iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Sence de günümüz şartlarına göre fazla değil mi ?

Benim iPhone 6 1500 e 2500 gibi bir şey almasına rağmen stabil. Telefona Mac OS kuracaklar galiba[emoji23] işlemci ARM tabanlı olduğu için olmaz[emoji51]

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Apple Store'dan alınca ne değişecek ki. Diğer mağazalar da şkş yılkık apple garantili satıyor apple da öyle satıyor. Benim internetten store'dan alma imkanım pek mümkün değil. Çünkü babam özel sektörde çalışıyor ve sattığı her maldan belli bir komisyon puanı geliyor. Bu puanları ister yemek yemek için kullan ister internetten alışveriş için. Mesela Vatan Bilgisayardan 3000 liralık alışveriş kuponu. Bu yolla alacağım telefonu.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 7'ler ile ilgili birkaç bilgiye ulaştım.

2.Ayrıntı 32 GB'lık modellerden geriye 27.63 GB kalıyor. Kaynak: 2:47 dakikasında mevcut

3.Ayrıntı ise birinci ayrıntıda paylaştığım kamera karşılaştırmalarında. Note 7 nin HDR ve Detay performansı iPhone 7 Plus modelinden daha iyi görünüyor.

Son düzenleyen moderatör:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
@FOM iOS 10 hatalarla dolu her nedense, depolama sıkıntısı yazılımla düzeltilir diye tahmin ediyorum
Simsiyah için çizilme testi falan izlemeyin intihara meyillendirir adamı. Telefon felaket çiziliyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
@FOM iOS 10 hatalarla dolu her nedense, depolama sıkıntısı yazılımla düzeltilir diye tahmin ediyorum
Simsiyah için çizilme testi falan izlemeyin intihara meyillendirir adamı. Telefon felaket çiziliyor

Aslında ben bir sımıntı yaşamadım ilk yüklediğimde wifi üzerinden yüklediğim için itunes a bağla hatasını aldım pcden geri 9.3.5 yğkleyip ios10u kurdum düzeldi ve sana bir bilgi veriyim pil süreisnde kullanımda fark yaşıyorum şuanda iyi yönde.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Aslında ben bir sımıntı yaşamadım ilk yüklediğimde wifi üzerinden yüklediğim için itunes a bağla hatasını aldım pcden geri 9.3.5 yğkleyip ios10u kurdum düzeldi ve sana bir bilgi veriyim pil süreisnde kullanımda fark yaşıyorum şuanda iyi yönde.
Videoları sen bıraktın sandım. Yukarıdaki 20 Gb hafıza meselesi için yazmıştım. Yanlış menşın :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Videoları sen bıraktın sandım. Yukarıdaki 20 Gb hafıza meselesi için yazmıştım. Yanlış menşın :D

Videolar çok olunca karıştı :D o kadar düşük olmaz onu düzeltirler zaten ios iletim sisteminin avantajı bu bir sorun varsa biliyorsun ki onu düzelticekler.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Havale yoluylada oluyor apple store gidip nakit aldığınızda da oluyor.

6S Plus nakitle 3024 TL İphone 7 de 3250 civarı olucak o zaman sizce hangisini almalıyım birde ekim 20 de geleceği söleniyor doğrumudur ?

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
İphone 6 s ekim sonu doğru gelmişti bence eylül sonu ekim başı g samsunga büyük dar olur note7 de den doolay pazartesi günü herkes Apple online desteğe yazsın ege eylül sonu gelirse iphone alcaz yoksa note 7 alcaz diye :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
6S Plus nakitle 3024 TL İphone 7 de 3250 civarı olucak o zaman sizce hangisini almalıyım birde ekim 20 de geleceği söleniyor doğrumudur ?

Bu konuyla ilgili yazdığım yazıda detaylı bilgi bulabilirsiniz fakat dediğin gibi iphone 7 üst seviye bir cihaz geldi kamera konusunda videolar da gördüğümüz kadarıyla çok başarılı fakat 3 sene sizi rahat rahat 6s plus götürücektir içiniz rahat olsun almışken iphone 7 almak aslında daha mantıklı fakat illa büyük ekran diyorsanız 6s plus alabilrisiniz hiç sıkıntı yaşamazsınız.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
f9dc2377f12fa5c6bf2a28f3131f26a7.jpg

Apple milleti nasıl kerizleyeceğini iyi biliyorsun bre vicdansız. Kullanıyoruz işte napalım.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bu konuyla ilgili yazdığım yazıda detaylı bilgi bulabilirsiniz fakat dediğin gibi iphone 7 üst seviye bir cihaz geldi kamera konusunda videolar da gördüğümüz kadarıyla çok başarılı fakat 3 sene sizi rahat rahat 6s plus götürücektir içiniz rahat olsun almışken iphone 7 almak aslında daha mantıklı fakat illa büyük ekran diyorsanız 6s plus alabilrisiniz hiç sıkıntı yaşamazsınız.
7 çıkmışken artık 6s plus almak mantıksız ama tabi büyük ekran senin için çok önemliyse bilemem

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Sizce nerden alınmalı arkadaşlar daha önce mediamarkt tan almıştım 6s çıktığında. Garanti vs açısından ne yapılmalı direk istanbula gidip appledan almak daha mı mantıklı. Bazı arkadaşlar mediamarkt vs. alma demişti. Turkcell bayiler daha geç getirmekte diğer teknoloji mağazalarından. Bu konuda biraz kafam karışık söyledikleriniz önemli arkadaşlar benim için
apple ın internet sitesinden al illa istanbula gitmen şart değil

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bu arada çıkan videoları izledikçe biraz daha hayal kırıklığına uğruyorum iphone 7 ile ilgili 6s space gray in arka tarafı bence daha kaliteli bir malzemeye sahipti kolay kolay parmak izi kalmıyodu ve çizilmeye daha dayanıklıydı ama yeni çıkan mat siyah biraz öyle değil

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
7 çıkmışken artık 6s plus almak mantıksız ama tabi büyük ekran senin için çok önemliyse bilemem

Tabiki şöyle değerlendirmek gerekiyor aslında 7 plus varken 6s plus alınmaz fakat iphone 7 ile 6s plus arasında kalırsa alıcak kullanıcı ekran boyutundan dolayı 6s plus tercih edilebilir ekranı güzel film dizi izleyenler için çok kullanışlı. Birde büyük ekrana alışıktır 7 plus'a bütçe yetmiyordur 6s plus alınabilir 6s plus da şuan çok iyi bir cihaz ve apple'in en çok üstünde durduğu 3d touch teknolojisinede sahip olması önemli.