iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Bende mat siyah düşünüyorum ama şu dakikadan sonra jetblacke karar verdim aslında para çok sıkıntı değil şöyle mat siyahı alan 300 daha kyup jet black alabilir heralde. Şunu da düşünün dünya malı arkadaşlar bi yerde. Gönlünüzce tereddüt etmeden kullanmak lazım aldığım telefonlarda hiç kılıf kullanmadım jelatin dahi kullanmadım yere düşürdüğümde syuldu falan diye hiç moralim bozulmadı. Her şey zamanla eskir o yüden doya doya bir şeye tedirgin olmadan bağlı kalmadan kullanmak daha mantıklı kısacası dert etmeyin arkadaşlar gönlünüzce kullanın. Siz kullanırken çizilmeyecekse yıpranmayacaksa ben nabayım öyle telefonu :)

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bende mat siyah düşünüyorum ama şu dakikadan sonra jetblacke karar verdim aslında para çok sıkıntı değil şöyle mat siyahı alan 300 daha kyup jet black alabilir heralde. Şunu da düşünün dünya malı arkadaşlar bi yerde. Gönlünüzce tereddüt etmeden kullanmak lazım aldığım telefonlarda hiç kılıf kullanmadım jelatin dahi kullanmadım yere düşürdüğümde syuldu falan diye hiç moralim bozulmadı. Her şey zamanla eskir o yüden doya doya bir şeye tedirgin olmadan bağlı kalmadan kullanmak daha mantıklı kısacası dert etmeyin arkadaşlar gönlünüzce kullanın. Siz kullanırken çizilmeyecekse yıpranmayacaksa ben nabayım öyle telefonu :)
Jelatin yapmayacak mısın? :D

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yazın bir köşeye. iPhone 7 Türkiye sevkiyatı 1 Ekim 2016x

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Telefon çizilince ne oluyor anlamıyorum, telefonu alıp gladyo gibi donatıp kaplara sokunca ne anlamı kalıyor o prestijin, karizmanın...

Ben hep sağ cebime koyarım telefonu ve bozul para dahi olmaz o cebimde, hiç kılıf kullanmadım, bugüne kadar hiç telefonum çizilmedi.

Bizim millette takıntı olmuş artık, araba sektörüde böyle 10 yaşında araba alıyor boya varmı diye soruyorlar :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Telefon çizilince ne oluyor anlamıyorum, telefonu alıp gladyo gibi donatıp kaplara sokunca ne anlamı kalıyor o prestijin, karizmanın...

Ben hep sağ cebime koyarım telefonu ve bozul para dahi olmaz o cebimde, hiç kılıf kullanmadım, bugüne kadar hiç telefonum çizilmedi.

Bizim millette takıntı olmuş artık, araba sektörüde böyle 10 yaşında araba alıyor boya varmı diye soruyorlar :)
Birde arabaya kılıf yapanlar var:D

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Dostlarım sizinle birşey paylaşmak istedim internette enzaworld diye bi site var iphone 7 için pazartesi gün veriyorlar ve apple türkiye 2 sene garantili diyor. iphone 7 128 gb için bana verdiği fiyat 3450 Tl. Nedir ne değildir bilmiyorum ama mevzu bu şekilde.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bununla ilgili konu açtım ordan paylaşırsanız düşüncelerinizi daha yararlı olur

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Dostlarım sizinle birşey paylaşmak istedim internette enzaworld diye bi site var iphone 7 için pazartesi gün veriyorlar ve apple türkiye 2 sene garantili diyor. iphone 7 128 gb için bana verdiği fiyat 3450 Tl. Nedir ne değildir bilmiyorum ama mevzu bu şekilde.

Bu siteyi ilk defa duydum internet alışveriş yapıp bu miktarda ücret ödeyeceksem bilindik sitelerden başka alışveriş yapmazdım.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Apple galiba Apple Watch Series 2 için düğmeye bastı. Apple Store uygulamasına çok yakında ibaresi geldi.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar Şirketin yönetim kurulu başkanı ender bey ile görüştüm daha önce toplu şirketlere yapıyorlarmış yeni kişisel satış yapmaya başladık dedi ama alalımmı ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Kesin bilgi fiyatları:
32 GB 3.249
128 GB 3.649
256 GB 4.049
Plus 32 GB 3.794
Plus 128 GB 4.199
Plus 256 GB 4.599

Üzümü yiyin bağını sormayın :)