iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tkinay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba bende 7 plus ile aranıza katılmış bulunuyorum, daha önce note 5 kullanıyordum. Ekranı kırıldı, yaptırmak için 700 tl para istediler bir daha mı samsung asla...

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Merhaba bende 7 plus ile aranıza katılmış bulunuyorum, daha önce note 5 kullanıyordum. Ekranı kırıldı, yaptırmak için 700 tl para istediler bir daha mı samsung asla...
Hoşgeldiniz aramıza pişmanlık yaşamazsınız emin olun ekran ücreti hem 520 TL Iphone 7 Plus'ın hemde servis kalitesi desteği tadından yenmez...
Hayırlısı olsun tekrardan...:)

Cabarello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Sizce jet black alsam çok çizilir mi? jet black kullanan varmı şuanda bu forumda?

tkinay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hoşgeldiniz aramıza pişmanlık yaşamazsınız emin olun ekran ücreti hem 520 TL Iphone 7 Plus'ın hemde servis kalitesi desteği tadından yenmez...
Hayırlısı olsun tekrardan...:)
Teşekkür ederim. Daha önce iphone 6 kullanıyordum zaten ama işte bir hata yapıp Samsunga geçmiştim daha da asla kullanmam Apple hem ürünleri hemde satış sonrası hizmeti mükemmel :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Sizce jet black alsam çok çizilir mi? jet black kullanan varmı şuanda bu forumda?

Apple store da inceledim geçen gün cizilmişti aşırı derece de zaten apple da uyarıyor ama ben olsam beğendiysem alırdım çokta takmazdım en kötü slikon kılıf takarsın.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hadi hayırlısı bakalım inşallah bu seferde eskisi gibi olmaz. Bak şuan neredeyse ben bile artık yarın gelsin istedim beraber bekliyoruz ne zamandır.
Aynen öyle kardeşim ALLAH rağzı olsun senden ne zamandan beri beni tuttun sabır verdin benim kahrımı çektin...:)
Bugün aradım dedim 7 plus 128 gb gold sipariş etttim ne zaman gelir dedim yarın elimize 20 tane ıphone 7 geliyor dedi tamam o zaman yarın gelirim dedim :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Jet black alıcaksan sağlam kılıf alacaksın kılıfsız haline yazık olur spigen kılıf al keyfine bak

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Teşekkür ederim. Daha önce iphone 6 kullanıyordum zaten ama işte bir hata yapıp Samsunga geçmiştim daha da asla kullanmam Apple hem ürünleri hemde satış sonrası hizmeti mükemmel :)
Aynen öyle ama insanlar daha doğrusu android dünyasındakiler bizi salak olarak görüyor ona o kadar oara verilir mi diyor bizde kalitesinden dolayı veriyoruz bir ara canıma tak etmişti note 5 alacaktım ıphone 7 plus 128 gb gold alacaktım bekle bekle gelmiyor note 5 alacaktım @FOM ve babam sağolsun frenlediler beni :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynen öyle kardeşim ALLAH rağzı olsun senden ne zamandan beri beni tuttun sabır verdin benim kahrımı çektin...:)
Bugün aradım dedim 7 plus 128 gb gold sipariş etttim ne zaman gelir dedim yarın elimize 20 tane ıphone 7 geliyor dedi tamam o zaman yarın gelirim dedim :)

Cümlemizden inşallah :) biz burada bir aileyiz tabiki birbirimize destek olucaz her zaman her daim :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynen öyle ama insanlar daha doğrusu android dünyasındakiler bizi salak olarak görüyor ona o kadar oara verilir mi diyor bizde kalitesinden dolayı veriyoruz bir ara canıma tak etmişti note 5 alacaktım ıphone 7 plus 128 gb gold alacaktım bekle bekle gelmiyor note 5 alacaktım @FOM ve babam sağolsun frenlediler beni :)

Yarın telefonuna bi kavuş bunca bekleyimişimiz sonuçlanıcak güzel bir sekilde :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Şimdi iOS 10.1 yükledim performans yükselmiş kamera geç açılıyordu düzelmiş

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Ben gold kullanıyorum ama siyahtı önceki cihazım siyahken daha mutluydum siyah daha asil ama goldda kendini gösteriyor
Bakalım @FOM beklemek istemiyorum artık seversem alacam trink yoksa bekleyecem ama bir ihtimal istediğim renk de 2 gün sonra gelecek o zaman ah ah diyecem :D umarım böyle bir sey ile karsilasmam:(

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Hocam artık gelir İnşallah. Sizin bu sorununuzdan dolayı biz strese girdik. :)

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sahibinden.com üzerinden yurtdışı (Bulgaristan) iPhone 7 için sipariş verdim 2550 liraya. Ne kadar doğru yaptım bilemiyorum malum ülkemizde en ucuz şuna 3120 lira. Önerileriniz değerlendirmeleriniz ne yöndedir. Pişman olurmuyum.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Iphone 7 Plus ile çekilen fotoğraflar