iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yande

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk kez şarj ederken dolduğu zaman çekmeli miyim yoksa belli bir süre durması gerekiyor mu

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bu kötü yorumlar insanın hevesini kırıyor neredeyse sipariş iptali isteyeceğim :((

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
DH ye bir bak kamera hakkında çok tepki var :( kuruntu başladı iyice iptal edip başka telefon bekleyisim var
Hangi kötü yorumlar ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Gerçi sanki sorunsuz olan telefon mu var ne olmuş olmuş yarın elimde olacak ne iptal edecem ve paraya kiydim sonunda dedim güzel bir telefonum olsun inşallah sorun yaşamam :))

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
DH ye bir bak kamera hakkında çok tepki var :( kuruntu başladı iyice iptal edip başka telefon bekleyisim var

Gerçi sanki sorunsuz olan telefon mu var ne olmuş olmuş yarın elimde olacak ne iptal edecem ve paraya kiydim sonunda dedim güzel bir telefonum olsun inşallah sorun yaşamam :))
Valla hiç bir ürün hiç bir şey kusursuz değildir herşeyin bir eksi yanı vardır, 3000 tl veriyoruz diye herşeyden olacak her özelliği olacak diye bir kural Yok hangi modeli seçtiniz

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Valla hiç bir ürün hiç bir şey kusursuz değildir herşeyin bir eksi yanı vardır, 3000 tl veriyoruz diye herşeyden olacak her özelliği olacak diye bir kural Yok hangi modeli seçtiniz
7 plus 128 GB Mat @Hakan__ yarın elimde olacak inşallah :)
Kutuyu açmadan önce yapılması gereken bir şey var mı sizce ben daha önce kullanılmış mı seri no dan sorgulayacam bir şey kaçınca hafta üretimi ona bakacağım onun dışında aklıma gelen hasarlı kargo başka bir şey aklıma gelmiyor

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Kutuyu açmadan önce yapılması gereken bir şey var mı sizce ben daha önce kullanılmış mı seri no dan sorgulayacam bir şey kaçınca hafta üretimi ona bakacağım onun dışında aklıma gelen hasarlı kargo başka bir şey aklıma gelmiyor
Bunları sorgulayacak kadar neyden endişeleniyorsun?

enesbickici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 almaya karar vermiştim fakat tıslama ve sarı ekran problemi beni korkutuyor. Son üretimlerde bu sorunlar giderilmiş mildir? Yaşar mıyım aynı sorunları

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bunları sorgulayacak kadar neyden endişeleniyorsun?
Hasarlı kargo hakkında Apple Store'nin açıklaması var bu bir

Hafta kontrolünü çok da önemli olmasa da seri no kontrolü ile önceden teli açan olmusmu belli oluyor :) açıkçası 4bin kusur para verdikten sonra kullanılmış telefon almak bilmem anlatabildim mı :)
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 almaya karar vermiştim fakat tıslama ve sarı ekran problemi beni korkutuyor. Son üretimlerde bu sorunlar giderilmiş mildir? Yaşar mıyım aynı sorunları

Açıkçası tislamanin uydurma olduğunu düşünmekteyim sarı ekraninsa canlılık artı gözü yormayan bir teknoloji :) ama çekim problem olabilir bu kafanizda bir problem değilse alın derim

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Hepsiburada.com adresinden aldığım spigen ekran koruyucuyu, bir telefon bayisinde yapıştırttım. Ama ahize kısmını tam oturtamamış evde bakınca gördüm yarın başka bir telefoncuya gitsem çıkarıp tekrar taktırılacak bişey mi ?Eğer çıkarıp tekrar yapıştırınca kötü olacak bişeyse bekleyip şimdiki eskiyince yenisini almayı düşünebilirim. Spigen cam yerine başka birşey yapıştırtmakta istemiyorum.Çünkü spigen cam hakkaten süper bişeymiş

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Herhangi bir sorun yok endişelenmeyin sarı ekran ayarlardan düzeltilmekte bu sadece ilk hafta satılan Iphone de ayarı yapılmadan yollanmış ondan sonraki cihazlarda sıkıntı yoktur

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95

Hafta kontrolünü çok da önemli olmasa da seri no kontrolü ile önceden teli açan olmusmu belli oluyor :) açıkçası 4bin kusur para verdikten sonra kullanılmış telefon almak bilmem anlatabildim mı :)

Açıkçası tislamanin uydurma olduğunu düşünmekteyim sarı ekraninsa canlılık artı gözü yormayan bir teknoloji :) ama çekim problem olabilir bu kafanizda bir problem değilse alın derim
Postayla neden alıyorsun madem böyle endişelerin var 4 bin tl veriyormuşsun canlı canlı gidip kendin alman daha doğru. Apple store'un 4 Bin TL veripte açılmış telefon gönderebileceğide ayrı bir muamma anlatabildim mi ;)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hepsiburada.com adresinden aldığım spigen ekran koruyucuyu, bir telefon bayisinde yapıştırttım. Ama ahize kısmını tam oturtamamış evde bakınca gördüm yarın başka bir telefoncuya gitsem çıkarıp tekrar taktırılacak bişey mi ?Eğer çıkarıp tekrar yapıştırınca kötü olacak bişeyse bekleyip şimdiki eskiyince yenisini almayı düşünebilirim. Spigen cam yerine başka birşey yapıştırtmakta istemiyorum.Çünkü spigen cam hakkaten süper bişeymiş
Çok fazla kapatmıyorsa kurcalamayın. Tabi ki çıkardığınızda yapışkan özelliği gidecektir
Birşey yapmanıza gerek Yok telefonu kurun iCloud.com mail açın sıfırdan her zaman sıfırdan başlamak iyidir :)
Bende 7 Plus 128 Gold aldım dün gece rüyamda mat siyah ile değiştiriyordum :D

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Postayla neden alıyorsun madem böyle endişelerin var 4 bin tl veriyormuşsun canlı canlı gidip kendin alman daha doğru. Apple store'un 4 Bin TL veripte açılmış telefon gönderebileceğide ayrı bir muamma anlatabildim mi ;)

Keşke imkanların buna el verse böyle endişelerin sebebi kötü yorumlar bazıları kullanılmış telefon gönderildiğine dair bilgiler paylaşıyor bu tabi ki etkiliyor ister istemez

-
Birşey yapmanıza gerek Yok telefonu kurun iCloud.com mail açın sıfırdan her zaman sıfırdan başlamak iyidir :)
Bende 7 Plus 128 Gold aldım dün gece rüyamda mat siyah ile değiştiriyordum :D

Kardeşim ben neden böyle bir şey dedim mesela ben 2014 de lg g3 aldım ve kontrol şu şekildeydi IMEI sorgulattim lg tr garantili mı diye sonra da açıp ölü piksel kontrolü yaptım ilk iş olarak mesela Samsung'un ve Sony'nin şu geçirmez telefonlarının şu gecirmemezlik için kontrol sağlayan bir kod var ve anlaşılıyor şu gecirir mı gecirmez mı vs vs :)

Telefon gelirse mesela açtıktan sonra shsh imzası alacagim telefona Facebook yüklemeden önce
Mesela benim 6 GB paketim var bunun için telefonu ilk açtığımda bazi ayarlar yapmak lazım ben ios hiç kullanmadım elime verince bu nasıl bir şey demisligim var hep bahsi geçen arka plan bildirim kısıtlama gibi gibi bu tarz şeyler öğrenebilecegim bir konu vs varsa çok iyi olur

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Herhangi bir sorun yok endişelenmeyin sarı ekran ayarlardan düzeltilmekte bu sadece ilk hafta satılan Iphone de ayarı yapılmadan yollanmış ondan sonraki cihazlarda sıkıntı yoktur

hatta sarı ekran ile ilgili dediğinizi kanıtlayacak canlı örnek bile verebilirim.Yakın zaman önce almış olduğum 7 plus buna örnek sarılık filan yok

cem ertaşkın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ya ben telefonu iki kere şarjdan çektim bozulma ihtimali var mı bataryanın
batarya şu an kullanım 1 saat 10 dk / 9 saat 32 dk bekleme de şarj %91 normal mı ? anormal mi?

revolutionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce 7plus 128gb aldım. Bundan önce 6s plus vardı. İtunes üzerinden verileri 7plusa aktardım sorunsuz bir sekilde. Şuanda ios son sürümünü kullanmaktayım. İki sorunum var. Bunlardan birincisi telefonu dört haneli şifre girerek açıyorum. Şifreyi yazdıktan sonra hemen telefon açılmıyor. Şifreyi yazıyorum iki saniye sonra açılıyor yani ana ekran geliyor. İkincisi ise; ekranın yukarısında saat, şarj, wifi göstergelerinin oldugu yer yine bir iki saniye geç geliyor herhangi bir uygulamadan ana ekrana geçtigimde veya arka planda çalışan uygulamaları kapatıp yine ana ekrana geçtigimde. 6s plusta bu sorunların hiç biriyle karşılaşmamıştım. Bir çözümü var mı veya bu sorunları yaşayanlar var mı ?

cihad16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce 7plus 128gb aldım. Bundan önce 6s plus vardı. İtunes üzerinden verileri 7plusa aktardım sorunsuz bir sekilde. Şuanda ios son sürümünü kullanmaktayım. İki sorunum var. Bunlardan birincisi telefonu dört haneli şifre girerek açıyorum. Şifreyi yazdıktan sonra hemen telefon açılmıyor. Şifreyi yazıyorum iki saniye sonra açılıyor yani ana ekran geliyor. İkincisi ise; ekranın yukarısında saat, şarj, wifi göstergelerinin oldugu yer yine bir iki saniye geç geliyor herhangi bir uygulamadan ana ekrana geçtigimde veya arka planda çalışan uygulamaları kapatıp yine ana ekrana geçtigimde. 6s plusta bu sorunların hiç biriyle karşılaşmamıştım. Bir çözümü var mı veya bu sorunları yaşayanlar var mı ?
Büyük ihtimalle sistemsel sorun.
tamam teşekkürler

sizin telefonun bataryası ne kadar gidiyor ben 7 plus 32 kullanıyorum
Plus var 10.2 ios ta aktif full kullanımda internet v.s 10-12 saat arası.
Normal kullanım 8-10 saat kullanım 35-50 saat bekleme.
Kullandığın uygulamaya göre değişiyor.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Hayırlı olsun güle güle kullan emin ol pişman olmayacaksın, geçti mi telefon eline :)

cihad16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
tamam teşekkürler

Plus var 10.2 ios ta aktif full kullanımda internet v.s 10-12 saat arası.
Normal kullanım 8-10 saat kullanım 35-50 saat bekleme.
Kullandığın uygulamaya gr
tamam teşekkürler

İlk aldığımda böyle bir batarya performansı aldım sonraki güncellemeler gelince birdaha tutmadı :D

Ekli dosyalar

• 001.PNG
    001.PNG
    536.9 KB · Görüntüleme: 494

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Tıslama var.
Her İşlemci tıslar. Bu Biraz ayarsız sadece