MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
4200 iyi bi rakam bence ben 4400 bekliyordum en aşağı. 

Bağını sormadık tamam Allah razı olsunKesin bilgi fiyatları:
32 GB 3.249
128 GB 3.649
256 GB 4.049
Plus 32 GB 3.794
Plus 128 GB 4.199
Plus 256 GB 4.599
Üzümü yiyin bağını sormayın![]()
@MrSmoke ye kaynağını anlat kardeşim sen iyi anladın hay sen yaşaBağını sormadık tamam Allah razı olsun![]()
Serhat anlatacakBi kaynak vereydin?
Merak iyidirMerakta ettik baya doğrusu![]()
%1oo mü yani şimdiMerak iyidir![]()
Yok hocam günü için konuşuyorum ben kesin mi diyeBeyler kaynağın ne önemi var 6s ile aynı fiyattan çıktı bunlar; beklenen fiyat buydu![]()
Ben fiyatı hakkında söyledim gün konusunu apocalypse arkadaşım biliyorYok hocam günü için konuşuyorum ben kesin mi diye
Apple Store de evetYok hocam günü için konuşuyorum ben kesin mi diye
Ya aslında ben hiç 2.parti falan hiç karşılaşmadım samsung gibi dönemsel çıkarmıyor bildiğim kadarıylaBi ürün çıktıktan sonra 2. parti ilkinden ne kadar süre sonra çıkıyor bilen varmı aranızda
Tamamdır saolasınApple Store de evet
Ona 130 eklyin ve garantiyi silin daha pahalıya mal oluyorİphone 7 Plus 32 gb 3200 TL ben almaya çalışcam güvenilirmi diye bakıyorum
Nasıl 8.000 yazmış? Link alabilir miyim?gerek yok arkadaşlar almayın şunlardan adam 128 gb iphone 7 plus a 8 binlira yazmış bu kadarda olmazki yani 2,000 lere alıpta 3.500 lerede satılmaz apple bile bu kadar kaar etmiyor prim vermeyin şunlara
Nasıl 8.000 yazmış? Link alabilir miyim?
arkadaşlar daha önce note 7 kullanıyordum malum olaylardan dolayı verdik iphone 7 plus a yöneldim ama hala kararsızım note 7 iphone 7 plus konusunda note 7 den çok memnundum kamerası kullanımı ekranı plustan büyük olmasına rağmen tek elle kullanımı çok kolaydı kalemde işimi görüyordu özellik bakımından sizce ne yapmalıyım![]()
note 7 şuan yeni serileri satış fiyatı 3,650 tl iphone 7 den fazla bileİphone 7 Plusa fazla para vermek istemiyorum diye düşünüyosan note 7 de işini görür ama uzun süre kullanım ve güncelleme seven biriysen İphone 7 Plus almanı tavsiye ederim
note 7 şuan yeni serileri satış fiyatı 3,650 tl iphone 7 den fazla bile
şöyle söyleyim teknoloji seven birisiyim yıllardır iphone kullanırım hiç bir modelini atlamadım yanı sıra s6 edge note 5 note edge note 4 vs kullandım ama note 7 nin bunlarla alakası yok şimdi iphone kullanırken açıkcası sıkılıyorumsürekli aynı kasa değişiyor bir tek yıllarca aynı telefonu kullanmış gibi oluyorum
ama note 7 2 haftalık kullanım sürecinde video fotoğraf çok beğendim özellerikleri fazlası ile güzel di hatta kaldığım otelde restorantta yabancı menünün resmini çekip s pen ile menüyü türkçeye çevirmiştim bu bile benim için kullanım + sı oldu
Ya kaymış derken ne. Bilim işte kullandım memnundum gitti ama dedim ya bende hastalık merak iphone 7 plus kullanmaksenin gönlün note 7 yi kaymış onu al o zaman benim şahsi fikrim note 7 almazdım he illaki android alcaksamda note 7 alırdım samsungda note serileri bi başka