iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Değerli arkadaşlar,

Bahsettiğim videoyu çekme fırsatı bulamadım cuma gecesi, dün sabah telefonu satın alan arkadaş teslim aldığı için an itibarı ile videoyu çekme şansın kalmadı.

Dileyen S7 Edge donma takılma sorunu yazıp onlarca çekilmiş videoyu inceleyebilir, for example :

Yalnız ben videoyu arkadaş telefon seçimi yapıyor diye düşündüğüm için yardımcı olmak adına zaman ayırıp paylaşayım derken şunu gördüm az önce, meğer kendisi zaten S7 Edge kullanıcısıymış. Rica ediyorum böyle çocukça hareketlerle forumun amacı dışına çıkmayalım. Madem S7 Edge kullanıyor ve sorun yaşamıyorsunuz o zaman neden gelip burada benden video bekliyorsunuz? Benim telefonumda yaşanan donma, takılma, cevap vermeme problemi sizde mevcut değilse (öyleymiş ya) çektiğim video sizin açınızdan ne farkettirecek.

Eshefle kınıyorum... Zaten iki modeli de kullanan birisi olarak uzun uzun anlattım, avantaj dezavantajlatını da ortaya koydum hala fanboyluk yapacak, çocuk gibi iddialaşak ne var anlamış değilim.

Neyse, yetişkin forum kullanıcılarına tavsiyem; S7 Edge de donma takılma ara ara cevap vermeme durumları yaşanıyor arkadaşlar bu sır değil, bu tip sorunları dert edecekseniz başka çözümlere yöneliniz.

İyi forumlar.

Ben bir S7 kullanıcısıyım. S7 Edge değil.
Bu forumda bir çok kişiye S7 ve S7 Edgeyi öneriyorum. Madem bu cihazın bir sorunu var ben bu cihaz yerine telefon önerisi isteyen kişilere başka cihaz önereyim o çok stabil iphone 6si 7yi mesela.
Siz dediniz kasıyor biz dedik kanıtlayın bunun çocukça bir tarafı yok gayet normal bir hareket bu, kanıt istemek.
Youtubeden bende size iPhone 7nin iPhone 6sin 7 plusun takılma donma yaşadığı videoyu bulabilirim. Hatta girip kendiniz bakabilirsiniz.
Hatta bu forumda şarjı su gibi içen assitive touch donan insanların yorumlarınıda getirebilirim.
Biz S7 ve S7 Edge kullanıcıları olarak kastığına dair bir kanıt istedik siz atacağım dediniz tekrar söylüyorum bizim isteğimiz çocukca değil gayet normal bir davranış. Hatta videoyu biz istemedik siz isterseniz atayım dediniz. Biz tamam dedik. Madem atmayacaksınız demeyin konu kapansın. ,
Benim veya bizim yaptığımız çocukca bir hareket değil tekrar söylüyorum üstüne basa basa söylüyorum forumda birçok kişiye S7 veya S7 Edge öneriyorum varsa cihazın sorunu öğreneyim BAŞKA cihaz önereyim. Ben üşeniyorum SDN editörleri varken dediniz. Kerem enginar geldi kasmıyor dedi hala bir uğraş içindesiniz. İlla youtubeden bir video bulup atacaksak buyrun izleyin. Burda işim bitti. Sizin ve burdaki fanatiklerin(size fanatik demiyorum) cevaplarına karşılık vermeyeceğim.İyi günler .
Beyler bu videolarin hicbiri bana gercekci gelmiyor.Telefonu sirf kastirabilmek icin adamlar ugrasmis.Aramis durmus sonra videoyu cekmis.Sirf kotulemek icin.2 telefonda da ben kasma donma takilma oldugunu veya olacagini sanmiyorum.Olursa da binde bir olur ya da kullanan telin irzina gecmistir.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Burası S7 bölümü değil lütfen bölümü baltalamayın

bahaDUR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya beyler bende iPhone 7 Plus kullanıcısıyım, Bende şöyle bir problem mevcut. Uygulamaları kapatıp ana menüye döndüğümde saat şebeke pil göstergesi 1-2 saniye sonra geliyor, Bir kaç kişide bu sorundan müzdarip. Başına gelen varmı acaba veya yardımcı olabilecek ? Telefonu sıfırlayıp yeni iPhone olarak ayarladım yine düzelmedi. Yazılımsal mı acaba ? [Sürümüm 10.3.1] 10.3.2 Yarın veya salı günü çıkabileceğini söylüyorlar, İnşAllah düzelir ya :S

engntncy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostlar ufak bir sorunum var forumda aradım ama bulamadım daha önce konuşulduysa kusura bakmayın iPhone 7 mat siyah kullanıcısıyım ve anten çizgilerinde tam çizik değil leke de değil izler mevcut fotoğraflarda gözükmüyor gözle zor gözüküyor ama izler mevcut aynı sorunu yaşayan var mı acaba sadece ANTEN ÇİZGİLERİNDE !!

engntncy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostlar ufak bir sorunum var forumda aradım ama bulamadım daha önce konuşulduysa kusura bakmayın iPhone 7 mat siyah kullanıcısıyım ve anten çizgilerinde tam çizik değil leke de değil izler mevcut fotoğraflarda gözükmüyor gözle zor gözüküyor ama izler mevcut aynı sorunu yaşayan var mı acaba sadece ANTEN ÇİZGİLERİNDE !!

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone'lara operatör güncellemesi geldi değişen bir şey var mı acaba bir de operatör güncellemesi çıktı başımıza
--- Gönderi Güncellendi ---
Geçen senenin ile bu senenin cihazını karşılaştırmak ne derece mantıklı orası meçhul iphone 7s/8 serisini çıkarınca 8 plus ile karşılaştırmak daha mantıklı iphone 7 plus'ı yerin dibine batırmışsınız İos 11 küçük değişikliklerle gelecek ama söylentilere göre ekran kasa oranı %70'in üstüne çıkacak 5.8 ekran kablosuz şarj var.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
İphone'lara operatör güncellemesi geldi değişen bir şey var mı acaba bir de operatör güncellemesi çıktı başımıza
Geçen senenin ile bu senenin cihazını karşılaştırmak ne derece mantıklı orası meçhul iphone 7s/8 serisini çıkarınca 8 plus ile karşılaştırmak daha mantıklı iphone 7 plus'ı yerin dibine batırmışsınız İos 11 küçük değişikliklerle gelecek ama söylentilere göre ekran kasa oranı %70'in üstüne çıkacak 5.8 ekran kablosuz şarj var.
Senin kullandığın operatör güncelleme yayınlamıştır. Herkese geldi denemez

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ikisi de çok iyi telefon. İsteyen iphone,isteyen samsung,isteyen gider onlarca markadan kendine göre en iyi olanı seçer.
Burada önemli olan rekabet olsun ki firmalar daha da iyisini yapmak için uğraşadursunlar:)

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55

Hangi operatör?

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Vodafone diğer operatörlere geldi mi bilmiyorum ama sanki 4g hızım yükseldi gibi

Evet geçenlerde bana da geldi. Vodafone oepratörüm. Bana da hızlandı gibi geldi 4G ama sanki şarj brz daha fazla gidiyor gibi geldi. Operatör güncellemesi böyle birşey yapabilir mi?? [emoji848]

by poyrazow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iphone almak istiyorum ama benim kullanımıma engel teşkil edecek olan ekran kasa oranını kötü olması. içimde hayla teredütler var, 5 ay sonra iphone yeni modelini duyuracak beklemelimiyim ve ayrıca duyurulacak model fiyat konusunda ne olur merak içindeyim?

M

Murat Burç

SDN Okuru
iphone almak istiyorum ama benim kullanımıma engel teşkil edecek olan ekran kasa oranını kötü olması. içimde hayla teredütler var, 5 ay sonra iphone yeni modelini duyuracak beklemelimiyim ve ayrıca duyurulacak model fiyat konusunda ne olur merak içindeyim?
5000+

M

Murat Burç

SDN Okuru
1300 dolar+kdv+ödv+kazıklayanların payı:4999tl bu dediğimiz iphone edition model olan iphone 7s iphone 7s plus nasıl fiyatlandırma yapılır onu bilemem ama plus'ların 5000+ olacağına adım gibi eminim hatta üzerine basarım
1300den gelen cihaz 6000den girer elini korkak alıştırma
Ben yeni noteu bekliyorum 7000 felan girer artık

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
6764fb70d3e6a05cf7a39453b4c289e5.jpg

bc674eb3743566a6ad53af02a47503f9.jpg

sarj sizce iyimi 7plus 128 gb

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
6764fb70d3e6a05cf7a39453b4c289e5.jpg

bc674eb3743566a6ad53af02a47503f9.jpg

sarj sizce iyimi 7plus 128 gb
Telefonu çok az kullanmışsın normal bir sonuç 9 saat ben hard kullanıcılardan biriyim telefona abanırım 5-6 saat alırım %20 den itibaren bataryayı yormamak adına düşük güç moduna alırım az kullanımda zaten 8-9 saat kulanımı görürsün bataryanın yüzde kaçından itibaren düşük güç modunda kullandınız.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
7 plus al kardeşim memnun kalıcaksın , alıpta pişman olan yok
Hakkı Reisin sözlerine biraz kulak ver ;)
Plustan pişman olmam da ben büyük ekran sevmiyorum fazla İPhone 7 ekran boyutu tam benlik Hakkı Reyiz haksız demedim zaten :)
6S VS 7ydi değil mi senin sorun
evet kararımı verdim 7 istiyorum arkası daha güzel bir de 6'dan üstün yönleri var kulaklık girişi yok biliyorum ama alşırım zaten lightning girişli kulaklık kutudan cıkıyor onu kullanırım

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Telefonu çok az kullanmışsın normal bir sonuç 9 saat ben hard kullanıcılardan biriyim telefona abanırım 5-6 saat alırım %20 den itibaren bataryayı yormamak adına düşük güç moduna alırım az kullanımda zaten 8-9 saat kulanımı görürsün bataryanın yüzde kaçından itibaren düşük güç modunda kullandınız.

yillardir 3g den beri iphone kullanırım ve birkez oldun düşük güç modunda kullanmadım [emoji4]

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar 7Plus için apple sitesinden kılıf almayı düşünüyorum slikon olandan.Beyaz ve kırmızı arasında kaldım telefon rengi matblack, sizce hangisi kullanan var mı aranızda, benim için kırmızı bir tık önde beyazdan siz ne düşünüyorsunuz?
IMG_1589.jpg
IMG_1590.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar 7Plus için apple sitesinden kılıf almayı düşünüyorum slikon olandan.Beyaz ve kırmızı arasında kaldım telefon rengi matblack, sizce hangisi kullanan var mı aranızda, benim için kırmızı bir tık önde beyazdan siz ne düşünüyorsunuz? Ekli dosyayı görüntüle 22990 Ekli dosyayı görüntüle 22991
Kırmızı daha güzel bence.
Birde Apple sitesinden almadan önce başka kılıflara bak başka yerlerden daha ucuza iyi kılıf bulabilirsin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar 7Plus için apple sitesinden kılıf almayı düşünüyorum slikon olandan.Beyaz ve kırmızı arasında kaldım telefon rengi matblack, sizce hangisi kullanan var mı aranızda, benim için kırmızı bir tık önde beyazdan siz ne düşünüyorsunuz? Ekli dosyayı görüntüle 22990 Ekli dosyayı görüntüle 22991
Kırmızı daha güzel bence.
Birde Apple sitesinden almadan önce başka kılıflara bak başka yerlerden daha ucuza iyi kılıf bulabilirsin.
Apple iPhone 7 Plus Silikon Kılıf - Kırmızı - MMQV2ZM/A Fiyatı Appledan 75 tl daha ucuz aynı ürün burdan alabilirsin.