iPhone 7 Plus'tan Note 8'e geçtim! Deneyimlerim

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
bugün note 8 aldım iPhone 7 Plus bıraktım

image.jpg

Son düzenleyen moderatör:

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
bugün note 8 aldım iPhone 7 Plus bıraktım
Öncelikle hayırlısı olsun , iyi günlerde kullanın , artık değişim üzerine iyi ve kötü yanlarını paylaşırsınız umarım :) , ayrıca eskiyi getir yeniyi götür tarzı bir kampanyaya vs mi katıldınız yoksa direkt olarak aldınız mı ?

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Hayırlı olsun öncelikle kesinlikle deneyimlerinizi bekliyoruz.Daha iyi mi kötü mü

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Öncelikle hayırlısı olsun , iyi günlerde kullanın , artık değişim üzerine iyi ve kötü yanlarını paylaşırsınız umarım :) , ayrıca eskiyi getir yeniyi götür tarzı bir kampanyaya vs mi katıldınız yoksa direkt olarak aldınız mı ?
Yok ben direk aldım kablosuz şarj aleti verdiler daha kullanmaya başlamadım akşama kurulumu yapıp başlıcam deneyimlerimi paylaşırım
Teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsun öncelikle kesinlikle deneyimlerinizi bekliyoruz.Daha iyi mi kötü mü
Teşekkürler

furkanHD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hayırlı olsun :) Deneyiminizi merakla bekliyorum

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Evet kablosuz şarjı denediyseniz nasıl çalışıyor kablolu şarj ile süreleri aynımı falan

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Evet kablosuz şarjı denediyseniz nasıl çalışıyor kablolu şarj ile süreleri aynımı falan
Denedim kablosuz şarj 1 tik daha uzun sürede şarj ediyor ben öyle hissettim
Telefondaki ilk kötü gördüğüm tarafı ben flash çok fazla kullanıyorum 7 oluşsa 4 yönlü flash olduğu için muazzam aydınlatıyordu note 8 daha az aydınlatıyordu flash ortamı ekran kalitesi çok iyimiz 7 plusdan daha kaliteli kullanırken hissetiriyor iris taramayı kullanıyorum çok hızlı çalışıyor arada parmak iziyle açıyorum yeri çok kötü yerde bulurken bile zaman kaybettiriyor iphone parmak izi e güzeldi note8 güzel bence on kamera inanılmaz geniş acılı iphone a dar acıyı kullana kullana alışmışsın geniş acıyı görünce offff dünya varmış moduna girdim note 8 kullanmaya başlarken napicami bilemedim ve direk orasını burasını kurcalamaya başladım yani alışma süreci gibi birşeydi başta cook karışık geldi ama alisdim bide bende şöyle bişey var iphone hep parlaklık çeyrek açık kullandım ve 1 günü çıkardı note 8 neredeyse full parlaklıkta kullanıyorum iphone göre iyi gidiyor kesinlikle parmagim bi home tuşunu arıyor ama alışırım zamanla şimdilik deneyimlerim bunlar

Ahmtgndz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba iphone 7 kullanıyorum note 8 yada iphone8 e geçmelimiyim ? bilgi verirseniz sevinirim :)

Kadir200118

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. FLASH'IN kademeleri var ayarlayabiliyorsunuz

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
QUOTE="Ahmtgndz, post: 4370502, member: 529282"]merhaba iphone 7 kullanıyorum note 8 yada iphone8 e geçmelimiyim ? bilgi verirseniz sevinirim :)[/QUOTE]
İphone 8 e gecmek için cok buyuk bir sebepe ihtiyacın var ki 7 plusla 8 arasında cam kasa farkından baska birşey yok. Ben kablosuz sarj pedi alıp sarj ederim diyorsan ip8 alabilirsin. Onun dışında ip8 almak musruflukten ote olur. Note 8 dusunebilirsin çünkü ip7 plusa göre multimedya açısından cok daha fazla işlev ve özellik seni bekliyor

aliakalin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondaki ilk kötü gördüğüm tarafı ben flash çok fazla kullanıyorum 7 oluşsa 4 yönlü flash olduğu için muazzam aydınlatıyordu note 8 daha az aydınlatıyordu flash ortamı ekran kalitesi çok iyimiz 7 plusdan daha kaliteli kullanırken hissetiriyor iris taramayı kullanıyorum çok hızlı çalışıyor arada parmak iziyle açıyorum yeri çok kötü yerde bulurken bile zaman kaybettiriyor iphone parmak izi e güzeldi note8 güzel bence on kamera inanılmaz geniş acılı iphone a dar acıyı kullana kullana alışmışsın geniş acıyı görünce offff dünya varmış moduna girdim note 8 kullanmaya başlarken napicami bilemedim ve direk orasını burasını kurcalamaya başladım yani alışma süreci gibi birşeydi başta cook karışık geldi ama alisdim bide bende şöyle bişey var iphone hep parlaklık çeyrek açık kullandım ve 1 günü çıkardı note 8 neredeyse full parlaklıkta kullanıyorum iphone göre iyi gidiyor kesinlikle parmagim bi home tuşunu arıyor ama alışırım zamanla şimdilik deneyimlerim bunlar

Bu açıklamayı daha düzgün çevirebilecek var mı?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
geçme sebebi nedir ?memnuniyetsizlik mi yoksa yeni bır heyecan mı?

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230

o en alt orta tarafta fiziksel bir butonun oldugunu hayal edin mesela instagramdasiniz sanal tuşlar açık falan degil o home tusunun oldugu yere sertce basarsaniz (sanal tuslar kapaliyken) home tusu islevi görür zaten

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hacı beni en iyi sen anlarsın 8 plus alıcaktım note 8 kafamı karıstırıyo o yuzden hıc bısey alamıyorum sen ıphonedan gelmıssın sence note 8 mı 8 plus mı ben yıllardır androıd kullandım ıos merak edıyorum ama daha ıyı dıyosan tabıkıde note8 alcam

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
note 8 çok güçlü de her zaman söyledım parmak izi ni ben önde veya sony gibi yanda sevıyorum

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
note 8 çok güçlü de her zaman söyledım parmak izi ni ben önde veya sony gibi yanda sevıyorum

ya valla bende ilk aldigimda oyle diyordum da tamamen aliskanlik meselesi ya. alisinca elin direk orayi buluyor hatta suan bana desenizki ortaya mi yoksa kamera yanina mi ben yine kamera derim tabi plus kullanmadigim icin de olabilir parmagim hemen oraya gidiyor

AlwaysFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı olsun, bir sorum olucak. Cihazda ışık sızması yaşıyor musunuz? Resimdeki gibi.
Samsung-Galaxy-Note-8in-Edge-ekranlari-sorunlu-mu94520_0.jpg

ruzeyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefon muhtemelen iyidir ben İOS yancılarından değilim, her zaman Android yanından olmadım tabii ki uzun süre İOS kullandım fakat Android'de özgür oldum resmen Note8'de bunu çok hoş yansıtmışlar duruşu ekranı vs. olsun sadece tek el kullanımı zor geldi bide çok hassas bunlardan ben şikayetçi oldum
Hayırlı olsun, bir sorum olucak. Cihazda ışık sızması yaşıyor musunuz? Resimdeki gibi.
Samsung-Galaxy-Note-8in-Edge-ekranlari-sorunlu-mu94520_0.jpg
Ben yere maalesef düşürünce buna benzer gibi bi durum oldu ama kalıcı değildi sende ki dahada büyük bilmiyorum :(

AlwaysFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
bu sorunu bi arkadaş konu acmisti o degistirtmis 3 kutu acmislar hepsinde ayni sorun cikmis cok rahatsiz ediyosa git degisim yaparlar belki
Aynen. Forumda gezindim, dediğiniz gibi teknik servise bıraktım 2 günlük cihazı. Ayrıca "No Command" hatası veriyordu açılışta. Yalnız gözlemlediğim kadarıyla gold ve gri telefonlarda bu duruma denk gelmedim. Artık teknik servisten yanıt bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bu bi hatamı ben note 7 aldiğimda ondada vardı cunku

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Aynen. Forumda gezindim, dediğiniz gibi teknik servise bıraktım 2 günlük cihazı. Ayrıca "No Command" hatası veriyordu açılışta. Yalnız gözlemlediğim kadarıyla gold ve gri telefonlarda bu duruma denk gelmedim. Artık teknik servisten yanıt bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

oncelikle onemli degil, cok ilginc bir sorun yahu bu. samsungun en üst segmentindeki telefonunda boyle kronik bir sorunun meydana gelmesi cok ilginc umarim yanit alirsiniz.

AlwaysFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bu bi hatamı ben note 7 aldiğimda ondada vardı cunku
Yakınlarımda Note 8 Gold kullanan kişiler var ve onlarda bu sorunu görmedim. Buna dayanarak “sorun” olarak nitelendiriyorum. Teknik servisin yanıtını da bekliyorum.

oncelikle onemli degil, cok ilginc bir sorun yahu bu. samsungun en üst segmentindeki telefonunda boyle kronik bir sorunun meydana gelmesi cok ilginc umarim yanit alirsiniz.
Umarım olumlu yanıtlar alırım. Fiziksel onarım yapılmadığı için eğer sorun olarak görmezlerse aynı şekilde cihazı alıcam. Tekrardan teşekkürler, iyi günler.

AlwaysFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Telefonu teknik servisten aldım. Teknisyen Samsung ile görüşmüş, ışık sızması olayına normal yanıtını almış. Yazılımsal olan hataları ise incelememişler. Teknisyen hakkında şikayette bulundum.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Telefonu teknik servisten aldım. Teknisyen Samsung ile görüşmüş, ışık sızması olayına normal yanıtını almış. Yazılımsal olan hataları ise incelememişler. Teknisyen hakkında şikayette bulundum.

yazık olmuş gerçekten ben bile üzüldüm

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250

Iyide hocam gold ve gri modellerde yok diyorsunuz bu isik sizmasini.nasil olurda siyah model icin normal yanitini veriyorlar orasi ilgincmis?normal deyip gecistirmisler sanki.hakkinizi aramaniz gerek bence.o kadar para sonucta.yinede kendi bileceginiz is tabiki.mal-para sizin.