Aman dikkat
![]()
İşte bu yüzden kararsızım kılıf varken bile içine toz filan kaçıp çizerse çok kötü olurAman dikkat
![]()
Güzel renk de bence tutulmazdı.
İşte bu yüzden kararsızım kılıf varken bile içine toz filan kaçıp çizerse çok kötü olur
Belli olmazdı diye düşünüyorum mesela note7'nşn mavi rengi grlseydi türkiyeye en çok o renk satartı bence. Birde apple'şn bu yönü güzel bütün seçenekleri getiriyor kullanıcılarına sunuyor
Note 5'in Winter modeli çıkmıştı. Onun rengi çok hoşuma gitmişti.
Şimdi baktım hoş bi renkmiş birde cam olunca tasarım o renki yansıtıyor daha göze hoş geliyor
Apple Foni 16 eylülde Türkiye'de ön sipariş açılıyor diye kesin haber paylaştı ne kadar doğru sizce
bugün vatan bilgisayara sormuştum lansmandan önce 2 - 3 güne gelir demişlerdi.Lansmanda ismimiz yoktu ama bilemiyorum.
bugün vatan bilgisayara sormuştum lansmandan önce 2 - 3 güne gelir demişlerdi.
sanırım 16 eylül de gelmesi kesin gibi
Biz 1'inci dalgada değiliz 2 ya 3.dalga da gelir tahminim ekimin başları olur.bugün vatan bilgisayara sormuştum lansmandan önce 2 - 3 güne gelir demişlerdi.
sanırım 16 eylül de gelmesi kesin gibi
Biz 1'inci dalgada değiliz 2 ya 3.dalga da gelir tahminim ekimin başları olur.
inş eylül sonuna kadar gelsin yeter bana 25 gibi bayramdan sonra alırız kısmetse![]()
ben bir an önce gelsin başka birşey istemiyorum yeter artık ip5 le yollarımı ayırmak istiyorum![]()
Dolar bazından konuşursak iphone 7 3250 ile öteki 3750 ile başlayacak aslındaiPhone 7 3149₺, iPhone 7 Plus'ta büyük ihtimalle 3549₺ olur. Her bir kapasite arttırımında da 400'er ₺ artar. Şu anki iPhone 6 ve 6s Plus modellerinin fiyatlandırmasından yola çıkarsak.
Fiyatlar bana çok sandığımızında ötesinde gelecek gibi ama hadi hayırlısıDolar bazından konuşursak iphone 7 3250 ile öteki 3750 ile başlayacak aslında![]()
Fiyatlar bana çok sandığımızında ötesinde gelecek gibi ama hadi hayırlısı
Kardeş bende iPhone 6 ile devam edeceğim senin gibi. Bir telefona o kadar fiyatları vermek gerçekten büyük bir insafsızlık gibi geliyor. Ki 6'da bir 2 sene daha götürür. Sonrası zaten Allah Kerim...Ben heralde bu gruba giremiyicem ip6 ile uzun yillar devam [emoji23] o yuzden evlenmeyin
Fiyatlar bana çok sandığımızında ötesinde gelecek gibi ama hadi hayırlısı
Bu dankekin amacı neÖtesinde gelmez çünkü 6s plus 128gb olanı 1000 tl indirdiler neredeyse 950 tl indirim geldi o yüzden çok uçuk olmayacaktır
Bu dankekin amacı ne![]()
Jet black rengine bittim ya.Ama sadece 128 ya da 256 gb versiyonuyla satılacakmış.Zalımsın apple.Hemde çok Zalımsın.
Izledim.Nintendo'daki gözü çekikleri dahil izledim.İphone 7'yi gördükten sonra biraz daha izleyip bıraktım.Özel cilalama işlemlerinden geçmişLansmanda bir görüntü verdiler telefonu yumuşak kumsu bir maddede yuvarlıyorlar falan.
Ne zalımı bunu okuduktan sonra çıldırdım. Şimdi sövüp saymamak için zor tutuyorum.Jet black rengine bittim ya.Ama sadece 128 ya da 256 gb versiyonuyla satılacakmış.Zalımsın apple.Hemde çok Zalımsın.