canberk sagnak
Profesör
sitesinde siparişlerim kısmında filan vardır bişeylerNasıl iptal etçez ki muhatap yok karşıda ulaşamıyoruz ki kimseye
sitesinde siparişlerim kısmında filan vardır bişeylerNasıl iptal etçez ki muhatap yok karşıda ulaşamıyoruz ki kimseye
Hesabımdan siparişlerim oradan iptal edebiliyorsun.sitesinde siparişlerim kısmında filan vardır bişeyler
Şarj dolduğunda çekin sıkıntı olmazİlk kez şarj ederken dolduğu zaman çekmeli miyim yoksa belli bir süre durması gerekiyor mu
Hangi kötü yorumlar ?Bu kötü yorumlar insanın hevesini kırıyor neredeyse sipariş iptali isteyeceğim(
--- Gönderi Güncellendi ---Hangi kötü yorumlar ?
Valla hiç bir ürün hiç bir şey kusursuz değildir herşeyin bir eksi yanı vardır, 3000 tl veriyoruz diye herşeyden olacak her özelliği olacak diye bir kural Yok hangi modeli seçtinizDH ye bir bak kamera hakkında çok tepki varkuruntu başladı iyice iptal edip başka telefon bekleyisim var
--- Gönderi Güncellendi ---
Gerçi sanki sorunsuz olan telefon mu var ne olmuş olmuş yarın elimde olacak ne iptal edecem ve paraya kiydim sonunda dedim güzel bir telefonum olsun inşallah sorun yaşamam)
7 plus 128 GB Mat @Hakan__ yarın elimde olacak inşallahValla hiç bir ürün hiç bir şey kusursuz değildir herşeyin bir eksi yanı vardır, 3000 tl veriyoruz diye herşeyden olacak her özelliği olacak diye bir kural Yok hangi modeli seçtiniz
Bunları sorgulayacak kadar neyden endişeleniyorsun?7 plus 128 GB Mat @Hakan__ yarın elimde olacak inşallah
Kutuyu açmadan önce yapılması gereken bir şey var mı sizce ben daha önce kullanılmış mı seri no dan sorgulayacam bir şey kaçınca hafta üretimi ona bakacağım onun dışında aklıma gelen hasarlı kargo başka bir şey aklıma gelmiyor
Hasarlı kargo hakkında Apple Store'nin açıklaması var bu birBunları sorgulayacak kadar neyden endişeleniyorsun?
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 almaya karar vermiştim fakat tıslama ve sarı ekran problemi beni korkutuyor. Son üretimlerde bu sorunlar giderilmiş mildir? Yaşar mıyım aynı sorunları
Ürün yoksa 1 hafta bile sürebilir stok olmasa da satış yapıyorlar.Spigen den sipariş veripte istanbuldan ertesi güm teslim alan var mı? Sorun yaşayan var mı ?
Spigen den sipariş veripte istanbuldan ertesi güm teslim alan var mı? Sorun yaşayan var mı ?
Herhangi bir sorun yok endişelenmeyin sarı ekran ayarlardan düzeltilmekte bu sadece ilk hafta satılan Iphone de ayarı yapılmadan yollanmış ondan sonraki cihazlarda sıkıntı yokturArkadaşlar merhaba. iPhone 7 almaya karar vermiştim fakat tıslama ve sarı ekran problemi beni korkutuyor. Son üretimlerde bu sorunlar giderilmiş mildir? Yaşar mıyım aynı sorunları
Postayla neden alıyorsun madem böyle endişelerin var 4 bin tl veriyormuşsun canlı canlı gidip kendin alman daha doğru. Apple store'un 4 Bin TL veripte açılmış telefon gönderebileceğide ayrı bir muamma anlatabildim miHasarlı kargo hakkında Apple Store'nin açıklaması var bu bir
Hafta kontrolünü çok da önemli olmasa da seri no kontrolü ile önceden teli açan olmusmu belli oluyoraçıkçası 4bin kusur para verdikten sonra kullanılmış telefon almak bilmem anlatabildim mı
Açıkçası tislamanin uydurma olduğunu düşünmekteyim sarı ekraninsa canlılık artı gözü yormayan bir teknolojiama çekim problem olabilir bu kafanizda bir problem değilse alın derim
Çok fazla kapatmıyorsa kurcalamayın. Tabi ki çıkardığınızda yapışkan özelliği gidecektirHepsiburada.com adresinden aldığım spigen ekran koruyucuyu, bir telefon bayisinde yapıştırttım. Ama ahize kısmını tam oturtamamış evde bakınca gördüm yarın başka bir telefoncuya gitsem çıkarıp tekrar taktırılacak bişey mi ?Eğer çıkarıp tekrar yapıştırınca kötü olacak bişeyse bekleyip şimdiki eskiyince yenisini almayı düşünebilirim. Spigen cam yerine başka birşey yapıştırtmakta istemiyorum.Çünkü spigen cam hakkaten süper bişeymiş
Birşey yapmanıza gerek Yok telefonu kurun iCloud.com mail açın sıfırdan her zaman sıfırdan başlamak iyidir7 plus 128 GB Mat @Hakan__ yarın elimde olacak inşallah
Kutuyu açmadan önce yapılması gereken bir şey var mı sizce ben daha önce kullanılmış mı seri no dan sorgulayacam bir şey kaçınca hafta üretimi ona bakacağım onun dışında aklıma gelen hasarlı kargo başka bir şey aklıma gelmiyor
Postayla neden alıyorsun madem böyle endişelerin var 4 bin tl veriyormuşsun canlı canlı gidip kendin alman daha doğru. Apple store'un 4 Bin TL veripte açılmış telefon gönderebileceğide ayrı bir muamma anlatabildim mi![]()
-
Birşey yapmanıza gerek Yok telefonu kurun iCloud.com mail açın sıfırdan her zaman sıfırdan başlamak iyidir
Bende 7 Plus 128 Gold aldım dün gece rüyamda mat siyah ile değiştiriyordum![]()
Teşekkür ederimŞarj dolduğunda çekin sıkıntı olmaz
Herhangi bir sorun yok endişelenmeyin sarı ekran ayarlardan düzeltilmekte bu sadece ilk hafta satılan Iphone de ayarı yapılmadan yollanmış ondan sonraki cihazlarda sıkıntı yoktur
Şarjdan çekince bozulma riski yok. %91 Normal bence.ya ben telefonu iki kere şarjdan çektim bozulma ihtimali var mı bataryanın
batarya şu an kullanım 1 saat 10 dk / 9 saat 32 dk bekleme de şarj %91 normal mı ? anormal mi?
tamam teşekkürlerŞarjdan çekince bozulma riski yok. %91 Normal bence.
sizin telefonun bataryası ne kadar gidiyor ben 7 plus 32 kullanıyorumtamam teşekkürler
Büyük ihtimalle sistemsel sorun.Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce 7plus 128gb aldım. Bundan önce 6s plus vardı. İtunes üzerinden verileri 7plusa aktardım sorunsuz bir sekilde. Şuanda ios son sürümünü kullanmaktayım. İki sorunum var. Bunlardan birincisi telefonu dört haneli şifre girerek açıyorum. Şifreyi yazdıktan sonra hemen telefon açılmıyor. Şifreyi yazıyorum iki saniye sonra açılıyor yani ana ekran geliyor. İkincisi ise; ekranın yukarısında saat, şarj, wifi göstergelerinin oldugu yer yine bir iki saniye geç geliyor herhangi bir uygulamadan ana ekrana geçtigimde veya arka planda çalışan uygulamaları kapatıp yine ana ekrana geçtigimde. 6s plusta bu sorunların hiç biriyle karşılaşmamıştım. Bir çözümü var mı veya bu sorunları yaşayanlar var mı ?
Plus var 10.2 ios ta aktif full kullanımda internet v.s 10-12 saat arası.tamam teşekkürler
sizin telefonun bataryası ne kadar gidiyor ben 7 plus 32 kullanıyorum
Hayırlı olsun güle güle kullan emin ol pişman olmayacaksın, geçti mi telefon eline7 plus 128 GB Mat @Hakan__ yarın elimde olacak inşallah
Plus var 10.2 ios ta aktif full kullanımda internet v.s 10-12 saat arası.tamam teşekkürler
tamam teşekkürler
Tıslama var.Hasarlı kargo hakkında Apple Store'nin açıklaması var bu bir
Hafta kontrolünü çok da önemli olmasa da seri no kontrolü ile önceden teli açan olmusmu belli oluyoraçıkçası 4bin kusur para verdikten sonra kullanılmış telefon almak bilmem anlatabildim mı
Açıkçası tislamanin uydurma olduğunu düşünmekteyim sarı ekraninsa canlılık artı gözü yormayan bir teknolojiama çekim problem olabilir bu kafanizda bir problem değilse alın derim