iPhone 7 Plus'tan Note 8'e geçtim! Deneyimlerim

AlwaysFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Iyide hocam gold ve gri modellerde yok diyorsunuz bu isik sizmasini.nasil olurda siyah model icin normal yanitini veriyorlar orasi ilgincmis?normal deyip gecistirmisler sanki.hakkinizi aramaniz gerek bence.o kadar para sonucta.yinede kendi bileceginiz is tabiki.mal-para sizin.
Note 8 kullanan kişilere sorduğumda "Aa evet şimdi fark ettim. Bende de var." yanıtını alıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla cihazların %85-90'ında bu sıkıntı var. Bugün telefoncuda incelediğim Gold cihazda da aynı probleme denk geldim. Samsung Müşteri Temsilcileri de aynı şekilde normal diyor. Şikayetime geri dönüş aldığımda Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Note 8 kullanan kişilere sorduğumda "Aa evet şimdi fark ettim. Bende de var." yanıtını alıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla cihazların %85-90'ında bu sıkıntı var. Bugün telefoncuda incelediğim Gold cihazda da aynı probleme denk geldim. Samsung Müşteri Temsilcileri de aynı şekilde normal diyor. Şikayetime geri dönüş aldığımda Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum.

Rahatsiz etmeyecek bir sorun olsa neysede.o kadar verilen birseyde insanin biraz psikolojisi bozulur sahsen.bakalim ne diyecekler.insallah lehinize olur.samsung galiba normal karsiliyormus bu durumu.

AlwaysFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Rahatsiz etmeyecek bir sorun olsa neysede.o kadar verilen birseyde insanin biraz psikolojisi bozulur sahsen.bakalim ne diyecekler.insallah lehinize olur.samsung galiba normal karsiliyormus bu durumu.
Rahatsız eden bir durum pek yok ama bir markanın amiral gemisinde bu tarz problemlerin olmaması görüşündeyim. Edge ekran kullanan telefonların çoğunda da yaşanıyor sanırım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Denedim kablosuz şarj 1 tik daha uzun sürede şarj ediyor ben öyle hissettim
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefondaki ilk kötü gördüğüm tarafı ben flash çok fazla kullanıyorum 7 oluşsa 4 yönlü flash olduğu için muazzam aydınlatıyordu note 8 daha az aydınlatıyordu flash ortamı ekran kalitesi çok iyimiz 7 plusdan daha kaliteli kullanırken hissetiriyor iris taramayı kullanıyorum çok hızlı çalışıyor arada parmak iziyle açıyorum yeri çok kötü yerde bulurken bile zaman kaybettiriyor iphone parmak izi e güzeldi note8 güzel bence on kamera inanılmaz geniş acılı iphone a dar acıyı kullana kullana alışmışsın geniş acıyı görünce offff dünya varmış moduna girdim note 8 kullanmaya başlarken napicami bilemedim ve direk orasını burasını kurcalamaya başladım yani alışma süreci gibi birşeydi başta cook karışık geldi ama alisdim bide bende şöyle bişey var iphone hep parlaklık çeyrek açık kullandım ve 1 günü çıkardı note 8 neredeyse full parlaklıkta kullanıyorum iphone göre iyi gidiyor kesinlikle parmagim bi home tuşunu arıyor ama alışırım zamanla şimdilik deneyimlerim bunlar
Paraya kıymaya başlayıp Note 8 almışken bir de Türkçe kursuna yazılın derim :D