FoLLow
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
Tekirdağ Büyükşehir![]()
Büyükşehirde istanbul izmir ankara nüfus yogunlu bakımından
Tekirdağ Büyükşehir![]()
İnşallah bitecek ama köprübaşına giden yol tek şerit oldu garip birşeyler olacak tekirdağın neresindensinApple ın tedariği=Tekirdağın yol çalışmaları ben de tekirdağlı sayılırım![]()
Bence artık onunla alakası yok yoğun istek olunca tükeniyorBüyükşehirde istanbul izmir ankara nüfus yogunlu bakımından
Ekran boyu sizin için önemli değil ise 7 128İphone 5s kullanıyorum telefonumu yenilemek istiyorum. Sizce İphone 6s plus 128 mi yoksa iphone 7 128 mi ?
Bende hürriyet mahallesinde oturuyorumBen Hürriyet Mahallesinde oturuyorum,İstanbulda okuyoruz ara sıra kaçıp geliyoruz tekirdağa işte![]()
6s plus modelindne 7 onde on kamerasi daha iyi ekran da yeni canli renkleri kullanilan teknoloji a10 islemci guncelleme farki suya karsi dayaniklilik daha parlak ekran ama buyuk ekran diyosan onunda sarzi onde ve buyuk ekranBu arada neden 7 al dedin biraz açar mısın?
Son 30 dk. Sonra Apple Store Online'a yüklenme zamanı.
Ben plus dememiştim, 6s 32gb ile 7 32gb arasında kalmıştım iphone 4 var bende değiştiricem de 7 de bi sıkıntı yaşamıyım diyorum ne de olsa S serileri her zaman daha sağlam oluyor ama 7 alıp sonra satar 2017 de çıkıcak modeli alırım tabii.
Yine aynisi gecerli ozaman 7 dahada onde 1gb ram onde optik imaj sabitleyici tabiki 7 daha iui
Son 30 dk. Sonra Apple Store Online'a yüklenme zamanı.
Senin adın soyadın nedir dostum tanırım seniBen plus dememiştim, 6s 32gb ile 7 32gb arasında kalmıştım iphone 4 var bende değiştiricem de 7 de bi sıkıntı yaşamıyım diyorum ne de olsa S serileri her zaman daha sağlam oluyor ama 7 alıp sonra satar 2017 de çıkıcak modeli alırım tabii.
Ulan şeytan diyorki git 6S plus alKitlenecekher 10 dakika da bir randevu açılıyor unutmayın örn:00.10-00.20-00.30 gibi
Sssss sakin ol ve elini o 6s plusdan cek bu kadar bekledin sacmalamaUlan şeytan diyorki git 6S plus al
Evrensel EşrefoğluSenin adın soyadın nedir dostum tanırım seni![]()
Valla furkan sen 7 ay bekle sipariş ver birde adam dalga geçer gibi rose 32 plus verelim desinŞeytana uyma![]()
Valla furkan sen 7 ay bekle sipariş ver birde adam dalga geçer gibi rose 32 plus verelim desin
Tanıyamadım ama yaşıtız galibaEvrensel Eşrefoğlu![]()
Şeytan diyor 7 plus al ama çok para beeUlan şeytan diyorki git 6S plus al
valla ben 23 yaşındayım Tuğlacılar Anadolu Lisesi 2011 mezununlarındanTanıyamadım ama yaşıtız galiba![]()