iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Hocam size zahmet kasma videosunu doğrudan s7 edge kullanıcılar kulübünde paylaşırsanız seviniriz.

Biz bugüne kadar ne kullanıyormuşuz bir görelim.

Bilhassa 1.7 GB ram boştayken yaşanan kasılmalara da örnek alırsak çok seviniriz.

Gerçekten öyle bir durum varsa biz de hemen s7'leri atar iphone alırız :D

Dediğiniz gibi telefonu alacaklara mutlaka yol gösterici olacaktır. Hatta video ne kadar hızlı gelirse o kadar çok insan "kurtulmuş" olur ;)

burayada paylasirsa iyi olur. hem iphone kullanıcılarıda görmüş olur

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Yalniz bende S7 Edge Kullananlar Klubu'nden geliyorum.Ortalik fena kizismis.Bu arada su videoyu bende merak ediyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
samsung s7 yi al bi sene sonra yari fiyatina zor satiliyor. iphone ise hep üzerine koyuyor
Cihaz sahibinde 1900-2000e gidiyor hepsi burada fiyatı 2580 TL .
--- Gönderi Güncellendi ---
burayada paylasirsa iyi olur. hem iphone kullanıcılarıda görmüş olur
Ne alaka ? Cihazı alacak adam S7 ve S7 Edge kullanıcları kulübüne giriyor ve görüş soruyor. 7 ve 7 plus kullanıcıları kulübüne girmiyor.

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Az once meraktan S7 Edge i test edeyim dedim.30 Uygulama actim.Bosta ram 1.2 gb ti.Herhangi bir kasma gormedim.Sadece son 20 uygulama oncesindeki 10 uygulamayi yeniden baslatti ama yine bir kasma olmadi.Kamera olsun, COC olsun.Bence kasiyor soylentileri kisiye gore degisiyor.Ayrica ben telefonu alali 7 aya yakin oldu.Android 6.0 di.7.0 a guncelledikten sonra bile sifirlamadim.Ilk aldigimda neydiyse o sekil kullaniyorum.Sadece sistem guncellemesi yaptim.7.0 a guncelledim.Ben telefondan bayagi memnunum.Tek sikintim oyunlarin ve bazi uygulamalarin optimizasyonu iphone a gore cok kotu.Zaten Murat Burc unda dedigi gibi hiz testlerinde iphone farki o oyunlardan atiyor genelde ( asphalt 8 ornegin ).Zamanla yavaslama olayi da artik yok.Ben simdiye kadar S3 kullanmistim. 1gb ramle resmen iskenceydi.Ama s7 edge le bence samsung artik kasma olsun pil olsun her seyi duzeltmis.Biraz uzun oldu ama neyse videoyu hala daha sabirsizlikla bekliyorum.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
samsung s7 yi al bi sene sonra yari fiyatina zor satiliyor. iphone ise hep üzerine koyuyor

Oto galeri mi işletiyoruz ki ikinci el fiyatını düşünelim. Ben sürekli samsung kullanırım eskittiklerimi de yanımda yöremde yeğenime tanıdığıma veririm ne yapacaz? Sırf ikinci eli yüksek diye iphone mu alalım?

Cebindeki son parasını ıphone'a verip aç gezer 'ama olsun ikinci eli yüksek' mantığıyla fakir tesellisi edinir.

Markası için kullanıyorsunuz bari marka değerini şöyle laflarla düşürmeyin.

'Designed by Apple in California, Sold in Turkey telefon pazarı' ...

Yakında çamurlukta boya var mı diye de sormaya başlayacaksınız korkarım.

Not: Samsung babamın oğlu değil uzaktan tanıdık :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone 7 ve 7 Plus kullanıcıları kusura bakmayın artık kulübü basmış gibi olduk ama:D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Altin al altin yatirim telefona degil altina yapilir. Eskiyen teknoloji ucuzlar bu mantik hep boyle kalicak apple kendini yirtsin. Yurt disinda boyle bık bıklar dönmüyor:)

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Oto galeri mi işletiyoruz ki ikinci el fiyatını düşünelim. Ben sürekli samsung kullanırım eskittiklerimi de yanımda yöremde yeğenime tanıdığıma veririm ne yapacaz? Sırf ikinci eli yüksek diye iphone mu alalım?

Cebindeki son parasını ıphone'a verip aç gezer 'ama olsun ikinci eli yüksek' mantığıyla fakir tesellisi edinir.

Markası için kullanıyorsunuz bari marka değerini şöyle laflarla düşürmeyin.

'Designed by Apple in California, Sold in Turkey telefon pazarı' ...

Yakında çamurlukta boya var mı diye de sormaya başlayacaksınız korkarım.

Not: Samsung babamın oğlu değil uzaktan tanıdık :D
Yani bir zamanlar bende iphone kullanirdim sadece desinlere yeterki goren o iphone 6s mi veya 7 mi desin ayrica hangi devirde yasiyorsak hizli sarj denen sey daha ugramamis ayponun yanindan bile dolasmamis 8 dede olacagindan tereddutluyum iphone 5 tede ayni arayuz var iphone 7 dede var iphone 8 dede ayni arayuz olcak hicbir gelisme yok adamin gozune bir zaman sonra sıkıcı geliyor surekli ayni tema birde appstore mobil veride 100 mb ve uzeri uygulama indirememe cok sacma zaten en kotu uygulama 100 mb m.ö 3000 lerde yasiyorsunuz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gerçekten "donuyor" lafını duyunca şaşırıyorum. Yani bayadır kullanıyorum bir kere dondu desem yalan olur. Niye böyle geri bildirimler geliyor, o "donmayı" ne yapıyor acaba :/
Kastigi iddia edildiği senaryoyu denemek için aralarında ağır olmayan 5 tane oyun dahil olmak üzere 20 tane uygulamayı açtım cihaz tık demedi .
Ben 2-3 saatlik ve 1 günlük iki ayrı 6Sde kamerada donma yaşadığımı söyleyince yalancı oluyorum . Onlar S7 Edge kasıyor dediklerinde onlar doğru söylüyor oluyor . İşine geldiği gibi konuşuyor işte bazıları

Gelip dikkate alıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim .

buskut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Kastigi iddia edildiği senaryoyu denemek için aralarında ağır olmayan 5 tane oyun dahil olmak üzere 20 tane uygulamayı açtım cihaz tık demedi .
Ben 2-3 saatlik ve 1 günlük iki ayrı 6Sde kamerada donma yaşadığımı söyleyince yalancı oluyorum . Onlar S7 Edge kasıyor dediklerinde onlar doğru söylüyor oluyor . İşine geldiği gibi konuşuyor işte bazıları

Gelip dikkate alıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim .
2ay 6 plus 4ay 6s plus kullandim ikinci telefon olarak 6 plus 2binliralik android cihazlardan farki yok cok fazla donuyodu ozellikle kamerada ve smurf village oyununda bazen 5dk boyunca kitleniyordu. 6s de daha az vardi bu sorunlar ama ondada wifi cekmemesi sebeke sorunu ve kamerada ufak donmalar yapiyordu. 4ay once Iphone 7 plus almayi dusunuyordum ve suan iyiki almamisim diyorum kullandigim cihazin tek rakibi yenisi ;) (marka model yazmiyorum fanboy vs..degilim)

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Onceki sayfalarda baya tartismalar olmus. Ve bazilari kendini cok kaptirmis Lutfen bu konumu ve yorumlari okuyunuz : Neden Herkes Bir Markayı Savunup Diğerini Kötülüyor?
Iyi de kardesim burda kotulemeyi yapan elmacilar , biz samsungcular apple kotu demiyoruz.Biz samsungun artik apple in altinda olmadigini savunuyoruz.Ikisede ortalama olarak birbirine denk cihazlar.Birinde yasanan sikinti az cokBazi yonlerde apple bazi yonlerde samsung ustun.Ama onlar bizim icin kasiyor falan diyor, alinmaz diyor ama artik boyle bir sey yok.Onlar eskide kaldi.Kastigi falan yok.O teli alipta kastirabilen kisiler tele artik ne yapiyorlarsa ben cok merak ediyorum.Yani kisaca samsung artik yazilim konusunda eskisi gibi kotu degil.Bunu kabullenin samsung u kotuleyen arkadaslar.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya arkadaslar yalani birakalim. Benim s8 imd parmak izinde bir sorun cikti. Ve videosunu dun kendi ellerimle cektim. Yalan soylemeyin bari anliyor musunuz s7 edge boyle böyle hani butun android tayfasi bekliyordu bunu ama yok?

buskut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Yani sizlere diyecek hicbir lafim yok deveye hendek atlatmaktan zor derler ya bu soz hepmi kendini kanitlamak zorunda. Takibini biraktim buranin bisey yazmayin bana cevap olarak gormem donmem cevap vermem. Herkes ustune alinmasin alinacaklar belli. Haydi herkese iyi gunler..

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yani sizlere diyecek hicbir lafim yok deveye hendek atlatmaktan zor derler ya bu soz hepmi kendini kanitlamak zorunda. Takibini biraktim buranin bisey yazmayin bana cevap olarak gormem donmem cevap vermem. Herkes ustune alinmasin alinacaklar belli. Haydi herkese iyi gunler..
Sana demedim ben:) yayinlayacak arkadasa dedim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Muzik dinleyen biri icin bence 6s 7 den daha avantajli.Kulaklik girisi sikinti 7 de .Benim iphone 7 almayip s7 edge alma nedenlerimden biri buydu.
7nin ses çıkışı daha iyi olabilir(?) Belki işte. Ben müzik işini demiyorum. 6Sin arka kamerası çöp. Tam anlamıyla bir çöp. OIS yok gece çekimleri iğrenç. Bu yüzden 7 dedim.

deep_and_black

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Değerli arkadaşlar,

Bahsettiğim videoyu çekme fırsatı bulamadım cuma gecesi, dün sabah telefonu satın alan arkadaş teslim aldığı için an itibarı ile videoyu çekme şansın kalmadı.

Dileyen S7 Edge donma takılma sorunu yazıp onlarca çekilmiş videoyu inceleyebilir, for example :

Yalnız ben videoyu arkadaş telefon seçimi yapıyor diye düşündüğüm için yardımcı olmak adına zaman ayırıp paylaşayım derken şunu gördüm az önce, meğer kendisi zaten S7 Edge kullanıcısıymış. Rica ediyorum böyle çocukça hareketlerle forumun amacı dışına çıkmayalım. Madem S7 Edge kullanıyor ve sorun yaşamıyorsunuz o zaman neden gelip burada benden video bekliyorsunuz? Benim telefonumda yaşanan donma, takılma, cevap vermeme problemi sizde mevcut değilse (öyleymiş ya) çektiğim video sizin açınızdan ne farkettirecek.

Eshefle kınıyorum... Zaten iki modeli de kullanan birisi olarak uzun uzun anlattım, avantaj dezavantajlatını da ortaya koydum hala fanboyluk yapacak, çocuk gibi iddialaşak ne var anlamış değilim.

Neyse, yetişkin forum kullanıcılarına tavsiyem; S7 Edge de donma takılma ara ara cevap vermeme durumları yaşanıyor arkadaşlar bu sır değil, bu tip sorunları dert edecekseniz başka çözümlere yöneliniz.

İyi forumlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Değerli arkadaşlar,

Bahsettiğim videoyu çekme fırsatı bulamadım cuma gecesi, dün sabah telefonu satın alan arkadaş teslim aldığı için an itibarı ile videoyu çekme şansın kalmadı.

Dileyen S7 Edge donma takılma sorunu yazıp onlarca çekilmiş videoyu inceleyebilir, for example :

Yalnız ben videoyu arkadaş telefon seçimi yapıyor diye düşündüğüm için yardımcı olmak adına zaman ayırıp paylaşayım derken şunu gördüm az önce, meğer kendisi zaten S7 Edge kullanıcısıymış. Rica ediyorum böyle çocukça hareketlerle forumun amacı dışına çıkmayalım. Madem S7 Edge kullanıyor ve sorun yaşamıyorsunuz o zaman neden gelip burada benden video bekliyorsunuz? Benim telefonumda yaşanan donma, takılma, cevap vermeme problemi sizde mevcut değilse (öyleymiş ya) çektiğim video sizin açınızdan ne farkettirecek.

Eshefle kınıyorum... Zaten iki modeli de kullanan birisi olarak uzun uzun anlattım, avantaj dezavantajlatını da ortaya koydum hala fanboyluk yapacak, çocuk gibi iddialaşak ne var anlamış değilim.

Neyse, yetişkin forum kullanıcılarına tavsiyem; S7 Edge de donma takılma ara ara cevap vermeme durumları yaşanıyor arkadaşlar bu sır değil, bu tip sorunları dert edecekseniz başka çözümlere yöneliniz.

İyi forumlar.
Ben bir S7 kullanıcısıyım. S7 Edge değil.
Bu forumda bir çok kişiye S7 ve S7 Edgeyi öneriyorum. Madem bu cihazın bir sorunu var ben bu cihaz yerine telefon önerisi isteyen kişilere başka cihaz önereyim o çok stabil iphone 6si 7yi mesela.
Siz dediniz kasıyor biz dedik kanıtlayın bunun çocukça bir tarafı yok gayet normal bir hareket bu, kanıt istemek.
Youtubeden bende size iPhone 7nin iPhone 6sin 7 plusun takılma donma yaşadığı videoyu bulabilirim. Hatta girip kendiniz bakabilirsiniz.
Hatta bu forumda şarjı su gibi içen assitive touch donan insanların yorumlarınıda getirebilirim.
Biz S7 ve S7 Edge kullanıcıları olarak kastığına dair bir kanıt istedik siz atacağım dediniz tekrar söylüyorum bizim isteğimiz çocukca değil gayet normal bir davranış. Hatta videoyu biz istemedik siz isterseniz atayım dediniz. Biz tamam dedik. Madem atmayacaksınız demeyin konu kapansın. ,
Benim veya bizim yaptığımız çocukca bir hareket değil tekrar söylüyorum üstüne basa basa söylüyorum forumda birçok kişiye S7 veya S7 Edge öneriyorum varsa cihazın sorunu öğreneyim BAŞKA cihaz önereyim. Ben üşeniyorum SDN editörleri varken dediniz. Kerem enginar geldi kasmıyor dedi hala bir uğraş içindesiniz. İlla youtubeden bir video bulup atacaksak buyrun izleyin. Burda işim bitti. Sizin ve burdaki fanatiklerin(size fanatik demiyorum) cevaplarına karşılık vermeyeceğim.İyi günler .