Hoşgeldiniz aramıza pişmanlık yaşamazsınız emin olun ekran ücreti hem 520 TL Iphone 7 Plus'ın hemde servis kalitesi desteği tadından yenmez...Merhaba bende 7 plus ile aranıza katılmış bulunuyorum, daha önce note 5 kullanıyordum. Ekranı kırıldı, yaptırmak için 700 tl para istediler bir daha mı samsung asla...
Teşekkür ederim. Daha önce iphone 6 kullanıyordum zaten ama işte bir hata yapıp Samsunga geçmiştim daha da asla kullanmam Apple hem ürünleri hemde satış sonrası hizmeti mükemmelHoşgeldiniz aramıza pişmanlık yaşamazsınız emin olun ekran ücreti hem 520 TL Iphone 7 Plus'ın hemde servis kalitesi desteği tadından yenmez...
Hayırlısı olsun tekrardan...![]()
Arkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Sizce jet black alsam çok çizilir mi? jet black kullanan varmı şuanda bu forumda?
Hayırlı olsunMerhaba bende 7 plus ile aranıza katılmış bulunuyorum, daha önce note 5 kullanıyordum. Ekranı kırıldı, yaptırmak için 700 tl para istediler bir daha mı samsung asla...
Aynen öyle kardeşim ALLAH rağzı olsun senden ne zamandan beri beni tuttun sabır verdin benim kahrımı çektin...Hadi hayırlısı bakalım inşallah bu seferde eskisi gibi olmaz. Bak şuan neredeyse ben bile artık yarın gelsin istedim beraber bekliyoruz ne zamandır.
Jet black alıcaksan sağlam kılıf alacaksın kılıfsız haline yazık olur spigen kılıf al keyfine bakArkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Sizce jet black alsam çok çizilir mi? jet black kullanan varmı şuanda bu forumda?
Aynen öyle ama insanlar daha doğrusu android dünyasındakiler bizi salak olarak görüyor ona o kadar oara verilir mi diyor bizde kalitesinden dolayı veriyoruz bir ara canıma tak etmişti note 5 alacaktım ıphone 7 plus 128 gb gold alacaktım bekle bekle gelmiyor note 5 alacaktım @FOM ve babam sağolsun frenlediler beniTeşekkür ederim. Daha önce iphone 6 kullanıyordum zaten ama işte bir hata yapıp Samsunga geçmiştim daha da asla kullanmam Apple hem ürünleri hemde satış sonrası hizmeti mükemmel![]()
Burada nadir kullanan var hatta kullanmayan yok gibi ama donanımhaberde takılıyorum orada kilerde şuan şikayet yokArkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Sizce jet black alsam çok çizilir mi? jet black kullanan varmı şuanda bu forumda?
Aynen öyle kardeşim ALLAH rağzı olsun senden ne zamandan beri beni tuttun sabır verdin benim kahrımı çektin...
Bugün aradım dedim 7 plus 128 gb gold sipariş etttim ne zaman gelir dedim yarın elimize 20 tane ıphone 7 geliyor dedi tamam o zaman yarın gelirim dedim![]()
Aynen öyle ama insanlar daha doğrusu android dünyasındakiler bizi salak olarak görüyor ona o kadar oara verilir mi diyor bizde kalitesinden dolayı veriyoruz bir ara canıma tak etmişti note 5 alacaktım ıphone 7 plus 128 gb gold alacaktım bekle bekle gelmiyor note 5 alacaktım @FOM ve babam sağolsun frenlediler beni![]()
benim alacağım model işte gold 128 plus yarın alacağım@FOM @Apocalypse_ @mrjokes @MrSmoke
Yarın 7 plus 128 gb gold geliyor yarın bakacam hissiyat olarak istedigimi alırsam alacam yoksa bekleyecem mati
4050 ye alacam
Aynen öyle inşallah yarın bayağı sorularım olacak amaYarın telefonuna bi kavuş bunca bekleyimişimiz sonuçlanıcak güzel bir sekilde![]()
Aynen öyle inşallah yarın bayağı sorularım olacak ama![]()
@FOM @Apocalypse_ @mrjokes @MrSmoke
Yarın 7 plus 128 gb gold geliyor yarın bakacam hissiyat olarak istedigimi alırsam alacam yoksa bekleyecem mati
4050 ye alacam
Gold asil renkBen gold kullanıyorum ama siyahtı önceki cihazım siyahken daha mutluydum siyah daha asil ama goldda kendini gösteriyor
Bakalım @FOM beklemek istemiyorum artık seversem alacam trink yoksa bekleyecem ama bir ihtimal istediğim renk de 2 gün sonra gelecek o zaman ah ah diyecemBen gold kullanıyorum ama siyahtı önceki cihazım siyahken daha mutluydum siyah daha asil ama goldda kendini gösteriyor
Hayırlı olsun iOS'a hoş geldinizMerhaba bende 7 plus ile aranıza katılmış bulunuyorum, daha önce note 5 kullanıyordum. Ekranı kırıldı, yaptırmak için 700 tl para istediler bir daha mı samsung asla...
Hocam artık gelir İnşallah. Sizin bu sorununuzdan dolayı biz strese girdik.Aynen öyle kardeşim ALLAH rağzı olsun senden ne zamandan beri beni tuttun sabır verdin benim kahrımı çektin...
Bugün aradım dedim 7 plus 128 gb gold sipariş etttim ne zaman gelir dedim yarın elimize 20 tane ıphone 7 geliyor dedi tamam o zaman yarın gelirim dedim![]()
Yok yav herkesi mi soktum streseHocam artık gelir İnşallah. Sizin bu sorununuzdan dolayı biz strese girdik.![]()
Bakalım @FOM beklemek istemiyorum artık seversem alacam trink yoksa bekleyecem ama bir ihtimal istediğim renk de 2 gün sonra gelecek o zaman ah ah diyecemumarım böyle bir sey ile karsilasmam
![]()
Gold asil renk