trm
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
-EDIT-
Kısacası aldığınız ürün apple ise üçüncü şahıs firma tarafından kasko garantiye gerek yokGaranti kapsamında bu fiyatlara ekran değişimi mümkün değil, bu fiyat telefonun komple değişim fiyatı.
Ayrıca vodafone'dan 6s alan arkadaşım kasko yaptırmıştı, ekran kırıldı ve doğru düzgün muhattap dahi bulamadık. 45 günlük tamir süresi verdiler bizde doğal olarak kaskoya veremedik.
Kısacası gelmeyin böyle oyunlara, apple zaten müşteri memnuniyeti açısından değişim ve onarımda yeterince yardımcı oluyor size.
Fazlasıyla güzelPortre modunun ürünlerinden çok iyi bir örnek
Çeyrek kala başlayacakApple lansmanı sdn yayınlamayacak mı ?
Konu bulamadım
Çeyrek kala başlayacak
Olur diye düşünüyorum ama apple bu belli olmazEyvallah
Çok değişiklik olur mu sence
Ekli dosyayı görüntüle 12529
Evin bahçesinden
iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Black
Bunu aldım ama alışamadım bir türlü
ilk defa kılıf kullanıyorum telefonlarımda garip geldi
Evetbu papatyalar portre modu ilemi çekildi
Ben arama yapınca ses kesilmesi oluyorArkadaşlar bugün 3 defa aniden sinyal kesildi geldi sizde de oluyor mu böyle güncellemeyle geçer umarım
Güncellemeyle geçeceni sanmıyorumArkadaşlar bugün 3 defa aniden sinyal kesildi geldi sizde de oluyor mu böyle güncellemeyle geçer umarım
Portre modunun ürünlerinden çok iyi bir örnek
Arka alma soyuyor spigen al en kalitelisiHerkese iyi forumlar yaklaşık 1,5 hafta önce iPhone 7 Plus aldım telefona bir tane ekran koruyucusu taktırdım ancak çok memnun değilim açıkcası Bestskinever diye bir site var bu sitede şeffaf önlü arkalı bi koruma mevcut bunu Türkiye'de nereden satın alabilirim yada güzel bir ekran koruyucusu(ince olucak)önerebilicek varmı ?
Bende 40 tl taktırdım baloncuk doldu 5 tl alıp kitliyorlarHerkese iyi forumlar yaklaşık 1,5 hafta önce iPhone 7 Plus aldım telefona bir tane ekran koruyucusu taktırdım ancak çok memnun değilim açıkcası Bestskinever diye bir site var bu sitede şeffaf önlü arkalı bi koruma mevcut bunu Türkiye'de nereden satın alabilirim yada güzel bir ekran koruyucusu(ince olucak)önerebilicek varmı ?
Aynen öyle..Telefonu önlü arkalı koruyabilicek ince jelatin şeklinde bi koruma sağlamak istiyorum ancak Türkiyede nereden bulabilirim böyle bir şeyi??Bende 40 tl taktırdım baloncuk doldu 5 tl alıp kitliyorlar
iPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM HDAynen öyle..Telefonu önlü arkalı koruyabilicek ince jelatin şeklinde bi koruma sağlamak istiyorum ancak Türkiyede nereden bulabilirim böyle bir şeyi??
Gene kitlerler güzel bi fiyataYen'i macbook mal gibi olmuş touchbar hariç
En ucuzu 6 bin tl fiyatlar açıklandıGene kitlerler güzel bi fiyata
Çok pahalı be 5 bin çok iyi kasa toplarsın ama applee deneyimi gibi olmazEn ucuzu 6 bin tl fiyatlar açıklandı
Ben arama yapınca ses kesilmesi oluyor
Abi çok sinir bozucu birden şak diye gidiyor sinyal 15-20 sn sonra geliyor bi göstersem mi kronik bir sorun mudur?Güncellemeyle geçeceni sanmıyorum