iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bugün 7 ekim tarihi aldım vodafone da çalışan bir arkadaşımdan umarım doğrudur

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Valla ben bu bayram gittim Apple Store'a Mac Pro'ları kesip geldim. Uzaktan öyle...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
O şifreyi genelde bakan çocuklar felan koyuyor.
Acaba görevlilere sorsak inceleme amaçlı var mıdır?

Ha bir de iPhone incelemeye kalksam mutlaka kapalı oluyor ve açılmıyor. Stand kablosu da bağlı ama.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 7 Plus alacak olsam taşıma konusunda sıkıntı yapar mı?
Plus kullananlardan yardım rica ediyorum.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 7 Plus alacak olsam taşıma konusunda sıkıntı yapar mı?
Plus kullananlardan yardım rica ediyorum.
Plus yanlardan geniş ve uzun tek elle kullanmak mümkün değil ama büyük ekran çok zevk veriyor kötü yanı cebin darsa özellikle kot cebi çok ağır oluyor sanki üstünde ipad taşıyorsun gibi oluyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Acaba görevlilere sorsak inceleme amaçlı var mıdır?

Ha bir de iPhone incelemeye kalksam mutlaka kapalı oluyor ve açılmıyor. Stand kablosu da bağlı ama.

Söyleseniz açıcaklardır açmak zorundalar onu size satmak için sizin incelemeniz lazım. Apple ürünlerini incelemek için apple storelara gidereeniz daha detaylı rahat birşekilde incelemenizi yapabilirsiniz.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Plus yanlardan geniş ve uzun tek elle kullanmak mümkün değil ama büyük ekran çok zevk veriyor kötü yanı cebin darsa özellikle kot cebi çok ağır oluyor sanki üstünde ipad taşıyorsun gibi oluyor
Otobüste olsun cafede olsun herhangi bir yerde otururken cepteki durumu nasıl oluyor?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Otobüste olsun cafede olsun herhangi bir yerde otururken cepteki durumu nasıl oluyor?
Cepteki durumu kot pantolon ise çok sıkıştırıyor ayakkabı bağlarken çok sıkıştırıyor bi de yere çömeldiğin zaman cepte bir kısmı dışarda kalıyor bende cafede mutlaka masaya koyman lazım çünkü oturduğyn zaman sana çok rahat vermez

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Ben kullanıyorum hiç zor olmuyor gayet kullanışlı zaten ekranın büyük olması birşey izlerken haber okurken sosyal medyada gezinirken daha büyük avantaj ve tabiki batarya süresi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Az önce Türkcell den geliyorum ıphone 7 ne Zaman gelir dedik ekimin başı dediler sonra isterseniz adımızı soyadınızı verin biz sizi arayalım dediler adımı soyadımı numaramı bir de telefonun özelliklerini sordular Iphone 7 Plus Gold 128 GB istiyorum dedim Onu da yazdılar geldiğinde biz sizi arayacağız dediler

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Az önce Türkcell den geliyorum ıphone 7 ne Zaman gelir dedik ekimin başı dediler sonra isterseniz adımızı soyadınızı verin biz sizi arayalım dediler adımı soyadımı numaramı bir de telefonun özelliklerini sordular Iphone 7 Plus Gold 128 GB istiyorum dedim Onu da yazdılar geldiğinde biz sizi arayacağız dediler
Banada 7 ekim dediler bende iphone 7 128gb dedim 128gb sürümler daha geç gelecek ama isterseniz numara bırakın biz sizi gelince arayalım dediler.