü bir mikrafon var. ben de SE var gerçi

sen de gönder abi bir dinleyeyim se nasıl bakalım

ben de lg g3 de yağtığım kaydı ip7 de dinleyecem ip7dekini de lg g3 bakalım nasıl bir durum olacak

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar Apple'ın sitesinden banka kartı ile telefon vs alınabiliyor mu? İlla kredi kartı şartı var mı?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Beyler yapmayın bu mikrofon sesi. Her mikrofon boşlukta böyle ses çıkarır.

Aynı zamanda tamirlerini yapıyorum ve yapısını tanıyorum.

işlemcinin sesi bile çıkar az az .

iPhone SE 1080p 60FPS bu da .

Bir şey yok telefonunuzda

Son düzenleme: