iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Az önce bende konuştum daha sitesine bile düşmemişken nasıl stokta olabiliyor ve Apple Türkiye garantili olabiliyor diye sordum. Bu konu hakkında bilgi veremem dedi. Ama söylemeliyim ki stoğumuz kısıtlı almak isterseniz tavsiyem bir an önce almanız dedi

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Az önce bende konuştum daha sitesine bile düşmemişken nasıl stokta olabiliyor ve Apple Türkiye garantili olabiliyor diye sordum. Bu konu hakkında bilgi veremem dedi. Ama söylemeliyim ki stoğumuz kısıtlı almak isterseniz tavsiyem bir an önce almanız dedi
Bence artık bu hafta içi heryere düşecektir. Beklemek lasım bencede

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Acaba bizim ülke gibi sır gibi saklanan bi ülke daha var mı bu açıdan merak ediyorum :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
@MrSmoke tıslarsada arkamda sağlam bir destek ekibi var. Açıkçası Apple Destek şimdiye kadar yarı yolda bırakmadı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bence iphone 6 sı olanlar iphone 7 geçsin ama iphone6s olanın iphone7 ye geçmesi çok mantıksız davranış olur

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
23 Eylül gelsin stokta kalmadı yazar görürsünüz. Apple Store'a gelmeden başka bir yere gelmesi çok zor. Gelirsede kazık bir fiyattan satarlar.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Apple store'a 23 ünde ekleyeceklerini düşünüyorum aslında.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Apple store'a 23 ünde ekleyeceklerini düşünüyorum aslında.

Aslında haklı olabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 7 Eylül akşamı etkinliği izledikten sonra İPad'imden Apple Store uygulamasına girmiştim. Apple Watch Series 2 karşılamıştı ve üzerinde 23 Eylül'den itibaren online olarak sipariş verebilirsiniz yazıyordu. Bu yazı ertesi gün kayboldu. Acaba bir işaret miydi?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Aslında haklı olabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 7 Eylül akşamı etkinliği izledikten sonra İPad'imden Apple Store uygulamasına girmiştim. Apple Watch Series 2 karşılamıştı ve üzerinde 23 Eylül'den itibaren online olarak sipariş verebilirsiniz yazıyordu. Bu yazı ertesi gün kayboldu. Acaba bir işaret miydi?
Bende gördüm onu aslında aynısı oldu umarım öyledir :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Neden türkiye düşünüyorsunuz saati?

Telefon için yurtdışından alırken aldırdığım adama nakit para saymam gerekiyor taksit taksit veremeyeceğime göre. Telefon + saat kadar nakit param yok. Telefonu açtım ama sim kartını falan daha takmadım. Kaydı falan tamamlıyim bir. Home tuşuna alışmam gerekecek.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Telefon için yurtdışından alırken aldırdığım adama nakit para saymam gerekiyor taksit taksit veremeyeceğime göre. Telefon + saat kadar nakit param yok. Telefonu açtım ama sim kartını falan daha takmadım. Kaydı falan tamamlıyim bir. Home tuşuna alışmam gerekecek.
Anladım. Hangi renk almıştınız bu arada.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Mat Black. Gönlümden JetBlack geçiyordu ama hem Plus modelinde stok yok hemde kolay çizilmesi hoş değil.
Benim istediğim renk çok iyi bir seçim bence daha farklı duran renk bu. Hissiyatı nasıl güzel mi :) Birde alıcağınız watch'ın fiyat ne kadar hangi modeli düşünüyorsunuz.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Benim istediğim renk çok iyi bir seçim bence daha farklı duran renk bu. Hissiyatı nasıl güzel mi :) Birde alıcağınız watch'ın fiyat ne kadar hangi modeli düşünüyorsunuz.

Hissiyat diğer iPhone'lardan çok farklı değil işte home tuşu güzel olmuş aslında. Apple Watch Series 2 42mm uzay grisi alüminyum kasa ve siyah spor kordon düşünüyorum. 1499₺.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Hissiyat diğer iPhone'lardan çok farklı değil işte home tuşu güzel olmuş aslında. Apple Watch Series 2 42mm uzay grisi alüminyum kasa ve siyah spor kordon düşünüyorum. 1499₺.
Sanırım bende alıcam saat telefon 32gb olanına karar verirsem.

Jeogur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
öncelikle 3 yıllık HTC One M7 kullanıcısıyım. 3 hafta önce note 7 almıştım ancak malum patlamalardan sonra iade ettim. Artık androidten vazgeçip IOS kullanmaya karar verdim ve bunu iphone 7 yada iphone 7 plus alarak gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikle kafamda birkaç soru var ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Hazırladığım bütçeye göre ya iphone 7 32 gb, iphone 7 128 gb ya da iphone 7 + 32 gb alabileceğim. Sorularım şöyle;
1) M7 telefonum 32 gb'lik bir kapasiteye sahip ve bu gayet yeterli oldu bana bu 3 yıllık süreçte. Ancak gelişen kamera teknolojisi, oyun bellekleri vb. gelişmelerden dolayı 32 gb yeterli olur mu bilemiyorum. öyle çok fotoğraf çeken birisi değilim ancak 1 yıl sonra hafıza dolarsa sıkıntı yaşatır mı telefon bilemiyorum. Note 7'yi 2 hafta kadar kullandım, HDR ile 1 dklık video çektiğinizde yaklaşık 150 mb yer kaplıyo. eğer 32 gb sıkıntı olmayacaksa iphone 7 plus almayı düşünüyorum.
2) aslında kullandığım m7'nin ekran boyutuyla iphone 7nin boyutu aynı ve bu ekran boyutu tam olarak ideal benim için ancak iphone 7+'ta iki kamera olduğu için, 3 gb ram ve daha iyi bataryası olduğu için cazip gelmiyor değil.
3) son sorum ise IOS ile ilgili; bunca yıllık android kullanıcısı olarak IOS'a alışmam çok zaman alır mı sizce?

Şimdiden teşekkürler,