Dostlar şimdi benim işimi 7 görmüyor 7 plus olunca da 64 kalktığı için 128 olacak oda tuzlu gelecek 6s plus 128 alsam daha ne kadar gider bu cihaz sizce saygılar.
Beyler işini bitiren çıksın kasıyorTürkiye'ye ne zaman gelir ?
Amerikada bir dayımız yok ki. Avusturya ve İsviçre'de var yaklaşık aynı hesaba geliyor. Amerikada Sim Unlock satılıyor muydu ya?
Satılıyor. 800 dolar civarına almıştı kuzenim. Ama sim kilitliler de açılabililiyor 25-50 dolara. Garantisi var mı onu bilmiyorum.
Gevey çözümü vardı taktik işe yarıyor mu hala bilmiyorum.
simsiyah olanı çok güzel olmuş. Anten çizgilerinin görünmemesi ve parlaklık ile kesnlikle bambaşka görünüyor
3.500 bütçe ayırdım fiyatta iyi oldu 6s plusta 2 sene rahat götürür güncelleme alır derseniz onu alayım diyorum ona yetiyor gücüm.Az daha zorlayıp 7 plus alsan daha mantıklı.
3.500 bütçe ayırdım fiyatta iyi oldu 6s plusta 2 sene rahat götürür güncelleme alır derseniz onu alayım diyorum ona yetiyor gücüm.
3.500 bütçe ayırdım fiyatta iyi oldu 6s plusta 2 sene rahat götürür güncelleme alır derseniz onu alayım diyorum ona yetiyor gücüm.
Ben geçen hafta 6s aldım 4 gün kullanıp geri verdim ancak ekran büyüklüğü değil sorun batarya.6s plus 2 gün kullandım bana yeterli geldi.Yarın zorlu beni bekler teşekkür ettim.Şuan 5 bile güncelleme alıyor yanılmıyorsam 4 senedir yani güncellemeden yana sıkıntı olmaz rahat 3 sene gider ama almışken yenisi olsun isteği olur hep birde istenilen özellikler gelmişken 7 kaçmaz bende büyük ekran seviyorum ama ip 7 için katlanıcaz artık![]()
Ben geçen hafta 6s aldım 4 gün kullanıp geri verdim ancak ekran büyüklüğü değil sorun batarya.6s plus 2 gün kullandım bana yeterli geldi.Yarın zorlu beni bekler teşekkür ettim.
Ben 128 GB Jet alacağımBence de 3400 falan başlar.
Tüekiyede jet siyahı alabilecek yürek var mı acaba?![]()
Note 7 almıştım batarya patlamasından dolayı iide edecem çokta memnundum ama ip7 ye geçsemmi max 3700 vericem fiyatları kesin bilen var mı?
Note 7 almıştım batarya patlamasından dolayı iide edecem çokta memnundum ama ip7 ye geçsemmi max 3700 vericem fiyatları kesin bilen var mı?
Aşağı yukarı fiyatlar 6S ve 6S Plus'a benzer olacak. 3700'e 128 iPhone 7 alınabilir.
Ben 128 GB Jet alacağım
FazlasıylaWow demek varmış öyle yürek.
Jetblack güzel olduğu gibi diğer siyah rengide güzel olmuş bence. Siyah cidden yakışıyor iphone'a
Evet ben sade siyah olanından alacağım. Şık duruyor.
7 plus 6s plusa göre 1 saat daha dayanıklıymış.7 Batarya konusunda 6s plus'ın bi tık gerisinde kalacak.İp 7 nin bataryası 6s plusa göre 2 saat dayanıklı
Roze altın varken yani[emoji23][emoji23] şaka bir yana acaba mavi renk versiyonu çıkardı tepkiler ne olurdu
Ekim başı em geç ekimin ilk haftası gelir gelirGold veya siyah bakalım eylül ayının sonuna kadar gelsinde rengi ayarlarız![]()
Mavi renk olsaydı güzel olurdu bence mavi sevdiğim bir renk