seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Bugün 7 ekim tarihi aldım vodafone da çalışan bir arkadaşımdan umarım doğrudur
Valla ben bu bayram gittim Apple Store'a Mac Pro'ları kesip geldim. Uzaktan öyle...
Fiyatları baya uçuk[emoji23][emoji51]
Ben yurtdışında yaşadığım halde yine pahalı geliyor. Türkiye deki fiyatlar dahada uçuk gerçekten.
Telefonuma nazar değdi[emoji20] 6s Plus tuz oldu.
Geçmiş olsun noldu ?
Telefonuma nazar değdi[emoji20] 6s Plus tuz oldu.
Düşürdüm[emoji36]
Ne kadar kötü? Ekran mı?
Geçmiş olsun, gece randevu ekranına abanman gerekNe dersiniz randevu bulabilir miyim?
Düşürdüm[emoji36]
Yanımda başka cihaz yok çekemiyorum ekran gitti. Çalışıyorda yazıyı zor okuyorum.
Valla ben bu bayram gittim Apple Store'a Mac Pro'ları kesip geldim. Uzaktan öyle...
Benim inceleme fırsatım oluyor çok geziyorum mağazaları ama adamlar ne kıymetli malsa şifre koymuşlarBende diz üstlerine bakmıştım. Fiyatını göründe usulca yerine bıraktım.[emoji50]
Benim inceleme fırsatım oluyor çok geziyorum mağazaları ama adamlar ne kıymetli malsa şifre koymuşlar
Acaba görevlilere sorsak inceleme amaçlı var mıdır?O şifreyi genelde bakan çocuklar felan koyuyor.
Plus yanlardan geniş ve uzun tek elle kullanmak mümkün değil ama büyük ekran çok zevk veriyor kötü yanı cebin darsa özellikle kot cebi çok ağır oluyor sanki üstünde ipad taşıyorsun gibi oluyorİphone 7 Plus alacak olsam taşıma konusunda sıkıntı yapar mı?
Plus kullananlardan yardım rica ediyorum.
Acaba görevlilere sorsak inceleme amaçlı var mıdır?
Ha bir de iPhone incelemeye kalksam mutlaka kapalı oluyor ve açılmıyor. Stand kablosu da bağlı ama.
Otobüste olsun cafede olsun herhangi bir yerde otururken cepteki durumu nasıl oluyor?Plus yanlardan geniş ve uzun tek elle kullanmak mümkün değil ama büyük ekran çok zevk veriyor kötü yanı cebin darsa özellikle kot cebi çok ağır oluyor sanki üstünde ipad taşıyorsun gibi oluyor
Cepteki durumu kot pantolon ise çok sıkıştırıyor ayakkabı bağlarken çok sıkıştırıyor bi de yere çömeldiğin zaman cepte bir kısmı dışarda kalıyor bende cafede mutlaka masaya koyman lazım çünkü oturduğyn zaman sana çok rahat vermezOtobüste olsun cafede olsun herhangi bir yerde otururken cepteki durumu nasıl oluyor?
Otobüste olsun cafede olsun herhangi bir yerde otururken cepteki durumu nasıl oluyor?
Arka cebinize koyup L biçimi almasına sebep olmazsanız sol yada sağ cepte hiç bir sıkıntı çıkarmaz.Otobüste olsun cafede olsun herhangi bir yerde otururken cepteki durumu nasıl oluyor?
Geçmiş olsun hocam. Apple'a veya apple yetkili bir servise bekleyene kadar randevu için vermenizi kesinlikle öneririm.Telefonuma nazar değdi[emoji20] 6s Plus tuz oldu.
Çıkarmaz mıArka cebinize koyup L biçimi almasına sebep olmazsanız sol yada sağ cepte hiç bir sıkıntı çıkarmaz.![]()
Banada 7 ekim dediler bende iphone 7 128gb dedim 128gb sürümler daha geç gelecek ama isterseniz numara bırakın biz sizi gelince arayalım dediler.Az önce Türkcell den geliyorum ıphone 7 ne Zaman gelir dedik ekimin başı dediler sonra isterseniz adımızı soyadınızı verin biz sizi arayalım dediler adımı soyadımı numaramı bir de telefonun özelliklerini sordular Iphone 7 Plus Gold 128 GB istiyorum dedim Onu da yazdılar geldiğinde biz sizi arayacağız dediler