stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
bugün note 8 aldım iPhone 7 Plus bıraktım
Son düzenleyen moderatör:
Öncelikle hayırlısı olsun , iyi günlerde kullanın , artık değişim üzerine iyi ve kötü yanlarını paylaşırsınız umarımbugün note 8 aldım iPhone 7 Plus bıraktım
Yok ben direk aldım kablosuz şarj aleti verdiler daha kullanmaya başlamadım akşama kurulumu yapıp başlıcam deneyimlerimi paylaşırımÖncelikle hayırlısı olsun , iyi günlerde kullanın , artık değişim üzerine iyi ve kötü yanlarını paylaşırsınız umarım, ayrıca eskiyi getir yeniyi götür tarzı bir kampanyaya vs mi katıldınız yoksa direkt olarak aldınız mı ?
TeşekkürlerHayırlı olsun öncelikle kesinlikle deneyimlerinizi bekliyoruz.Daha iyi mi kötü mü
Tessekurler şuan kullanmaya başladım alışma suretindeyim daha sonralarda deneyimi paylasicagimHayırlı olsunDeneyiminizi merakla bekliyorum
Denedim kablosuz şarj 1 tik daha uzun sürede şarj ediyor ben öyle hissettimEvet kablosuz şarjı denediyseniz nasıl çalışıyor kablolu şarj ile süreleri aynımı falan
Denedim kablosuz şarj 1 tik daha uzun sürede şarj ediyor ben öyle hissettim
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefondaki ilk kötü gördüğüm tarafı ben flash çok fazla kullanıyorum 7 oluşsa 4 yönlü flash olduğu için muazzam aydınlatıyordu note 8 daha az aydınlatıyordu flash ortamı ekran kalitesi çok iyimiz 7 plusdan daha kaliteli kullanırken hissetiriyor iris taramayı kullanıyorum çok hızlı çalışıyor arada parmak iziyle açıyorum yeri çok kötü yerde bulurken bile zaman kaybettiriyor iphone parmak izi e güzeldi note8 güzel bence on kamera inanılmaz geniş acılı iphone a dar acıyı kullana kullana alışmışsın geniş acıyı görünce offff dünya varmış moduna girdim note 8 kullanmaya başlarken napicami bilemedim ve direk orasını burasını kurcalamaya başladım yani alışma süreci gibi birşeydi başta cook karışık geldi ama alisdim bide bende şöyle bişey var iphone hep parlaklık çeyrek açık kullandım ve 1 günü çıkardı note 8 neredeyse full parlaklıkta kullanıyorum iphone göre iyi gidiyor kesinlikle parmagim bi home tuşunu arıyor ama alışırım zamanla şimdilik deneyimlerim bunlar
Kısacı parmak izi ve home tuşu alışkanlığından dolayı zorlanıyormuş onun haricinden memnunBu açıklamayı daha düzgün çevirebilecek var mı?
Denedim kablosuz şarj 1 tik daha uzun sürede şarj ediyor ben öyle hissettim
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefondaki ilk kötü gördüğüm tarafı ben flash çok fazla kullanıyorum 7 oluşsa 4 yönlü flash olduğu için muazzam aydınlatıyordu note 8 daha az aydınlatıyordu flash ortamı ekran kalitesi çok iyimiz 7 plusdan daha kaliteli kullanırken hissetiriyor iris taramayı kullanıyorum çok hızlı çalışıyor arada parmak iziyle açıyorum yeri çok kötü yerde bulurken bile zaman kaybettiriyor iphone parmak izi e güzeldi note8 güzel bence on kamera inanılmaz geniş acılı iphone a dar acıyı kullana kullana alışmışsın geniş acıyı görünce offff dünya varmış moduna girdim note 8 kullanmaya başlarken napicami bilemedim ve direk orasını burasını kurcalamaya başladım yani alışma süreci gibi birşeydi başta cook karışık geldi ama alisdim bide bende şöyle bişey var iphone hep parlaklık çeyrek açık kullandım ve 1 günü çıkardı note 8 neredeyse full parlaklıkta kullanıyorum iphone göre iyi gidiyor kesinlikle parmagim bi home tuşunu arıyor ama alışırım zamanla şimdilik deneyimlerim bunlar
note 8 çok güçlü de her zaman söyledım parmak izi ni ben önde veya sony gibi yanda sevıyorum
Evet ayarladımHocam öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. FLASH'IN kademeleri var ayarlayabiliyorsunuz
EvetHayırlı olsun, bir sorum olucak. Cihazda ışık sızması yaşıyor musunuz? Resimdeki gibi.![]()
Ben yere maalesef düşürünce buna benzer gibi bi durum oldu ama kalıcı değildi sende ki dahada büyük bilmiyorumHayırlı olsun, bir sorum olucak. Cihazda ışık sızması yaşıyor musunuz? Resimdeki gibi.![]()
Hayırlı olsun, bir sorum olucak. Cihazda ışık sızması yaşıyor musunuz? Resimdeki gibi.![]()
Aynen. Forumda gezindim, dediğiniz gibi teknik servise bıraktım 2 günlük cihazı. Ayrıca "No Command" hatası veriyordu açılışta. Yalnız gözlemlediğim kadarıyla gold ve gri telefonlarda bu duruma denk gelmedim. Artık teknik servisten yanıt bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.bu sorunu bi arkadaş konu acmisti o degistirtmis 3 kutu acmislar hepsinde ayni sorun cikmis cok rahatsiz ediyosa git degisim yaparlar belki
Aynen. Forumda gezindim, dediğiniz gibi teknik servise bıraktım 2 günlük cihazı. Ayrıca "No Command" hatası veriyordu açılışta. Yalnız gözlemlediğim kadarıyla gold ve gri telefonlarda bu duruma denk gelmedim. Artık teknik servisten yanıt bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Yakınlarımda Note 8 Gold kullanan kişiler var ve onlarda bu sorunu görmedim. Buna dayanarak “sorun” olarak nitelendiriyorum. Teknik servisin yanıtını da bekliyorum.Bu bi hatamı ben note 7 aldiğimda ondada vardı cunku
Umarım olumlu yanıtlar alırım. Fiziksel onarım yapılmadığı için eğer sorun olarak görmezlerse aynı şekilde cihazı alıcam. Tekrardan teşekkürler, iyi günler.oncelikle onemli degil, cok ilginc bir sorun yahu bu. samsungun en üst segmentindeki telefonunda boyle kronik bir sorunun meydana gelmesi cok ilginc umarim yanit alirsiniz.
Telefonu teknik servisten aldım. Teknisyen Samsung ile görüşmüş, ışık sızması olayına normal yanıtını almış. Yazılımsal olan hataları ise incelememişler. Teknisyen hakkında şikayette bulundum.oncelikle onemli degil, cok ilginc bir sorun yahu bu. samsungun en üst segmentindeki telefonunda boyle kronik bir sorunun meydana gelmesi cok ilginc umarim yanit alirsiniz.
Telefonu teknik servisten aldım. Teknisyen Samsung ile görüşmüş, ışık sızması olayına normal yanıtını almış. Yazılımsal olan hataları ise incelememişler. Teknisyen hakkında şikayette bulundum.
Telefonu teknik servisten aldım. Teknisyen Samsung ile görüşmüş, ışık sızması olayına normal yanıtını almış. Yazılımsal olan hataları ise incelememişler. Teknisyen hakkında şikayette bulundum.