Değerli arkadaşlar,
Bahsettiğim videoyu çekme fırsatı bulamadım cuma gecesi, dün sabah telefonu satın alan arkadaş teslim aldığı için an itibarı ile videoyu çekme şansın kalmadı.
Dileyen S7 Edge donma takılma sorunu yazıp onlarca çekilmiş videoyu inceleyebilir, for example :
Yalnız ben videoyu arkadaş telefon seçimi yapıyor diye düşündüğüm için yardımcı olmak adına zaman ayırıp paylaşayım derken şunu gördüm az önce, meğer kendisi zaten S7 Edge kullanıcısıymış. Rica ediyorum böyle çocukça hareketlerle forumun amacı dışına çıkmayalım. Madem S7 Edge kullanıyor ve sorun yaşamıyorsunuz o zaman neden gelip burada benden video bekliyorsunuz? Benim telefonumda yaşanan donma, takılma, cevap vermeme problemi sizde mevcut değilse (öyleymiş ya) çektiğim video sizin açınızdan ne farkettirecek.
Eshefle kınıyorum... Zaten iki modeli de kullanan birisi olarak uzun uzun anlattım, avantaj dezavantajlatını da ortaya koydum hala fanboyluk yapacak, çocuk gibi iddialaşak ne var anlamış değilim.
Neyse, yetişkin forum kullanıcılarına tavsiyem; S7 Edge de donma takılma ara ara cevap vermeme durumları yaşanıyor arkadaşlar bu sır değil, bu tip sorunları dert edecekseniz başka çözümlere yöneliniz.
İyi forumlar.
Beyler bu videolarin hicbiri bana gercekci gelmiyor.Telefonu sirf kastirabilmek icin adamlar ugrasmis.Aramis durmus sonra videoyu cekmis.Sirf kotulemek icin.2 telefonda da ben kasma donma takilma oldugunu veya olacagini sanmiyorum.Olursa da binde bir olur ya da kullanan telin irzina gecmistir.Ben bir S7 kullanıcısıyım. S7 Edge değil.
Bu forumda bir çok kişiye S7 ve S7 Edgeyi öneriyorum. Madem bu cihazın bir sorunu var ben bu cihaz yerine telefon önerisi isteyen kişilere başka cihaz önereyim o çok stabil iphone 6si 7yi mesela.
Siz dediniz kasıyor biz dedik kanıtlayın bunun çocukça bir tarafı yok gayet normal bir hareket bu, kanıt istemek.
Youtubeden bende size iPhone 7nin iPhone 6sin 7 plusun takılma donma yaşadığı videoyu bulabilirim. Hatta girip kendiniz bakabilirsiniz.
Hatta bu forumda şarjı su gibi içen assitive touch donan insanların yorumlarınıda getirebilirim.
Biz S7 ve S7 Edge kullanıcıları olarak kastığına dair bir kanıt istedik siz atacağım dediniz tekrar söylüyorum bizim isteğimiz çocukca değil gayet normal bir davranış. Hatta videoyu biz istemedik siz isterseniz atayım dediniz. Biz tamam dedik. Madem atmayacaksınız demeyin konu kapansın. ,
Benim veya bizim yaptığımız çocukca bir hareket değil tekrar söylüyorum üstüne basa basa söylüyorum forumda birçok kişiye S7 veya S7 Edge öneriyorum varsa cihazın sorunu öğreneyim BAŞKA cihaz önereyim. Ben üşeniyorum SDN editörleri varken dediniz. Kerem enginar geldi kasmıyor dedi hala bir uğraş içindesiniz. İlla youtubeden bir video bulup atacaksak buyrun izleyin. Burda işim bitti. Sizin ve burdaki fanatiklerin(size fanatik demiyorum) cevaplarına karşılık vermeyeceğim.İyi günler .