iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Daha önceden alınan bir ss bu. Aldığım hafta baya 7-22 arası yetiyordu gayet

anladım ama şey demek istiyorum. oran orantı önemli olan.

benim ekranda 2 saat 11 dk açık kalmış MC5. %70 gitmiş. örnmli olan o . ne kadar oranda ne kadar pil tüketimi

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
şarj olayı tamamen kullanıcıya bağlı. ben telefonu geçen gün çok fazla kullanmadım öyle takıldım ettim 9 saat kullanım süresi aldım ve hala %9 şarjım vardı. ama dominations oynadığım için acayip şarjım gidiyor. şarjım eğer oyun oynarsam %40 civarına geldiğinde 4 saat civarı kullanım sürem oluyor. yalnız burada oynadığınız oyun ya da kullandığınız uygulama da önemli. grafik gerektiren oyun oynadığınızda su gibi biter şarjınız ama örnek olarak menajerlik oyunu oynarsanız 5-10 dk da anca %1-2 gider.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
şarj olayı tamamen kullanıcıya bağlı. ben telefonu geçen gün çok fazla kullanmadım öyle takıldım ettim 9 saat kullanım süresi aldım ve hala %9 şarjım vardı. ama dominations oynadığım için acayip şarjım gidiyor. şarjım eğer oyun oynarsam %40 civarına geldiğinde 4 saat civarı kullanım sürem oluyor. yalnız burada oynadığınız oyun ya da kullandığınız uygulama da önemli. grafik gerektiren oyun oynadığınızda su gibi biter şarjınız ama örnek olarak menajerlik oyunu oynarsanız 5-10 dk da anca %1-2 gider.

İlk zamanlarımda 10-12 aaat bekleme 4-5 kullanım alıyordum. Apple batırdı vallaha.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
IMG_0091.jpg
IMG_0092.jpg

Ben note 5 den geçtiğim için ilaç gibi geldi bana ip7 şarjı bence süper[emoji1]

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Artık bende bir iPhone kullanıcısıyım 128 mat plus :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Ve maalesef cızırtı sorunu var diğer farkettiğim sorunda ağır cekimde büyük bir sorun var video çekmiyorda sanki seri şekilde fotoğraf çekiyor sürüm güncellenmeyecem 10.1.1

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
ya arkadaşlar kullanıma o kadar takılmayın ya.

Kimi oyun oynar kimi konuşur fotoğraf çeker.

Bir günü rahat çıkarıyorsa tamamdır

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
ya arkadaşlar kullanıma o kadar takılmayın ya.

Kimi oyun oynar kimi konuşur fotoğraf çeker.

Bir günü rahat çıkarıyorsa tamamdır

Benimki çıkarmıyor işte sorun bu!!! Telefonu saat 16'da %10'da buldum. İki hafta önce bu gece 11-12'ye kadar gidiyordu.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yok arkadaş karar verdim hafta sonu telefona restore çekicem

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Peki ne yapıyorsun tel ile? Ben 4 saatte bittiğini bilirim full NFS NO Limits.

Sosyal medyada isen sürekli demek istiyorum. ama alıp 10 dk dolaşıp sonra günlük kullanım ise çok tabii

yani günlük 1-1.5 saat normal face vs. ama 5-6 saatte biter yani

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Peki ne yapıyorsun tel ile? Ben 4 saatte bittiğini bilirim full NFS NO Limits.

Sosyal medyada isen sürekli demek istiyorum. ama alıp 10 dk dolaşıp sonra günlük kullanım ise çok tabii

yani günlük 1-1.5 saat normal face vs. ama 5-6 saatte biter yani

30 dk safari gezintisinde %10 şarj gitti normal mi bu?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Benimki çıkarmıyor işte sorun bu!!! Telefonu saat 16'da %10'da buldum. İki hafta önce bu gece 11-12'ye kadar gidiyordu.

10.2 sürümü baya kötü oldu. Okulda da kullanıyorum telefonu. Önceden yüzde 50-60 şarjla okuldan çıkarken bugün yüzde 15 sarjla çıktım. Yazılımsal bir problem var.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
10.2 sürümü baya kötü oldu. Okulda da kullanıyorum telefonu. Önceden yüzde 50-60 şarjla okuldan çıkarken bugün yüzde 15 sarjla çıktım. Yazılımsal bir problem var.

Aynen ya. Telefonu güncellediğim güne lanet olsun ilk sürümüyle bıraksaydım keşke.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
aldım alalı 1 kere düşürdüm arkası ezildi.

kılıfsız kullanmayın beyler :/

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
arkadaşlar 10.2 sürümü kendi deneyimim ve kullanıcıları gördüğüm kadarıyla 10.1.1'den batarya konusunda daha iyi. kötü diyen arkadaşlara soruyorum acaba ota'dan mı güncellediniz telefonu yoksa bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden sıfır kurulum mu yaptınız? daha önceden de 4s kullanıyodum ve o zamanlardan tecrübe ettiğim kadarıyla telefonu her güncellemede itunes üzerinden restore yaparak yüklemek lazım. evet uğraştırıcı bir yol fakat sıfırdan kurulum yaptığınız için cihaza temiz yazılım yüklenir.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
arkadaşlar 10.2 sürümü kendi deneyimim ve kullanıcıları gördüğüm kadarıyla 10.1.1'den batarya konusunda daha iyi. kötü diyen arkadaşlara soruyorum acaba ota'dan mı güncellediniz telefonu yoksa bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden sıfır kurulum mu yaptınız? daha önceden de 4s kullanıyodum ve o zamanlardan tecrübe ettiğim kadarıyla telefonu her güncellemede itunes üzerinden restore yaparak yüklemek lazım. evet uğraştırıcı bir yol fakat sıfırdan kurulum yaptığınız için cihaza temiz yazılım yüklenir.

İlk otadan yaptım. O zaman daha iyi süre alıyordum. Sonra restore yaptım daha da kötüleşti.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
restore yaptıktan sonra yeni bir iphone olarak ayarla mı yaptınız yoksa yedekten mi yüklediniz?
--- Gönderi Güncellendi ---

restore yaptıktan sonra yeni bir iphone olarak ayarla mı yaptınız yoksa yedekten mi yüklediniz?

Yeni olarak ayarladım.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
normalde daha iyi olması lazım bende anlamadım bu durumu. donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. bir sonraki güncellemeyi bekleyin ya da isterseniz cihazı zorlu center'a götürün.

İstanbulda olsam bin kere götürmüştüm[emoji23]

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
İstanbulda olsam bin kere götürmüştüm[emoji23]
canınız sağolsun boşverin. illaki düzelecek. şimdilik pili harcayan şeyleri kapatarak idare edebilirsiniz ki ben hep bu şekilde kullanıyorum. konum servislerini, bluetooth'u, arka plan uygulama yenilemeyi kapatma gibi. parlaklığı yarıya indirebilirsiniz. LTE yerine en azından evdeyken 2G'de kullanabilirsiniz.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
canınız sağolsun boşverin. illaki düzelecek. şimdilik pili harcayan şeyleri kapatarak idare edebilirsiniz ki ben hep bu şekilde kullanıyorum. konum servislerini, bluetooth'u, arka plan uygulama yenilemeyi kapatma gibi. parlaklığı yarıya indirebilirsiniz. LTE yerine en azından evdeyken 2G'de kullanabilirsiniz.

LTE hariç öyle kullanıyorum zaten. Bugünkü kullanım süremi görseniz gülersiniz. Benim cihaz iphone 6. Tüm gün güç tasarrufunda kullandım üç buçuk saat kullanım süresi aldım. En kötü dört buçuk saat alırdım genelde.