Gold bende var ilk aldığında insanın gözüne bayağı güzel gözüküyorBenden de o haberi bekle @FOM
Bakalım gold beğenecek miyim yoksa tanıdık beni heyecanlandirmak için bilerek mat değil gold demiş olabilir![]()

Gold bende var ilk aldığında insanın gözüne bayağı güzel gözüküyorBenden de o haberi bekle @FOM
Bakalım gold beğenecek miyim yoksa tanıdık beni heyecanlandirmak için bilerek mat değil gold demiş olabilir![]()
Hadi hayırlı olsun Şen'de bize katılıyorsunben ne şanslı adamım yahutürkcelldeki hatun gold gelmedi mat siyah var derken meğerse gold da gelmiş şimdi aradı söyledi
mat siyah mı gold mu istiyorsun dedi bende gold dedim![]()
![]()
Bende bu haberin tersini alsam ya gold değil mat geldi deseler yaben ne şanslı adamım yahutürkcelldeki hatun gold gelmedi mat siyah var derken meğerse gold da gelmiş şimdi aradı söyledi
![]()
Bende bu haberin tersini alsam ya gold değil mat geldi deseler yaben ne şanslı adamım yahutürkcelldeki hatun gold gelmedi mat siyah var derken meğerse gold da gelmiş şimdi aradı söyledi
![]()
Konun başından beri katılmıştım da almak bu güne nasip oldu keretayıHadi hayırlı olsun Şen'de bize katılıyorsun
alırsın inşallah ama gold da efsaneBende bu haberin tersini alsam ya gold değil mat geldi deseler ya![]()
Nasıl
bildiğin telefon aldım tablet kazandım
Markası nedir acababildiğin telefonu satın aldım tablet kazandım![]()
onu bilmiyorum gidince öğreneceğimMarkası nedir acaba
olması gereken buBen sunu farkettim i7 parmak izi okuyucusu 6s den daha iyi çalışıyor
onu bilmiyorum gidince öğreneceğim![]()
ben ne şanslı adamım yahutürkcelldeki hatun gold gelmedi mat siyah var derken meğerse gold da gelmiş şimdi aradı söyledi
![]()
Yaratmaz ayrıca sen plus kullanacaksın kendine gel 1080p çözünürlüğe beyaz çerçeve... bilmiyorum yani![]()
aynen kampanya varmış 20 tl ye kasko yaptılar tablet hediye ama 2 3 kişiye sadecetelefonu aldınmı
nasıl olduda tablet hediye ediyolar kampanyamı varmış
nasıl yani mat siyahtı vazgeçtim gold istedim baştan beri gold da gönlüm vardıbence gold alma almışken renkte yeni çıkmış bir renk olsun
hadi ya nasıl yani ? plastik olmasın
anladım gideyim bakalım türkcell'e neler göreceğiz tabletin markası ne acabakısacası arkadaş spigen gibi kaliteli markalar al demek istemiş
Sennheiser CX 686G Sports Ear-Canal Headset for Android Devices
beyler 36 dolar amazondan alsam girişte sıkıntı çıkar mı ?
tr fiyatı 240 tl
mat siyahı bi gören gold u beğenmeznasıl yani mat siyahtı vazgeçtim gold istedim baştan beri gold da gönlüm vardı![]()
aynen kampanya varmış 20 tl ye kasko yaptılar tablet hediye ama 2 3 kişiye sadece
mat siyahı gördüm gold'a daha çok aşık oldummat siyahı bi gören gold u beğenmez
aynen kampanya varmış 20 tl ye kasko yaptılar tablet hediye ama 2 3 kişiye sadece