Hafızada da durmuyor değil mi
Hayır hayır durmuyor hatta şurdan bakabilirsin. Ayarlar>Genel>Saklama Alanı>Saklama Alanı/Alanı Yönet
Hafızada da durmuyor değil mi
Ekli dosyayı görüntüle 12529
Evin bahçesinden
Senin ki hangisiydiİphone mi çekti bunu
benimki neden böyle güzel çekmiyor
Senin ki hangisiydi
Benimde 10.01 ama var bende7 plus
10.0.1 var bende
portre modu yok mu bu sürümde?
Vay hemşerim ben de diyorum burası bir yerden tanıdık geliyor
Sabah gözüküyordu hatta %100 dü şimdi gözükmüyor kullanım
Bence 128 alın gönlünüz rahat kullanın...Anladım.
32 gb yeter mi yetmez mi kafayı yemek üzereyim. Bu cihazı ben en az iki yıl kullanmayı düşünüyorum belki daha Da fazla 32/128 arası soru işaretleri var
İphone 7Plus 10.1 portre modu ile çekildi teşekkürlerİphone mi çekti bunu
benimki neden böyle güzel çekmiyor
Birde şarjı çok gidiyor yaNeden olduğunu bilmiyorum ara sıra bende de oldu. Muhtemelen bir bug
Eyvallah ne demek hayırlı olsunEyvallah hemşehrim [emoji1]
Senin istihbaratların sayesinde mediamarkttan plus bulabildim teşekkürler bu arada [emoji1]
arkadaşlar çok fazla kılıf ve ekran koruyucu soran olmuş. yardımcı olmak amacıyla aliexpressten sipariş ettiğim ürünleri paylaşmak istedim. telefon elime geçmeden sipariş ettimki anca gelsin, malum 1 aydan önce gelmiyor
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Kardeşim çok takilmissin sen spigen tough armor al en sağlam bu korur üstüne tanımayız su kitilmaz cam olayı palavra parmağının güzel kaydığı bir ince zarif güzel bir jelatin taktirYa benim o kadar bekleyecek zamanım yok Telefon elimde ne kapak alıcam ne ekran koruyucu kullanıcam diye kullanamıyorum hala
Almadın mı daha sen dün aldım ben de sende tez zamanda alırsınBende bir yerden güzel bir haber alsam da su telefonu elime alsam stereo hoparlör son ses vereyim bir ne olmuş
Yaw ip 7 plus dedi 7 geldi ben onun taaAlmadın mı daha sen dün aldım ben de sende tez zamanda alırsın
Almadın yani sonuç olarak olsun geç olsun güç olmasın ben 13 gün sonra alabildimYaw ip 7 plus dedi 7 geldi ben onun taa
Burda hiç bir yerde internet yok bir turktelekom. İnterneti var hemde 4.5
Of of 3 4 güne alsam elime ne güzel olurAlmadın yani sonuç olarak olsun geç olsun güç olmasın ben 13 gün sonra alabildim
Alırsın sabretOf of 3 4 güne alsam elime ne güzel olur
Hangisini aldım bende var biraz kalın ama koruyorSpigen aldım pişmanım telefonu şişirdi
Kılıfsız kullanacağım çok kaba geliyor
Hangisini aldım bende var biraz kalın ama koruyor
iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Slim ArmoriPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Black
Bunu aldım ama alışamadım bir türlü
ilk defa kılıf kullanıyorum telefonlarımda garip geldi
Senin kılıf kenarları sadece kalın oldundan göze batıyoriPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Black
Bunu aldım ama alışamadım bir türlü
ilk defa kılıf kullanıyorum telefonlarımda garip geldi
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 alacağım madia marketten sipariş ettim, kasko icin 200 lira istiyorlar arkadaşlar, sizce yaptırmalı mıyım? Ekran kırıldığında 1200 lira ödersiniz teknik serviste diyorlar, ip7nin ekranı bu kadar pahalı mı, bilgisi olan var mı acaba?