iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
@Apocalypse_
Turkcell de salla kazan kampanyasi var. 10gb internet veya 10.000 dk. Veya haftalik 1gb internet veya 100dk konusma veriyor.
Hesabim uygulamasina hucresel veri ile baglaniyorsun, hemen karsina geliyor zaten. İlgili tusa basip telefonu sallıyorsun ve hediyen hattina yukleniyor. Bana 10gb internet cikti :D
Banada 10 gb hediye verdi, 1 ay kullanım süresi varmış, bilgi için teşekkürler

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
vatan bugün 3399 tl'ye 7 plus 32 gb satıyodu acaba indirim yaptıkları zaman çaktırmadan ithalatçı garantilimi satıyolar acaba bi ilginçlik mi var

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
@Apocalypse_
Turkcell de salla kazan kampanyasi var. 10gb internet veya 10.000 dk. Veya haftalik 1gb internet veya 100dk konusma veriyor.
Hesabim uygulamasina hucresel veri ile baglaniyorsun, hemen karsina geliyor zaten. İlgili tusa basip telefonu sallıyorsun ve hediyen hattina yukleniyor. Bana 10gb internet cikti :D
Bana da 10 Gb geldi eyvallah sağolasın nasıl sevindim bilemezsin :D

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Hocam önerebileceğin nd filtre var mı peki ? mm, ışık geçirgenliği gibi... Çok fazla fahiş fiyatlara kaçmayacak türlerden.

bu videoda amcanın biri nd filtreyi oturtacak bir alet tasarlamış . Farklı yöntemlerle de polarize filtre uydurulabilirsin . Herhangi bir fotoğrafçılık malzemesi satan biyerden 30-40 liraya bulabilirsin nd filtreleri . Ayrıca İphone için satılan lenslerden de tercih edebilirsin . Onların yapısı yansımayı engelleyecek şekilde .
Ama sonuç olarak en ucuz yöntem fotoğraf makineleri için olan nd filtreleri makineye bir şekilde uydurmak ;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
vatan bugün 3399 tl'ye 7 plus 32 gb satıyodu acaba indirim yaptıkları zaman çaktırmadan ithalatçı garantilimi satıyolar acaba bi ilginçlik mi var
Şuan da 3600 tl vatanda ilginç nasıl düştüyse
apple garantili yazıyor resminin sağ altinda ithalatçı felan da değil zaten vatan öyle şey satmaz o ayrı mesele ama

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
tamam anladım nasıl birşey olduğunu yanlız 7 plusta swap ürün nasıl olabilir ki telefon zaten piyasaya çıkalı kaç gün oldu ki bozuğu düzeltip kakalasınlar.

Böyle bir istekte bulunabilir miyim yani böyle bir hakkım var mı acaba adamlar işleyişimiz bu zaten swap ürün nerden çıktı nerden uyduruyorsunuz diyebilir açıkçası
apple peşin alımda %4 indirim yapıyor aynı fiyata gelir

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hesabım uygulamasına hücresel veri ile giriş yaptım hiç birşey çıkmadı
Salla kazan yaziyor iste... yukarida haydi kazan yazan sari bolume tıklayacaksınız.

Ekli dosyalar

• IMG_0039.PNG
    IMG_0039.PNG
    627.3 KB · Görüntüleme: 172

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Telefonunuzu iTunes e bağlayın yedeklemesini alıp telefonu sıfırlayın ardından tekrar yedeği yükler misiniz

IOS 10 sistemi biraz zaman alacak yerine oturmasında çoğu alanda IOS 10 ile alakalı

Hangi işlemi yaptınız kilitlendi nasıl kilitlendi ?

Türkiyesi ABDsi Makedonya'sı diye bir şey Yok.
Çoğu sorunların sebebi İşletim sisteminin daha adam gibi yerine oturmamış olması.
İphone kullanicilari sorun nedir cidden bilmiyorlar. Note 4 kullanirken sebeke sorunu yuzunden isim cok aksardi. Kalemi,ekrani ve kamerasi cok iyiydi ama pil sorunu ve sebeke cekim sorunu kronikti. Samsung kabul de etmedi note 7deki gibi.
İphone tarafina geçtim, ne sebekede ne pilde sorunum oldu simdiye kadar. Sansliyim ki benimki sorunlu pile sahip seride degilmis.
Ama arada note cihazimi özlüyorum. Ornegin bankacilik uygulamalarina giriste noteda gelen smsteki sifreyi kalemle kopyalayiverip, uygulamadaki ilgili yere yapistiriyordum. Bunda aklimda tutmam gerekiyor.
Facede gordugum bir resmi istedigim gibi bicimlendiremiyorum. Su aralar her gun yasa degisiyor, sadece ekran resmi alabiliyorum. Ama noteda kalemle bana lazim olan yerleri kesip google docsta yeni belge acip oraya yapistirabiliyordum, altini cizebiliyordum.
Bazen de resmi kaydetmeme hicbir sekilde izin vermiyor. Bu olay noteda olduğunda yine ilgili yeri kesip alabiliyordum,bunda yapamiyorum.
Ama iphonedan da vazgecmek gibi bir niyetim yok. Zira beni hic yariyolda birakmadi. Kilitlenmedi, yavaslamadi. İlk aldigim gunku gibi halen...

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
İphone kullanicilari sorun nedir cidden bilmiyorlar. Note 4 kullanirken sebeke sorunu yuzunden isim cok aksardi. Kalemi,ekrani ve kamerasi cok iyiydi ama pil sorunu ve sebeke cekim sorunu kronikti. Samsung kabul de etmedi note 7deki gibi.
İphone tarafina geçtim, ne sebekede ne pilde sorunum oldu simdiye kadar. Sansliyim ki benimki sorunlu pile sahip seride degilmis.
Ama arada note cihazimi özlüyorum. Ornegin bankacilik uygulamalarina giriste noteda gelen smsteki sifreyi kalemle kopyalayiverip, uygulamadaki ilgili yere yapistiriyordum. Bunda aklimda tutmam gerekiyor.
Facede gordugum bir resmi istedigim gibi bicimlendiremiyorum. Su aralar her gun yasa degisiyor, sadece ekran resmi alabiliyorum. Ama noteda kalemle bana lazim olan yerleri kesip google docsta yeni belge acip oraya yapistirabiliyordum, altini cizebiliyordum.
Bazen de resmi kaydetmeme hicbir sekilde izin vermiyor. Bu olay noteda olduğunda yine ilgili yeri kesip alabiliyordum,bunda yapamiyorum.
Ama iphonedan da vazgecmek gibi bir niyetim yok. Zira beni hic yariyolda birakmadi. Kilitlenmedi, yavaslamadi. İlk aldigim gunku gibi halen...
Katılıyorum ne kadar samsung kullanmamış olsamda bütün ihtiyaçlara cevap veriyor apple ürünleri

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Cihazlarda sıkıntı Yok fakat güncellemeler ile bazı cihazlara sıkıntı yaratabiliyor. Gelen kodun üstünde bastırarak kopyalayabilirsiniz. Tabi kalemle yaptıklarınızı yapamazsınız ama. Bu cihazda üzmez sizi

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Cihazlarda sıkıntı Yok fakat güncellemeler ile bazı cihazlara sıkıntı yaratabiliyor. Gelen kodun üstünde bastırarak kopyalayabilirsiniz. Tabi kalemle yaptıklarınızı yapamazsınız ama. Bu cihazda üzmez sizi
Normalde bir cihaza asla bu kadar yuksek para vermem. Ama androidi 3-4 yil kullanmak hayal. Bak note 5e, en guncel amiral gemisi ama nougat halen yok. Samsunga bu konuda binlerxe atilan mail sonucu sirket, note 5e note 7 arayuzunu verecegini soyledi. Kullanicilar ne diyor, samsung ne yapıyor. Bu surecte biz bir buyuk surum guncellemesi( 6s serisi kullanicilari) ve bircok performans guncellemesi aldik. Yil sonuna varmadan da ara buyuk surum guncellemesi alacagiz. Her yeni guncelleme yeni ozellik getiriyor ustelik.
Gerci note serisi icinde irili ufakli 100den fazla ozellik barindiriyor. Guncelleme vermek zor is. Note 7 nougat ile gelmisti, note 5 icin hazirligi bile yokmus. Elinin altinda tuzlerce muhendis var ve bu kadar teknolojik cihazi uretebiliyorsun. Ote taraftan yazilimda sorun cikti mi samsung kullanicilari belayi buluyor. Bekle ki yama ciksin....
iphone oyle degil pek tabi. Adamlar biz yazilim firmasiyiz diyor. Gercekten dogru ama bu kadar kisitlama da bazen yorucu oluyor. İsim geregi verilerim cok onemli. O yuzden jb de yapamıyorum.
Ama bir telefon alayım, 4-5 yil guncelleme derdim olmadan kullanayim derseniz baska cozum yok.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Normalde bir cihaza asla bu kadar yuksek para vermem. Ama androidi 3-4 yil kullanmak hayal. Bak note 5e, en guncel amiral gemisi ama nougat halen yok. Samsunga bu konuda binlerxe atilan mail sonucu sirket, note 5e note 7 arayuzunu verecegini soyledi. Kullanicilar ne diyor, samsung ne yapıyor. Bu surecte biz bir buyuk surum guncellemesi( 6s serisi kullanicilari) ve bircok performans guncellemesi aldik. Yil sonuna varmadan da ara buyuk surum guncellemesi alacagiz. Her yeni guncelleme yeni ozellik getiriyor ustelik.
Gerci note serisi icinde irili ufakli 100den fazla ozellik barindiriyor. Guncelleme vermek zor is. Note 7 nougat ile gelmisti, note 5 icin hazirligi bile yokmus. Elinin altinda tuzlerce muhendis var ve bu kadar teknolojik cihazi uretebiliyorsun. Ote taraftan yazilimda sorun cikti mi samsung kullanicilari belayi buluyor. Bekle ki yama ciksin....
iphone oyle degil pek tabi. Adamlar biz yazilim firmasiyiz diyor. Gercekten dogru ama bu kadar kisitlama da bazen yorucu oluyor. İsim geregi verilerim cok onemli. O yuzden jb de yapamıyorum.
Ama bir telefon alayım, 4-5 yil guncelleme derdim olmadan kullanayim derseniz baska cozum yok.
Bende bundan bahsediyorum. Note 3,Note 4 ve Note 5 çok eski bir cihaz değil ve ayrıca sen bunları Amiral gemisi adında satışa sünüyorsun ve note 3 gibi note 4 gibi 2 3 senelik cihazlara ayda bir güncelleme gönder ve bir zaman sonra kullanıcıların acaba güncelleme alacak mıyım almayacak mıyım şüphesine düşsün. Mesela Iphone 5 IOS 6 ile geldi IOS 11 de son bulacak. 5 güncelleme ama Samsung da maalesef öyle değil

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bugün arkadaşada aldık bir tane 7 plus bu sefer apple store sitesinden alalım bi deniyelim dedik havale ile

havaleyi gönderdikten sonra 3 yada 5 iş günü içinde hesaba geçer diyorlar daha erken geçme ihtimali yokmu ben mesela başka yerlere para gönderirken gönderiyorum 5 dakikaya karşı tarafa geçmiş oluyor. Apple niye bu kadar uzun demiş birde teslim 22 aralık görünüyo destek ekibinede sordum daha erken gelme ihtimali hiçmi olmuyor dedim 1 haftada da geldiği olabilir ama biz en geç tarihi söylüyoruz problem çıkmasın diye dediler

gerçekten apple dan alışveriş yapıp teslim süresi 1 ay filan yazan bişeyi kısa sürede teslim aldığınız oldumu

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Bozuk çıkan 7 Plus değişimi yapılmıştı sonunda bugün elime geçti arkadaşlar. Appleyi bekletmiş olsada sonunda iyi bir iş çıkardığı için tebrik ederim şuana kadar şebeke sorunu yok yeni telefonda gayet iyi durumu.
Not: Sarı ekran muhabbeti dönüyodu bir ara onun ayarını yapmayı bilen bir arkadaş yazabilir mi acaba.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bozuk çıkan 7 Plus değişimi yapılmıştı sonunda bugün elime geçti arkadaşlar. Appleyi bekletmiş olsada sonunda iyi bir iş çıkardığı için tebrik ederim şuana kadar şebeke sorunu yok yeni telefonda gayet iyi durumu.
Not: Sarı ekran muhabbeti dönüyodu bir ara onun ayarını yapmayı bilen bir arkadaş yazabilir mi acaba.

Ekran kolaylıklarına gir renk filtrelerine gel orda renk tonunu seç yoğunluğu en aza çek renk özünüde baya arttır en sona getirme tabi

resimde bu Ahmet Erkan

Ekli dosyalar

• apple renk ayarı.PNG
    apple renk ayarı.PNG
    1.1 MB · Görüntüleme: 729
Son düzenleyen moderatör:

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

normal bildiğimiz usül kapalı kutumu geldi

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Son düzenleyen moderatör:

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
spigen kılıfta bahsettiğim uzun yazı şu arkadaşlar sırf o yüzden kaliteli olmasına rağmen markadan soğudum hadi markanı yaz anladımda bu nedir upuzun

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    335.6 KB · Görüntüleme: 337