malibuke11
Öğrenci
128 alıcam kararımı verdim. Bir iki sorun belirlemişler plusta gece %50 de iken şarjı sabah kalktıgında telefon kapanmış oluyomus bu sorunu yaşayan varmı başka32gb ideal ama imkan varsa 128gb alın en güzeli
128 alıcam kararımı verdim. Bir iki sorun belirlemişler plusta gece %50 de iken şarjı sabah kalktıgında telefon kapanmış oluyomus bu sorunu yaşayan varmı başka32gb ideal ama imkan varsa 128gb alın en güzeli
Vallahi sorun yok Benim WiFi kapalı uçak modunda gece nasıl bırakıyorsam aynı seviyede şarjı buluyorum128 alıcam kararımı verdim. Bir iki sorun belirlemişler plusta gece %50 de iken şarjı sabah kalktıgında telefon kapanmış oluyomus bu sorunu yaşayan varmı başka
demekki her cihazda yok o hata bide uçak modunu açınca tekrar kapatınca internet gelmiyo diyolardıVallahi sorun yok Benim WiFi kapalı uçak modunda gece nasıl bırakıyorsam aynı seviyede şarjı buluyorum![]()
Hakkı beyde vardı böyle sorun videoya çekmiş ama kullananlar yazsın bakalım kimlerde var başka söyleyende forumda duymadım açıkçası128 alıcam kararımı verdim. Bir iki sorun belirlemişler plusta gece %50 de iken şarjı sabah kalktıgında telefon kapanmış oluyomus bu sorunu yaşayan varmı başka
Aynen öyle cidden ayrıcalık rahatlıkBenim içinde özellik manyağı olsaydım S7 edge veya note 7 alırdım ama bana kalite servis stabil performans kazım kalemi ne yapayım
Tek kelime Iphone kullanmak ayrıcalıktır
Valla o şarj sorunu ne dh de nede burada görmedim o tek Hakkı'ya özel sorun galibaAynen öyle cidden ayrıcalık rahatlık
Olabilir hatalı ürün denk gelmiş olması ama apple hemen çözer mağdur etmez zaten.Valla o şarj sorunu ne dh de nede burada görmedim o tek Hakkı'ya özel sorun galiba
Olabilir hatalı ürün denk gelmiş olması ama apple hemen çözer mağdur etmez zaten.
Frorumda sorun yaşayan birtek ben vardım sanırım bende garantiye gönderdim olacakları yazacam telefon 4 gündür garantide daha bekliyoruz.128 alıcam kararımı verdim. Bir iki sorun belirlemişler plusta gece %50 de iken şarjı sabah kalktıgında telefon kapanmış oluyomus bu sorunu yaşayan varmı başka
Geçmiş olsun apple üzmez sizi bu konuda.Frorumda sorun yaşayan birtek ben vardım sanırım bende garantiye gönderdim olacakları yazacam telefon 4 gündür garantide daha bekliyoruz.
Tekrar aynısını söylüyorum ilgi yok diyorlardı birde
appledan yeni cihaz almanın bir kaç taktiği var aslında ben 3 kere 5s değiştirdimFrorumda sorun yaşayan birtek ben vardım sanırım bende garantiye gönderdim olacakları yazacam telefon 4 gündür garantide daha bekliyoruz.
Daha Türkiye'de bir ayını bile doldurmadı çıkmasının. O değilde sende buralarda çok dolaşıyorsun galiba Seninde niyetin varTekrar aynısını söylüyorum ilgi yok diyorlardı birdeDaha dur bakalım hele seneyi bi devirelim kaç mesaja ulaşacak
Daha Türkiye'de bir ayını bile doldurmadı çıkmasının. O değilde sende buralarda çok dolaşıyorsun galiba Seninde niyetin var![]()
Gold mu almayı düşünüyorsun bence 7S i bekle kardeşimVar tabiki alacağım 7 plus 6s plustan gayet memnunum fakat İphone 7 plus'ın özellikleri beni çok cezbediyor.
Bende 7 plus umu Lydia dan aldım, daha önce de bu firmadan cihaz almıştım, hiçbir sorunla karşılaşmadım.Hatta peşin alırken Apple Store nin yaptığı peşin indirimi de yapıyorlar, teknosa,mediamarkt vb.yerlerde bu peşin indirimi yok, bu önemli bence.Telefonu alacağım yer Lydia premium apple sizce burası iyimidir ?
Ben heryerdeyim bunuda söyleyeyimDaha Türkiye'de bir ayını bile doldurmadı çıkmasının. O değilde sende buralarda çok dolaşıyorsun galiba Seninde niyetin var![]()
Gold şuanki zaten ama mattblack kestirdim gözüme aslında jetblackte de gönlüm yok değil heran jetblack'e kayabilirim.Gold mu almayı düşünüyorsun bence 7S i bekle kardeşim
Nakit indirimi cidden güzel %4 gayet iyi.Bende 7 plus umu Lydia dan aldım, daha önce de bu firmadan cihaz almıştım, hiçbir sorunla karşılaşmadım.Hatta peşin alırken Apple Store nin yaptığı peşin indirimi de yapıyorlar, teknosa,mediamarkt vb.yerlerde bu peşin indirimi yok, bu önemli bence.
Bence 7S'i bekle kardeşim.Gold şuanki zaten ama mattblack kestirdim gözüme aslında jetblackte de gönlüm yok değil heran jetblack'e kayabilirim.
evet nakit indirimi güzel 4199 luk cihaz 4031 e geliyorBende 7 plus umu Lydia dan aldım, daha önce de bu firmadan cihaz almıştım, hiçbir sorunla karşılaşmadım.Hatta peşin alırken Apple Store nin yaptığı peşin indirimi de yapıyorlar, teknosa,mediamarkt vb.yerlerde bu peşin indirimi yok, bu önemli bence.
Sıkıntı çıkartmaz bende öyle yapıyorum mesela geceden şarja takıyorum sabah uyanınca çıkartıyorum şarjdanYa ip5'ten kalan bir alışkanlığım var malum şarj bittiği için %20-25 de gece şarja takıp sabah çıkarırdım. 7plusımı da mesela 30 da veya daha az durumda gece takılı kalması pile herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ?yaklaşık 7-8 saat şarzda kalacak bu sıkıntı olur mu?
Gayet iyi 11 saat kullanım veya 10 saat kullanım alırsınız çok tatminkâr![]()
7 Plus bu şekilde fena sayılmaz
Siyah güzel ama kullanabilceğimi düşünmüyorum sanki çizilince alttan metal gözükcek gibime geliyor
nasıl mesela. Benim telefon aldığım gnden beri sebeke sorunluydu apple yetkilileri ile gorustum bilgisayarıma baglanıp restore işlemleri vs yapıldı ama spnucsuz kaldı sorun devam ediyordu tam garantiye gonderdiğim gun biri gelip kalabalıkta carptı yere dustu telefon ön kameranın yanında ufak bir catlak olustu ekrana kadar gelmedi. Bu şekilde gönderdim telefonu garantiye sonuç ne olur sence?appledan yeni cihaz almanın bir kaç taktiği var aslında ben 3 kere 5s değiştirdim
appledan yeni cihaz almanın bir kaç taktiği var aslında ben 3 kere 5s değiştirdim