Iphone 7 plus mı Galaxy A70 mi?

Samsung Galaxy A70 mi Iphone 7 plus mı ?

• Iphone 7 plus

Kullanılan: 10 62.5%
  • Samsung Galaxy A70

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar 4 bin tl ye kadar bütçem var ve benim dikkatimi çeken Galaxy A70 ve Iphone 7 plus oldu sizce ikisinden hangisi alınabilir veya 4 bin tl ye kadar önerebileceğiniz başka telefon varmı ?

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
İOS ve Android farklı iki ekosistem. Bence siz önce bu konuyu bir netleştirin. Sonra modele karar verelim hocam.

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şuan iphone 5s kullanıyorum yani ios dan vazgeçmek istemesemde fiyatları çok yüksek olduğu için 2016 da çıkan 7 plus alınmalı mı yoksa 2019 a70 mi geçmeliyim iosdan vazgeçip diye düşündüm. yani 7 plus a eş değer olabilecek bir telefon var ise 4000 e kadar iosdan vazgeçebilirim bence

yklmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hocam 5s ten sonra a 70 uçak gibi gelecektir. İp7 plusa geçerseniz pek güncel bir telefon almamış olacaksınız. İşletim sisteminden memnunsanız ve donanım (kamera,ekran) gibi şeyler önemli değilse tabiki 7plus çünkü alternatifleri pahalı... Sonuç olarak telefon bu araç olarak görüyorsanız işletim sistemine bağımlı olmanıza gerek yok.. Alışıyor insan her şeye..

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam 5s ten sonra a 70 uçak gibi gelecektir. İp7 plusa geçerseniz pek güncel bir telefon almamış olacaksınız. İşletim sisteminden memnunsanız ve donanım (kamera,ekran) gibi şeyler önemli değilse tabiki 7plus çünkü alternatifleri pahalı... Sonuç olarak telefon bu araç olarak görüyorsanız işletim sistemine bağımlı olmanıza gerek yok.. Alışıyor insan her şeye..

Açıkcası öyle düşünüyorum sık telefon değiştiren biri değilim 3 sene oldu 5s i kullanalı hani işletim sistemine alışırım illaki önemli olan yine bir o kadar götürmesi ve illaki ikisi olacak diyede bir kaide yok 4000 e kadar önerebileceğiniz başka telefon varsa onlarıda değerlendirebilirim. Paranın kolay kazanılmadığını düşünen bir insanım

yklmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
S 10 e düşünebilirsin fiyatı en son 4100 civarıydı. Zam geldimi bilmiyorum.. Ekran , işlemci ,kamera ,ses olarak iyi bir telefon.. Akıcı bir deneyim sağlayabilirsin.. Amiral gemilerine yakın cihaz bakarsan iphone'u aramazsın.

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S 10 e düşünebilirsin fiyatı en son 4100 civarıydı. Zam geldimi bilmiyorum.. Ekran , işlemci ,kamera ,ses olarak iyi bir telefon.. Akıcı bir deneyim sağlayabilirsin.. Amiral gemilerine yakın cihaz bakarsan iphone'u aramazsın.

5500 fiyatı :)

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
İki seçenek arasından a70 fakat benim size tavsiyem mi 8 bu iki cihazdan çok daha iyi. Mi 8 kamera performans batarya ömrü çok iyi.a70 e o kadar para verilmez .

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İki seçenek arasından a70 fakat benim size tavsiyem mi 8 bu iki cihazdan çok daha iyi. Mi 8 kamera performans batarya ömrü çok iyi.a70 e o kadar para verilmez .
mi 8 e baktım şimdi 4 bin üstünde gösteriyor fiyatını

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
Q
mi 8 e baktım şimdi 4 bin üstünde gösteriyor fiyatını
Eğer ithalatçı garantili düşünürseniz 3500 TL .Ama Türkiye garantili bakarsanız 4100 çıkıyor .Aradaki fiyat farkı çok . Ama mi store da kampanya oluyor . Bı ara mi 8 3700 TL idi. Fiyatı takip edip öyle alabilirsiniz TR garantili olsun diyorsanız .

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Tam bütçe nekadar

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
7 plusa o kadar para verilmez tasarımı ve kamerası çok geride kalmış bi telefon o fiyata android telefonlara bakmanı öneriririm a70 orta üst segmente konumlandırılmış bi telefon o fiyata s9 mi8 g7 gibi cihazlar var onlara bakmanı tavsiye ederim

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
zahmet edip yapılan tüm önermelere dikkat edip hepsini inceleyip bi karar vereceğim gerçekten insan ne alacağını şaşırıyor. para sıkıntısı olmasa sürekli yeni çıkana al geç ama öyle bi durum olmadığı için bu kadar uğraşıyoruz aslında

Arma*

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Aga bende aynı senin durumundayım, sürekli para veremeyeceğim için iyice araştırıyorum, bütçem 4000 TL, iPhone 7 Plus - Samsung S9 arasında gidip geliyordum, gönlüm 7 Plus almak istiyor, İphonu eline aldığın zaman çok sade bir ara yüzü olduğu için hiç kasma sorunu vermeyeceği için beni rahat hissettiriyor, fakat 7 Plus 2016 çıkışlı olduğu için 2 sene daha güncelleme alır, ama eminim 3 yıl rahat götürecek bir cihaz, android alıcaksan kesinlikle S9 almanı öneririm, Portre modu senin için önemli değilse S9 kamera konusunda hemen hemen kendi fiyat segmentinde en iyi kamera ve işlemciye sahip bir cihaz, batarya konusunda sıkıntılı ama güncelleme ile giderilicektir umarım

BrkSsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aga bende aynı senin durumundayım, sürekli para veremeyeceğim için iyice araştırıyorum, bütçem 4000 TL, iPhone 7 Plus - Samsung S9 arasında gidip geliyordum, gönlüm 7 Plus almak istiyor, İphonu eline aldığın zaman çok sade bir ara yüzü olduğu için hiç kasma sorunu vermeyeceği için beni rahat hissettiriyor, fakat 7 Plus 2016 çıkışlı olduğu için 2 sene daha güncelleme alır, ama eminim 3 yıl rahat götürecek bir cihaz, android alıcaksan kesinlikle S9 almanı öneririm, Portre modu senin için önemli değilse S9 kamera konusunda hemen hemen kendi fiyat segmentinde en iyi kamera ve işlemciye sahip bir cihaz, batarya konusunda sıkıntılı ama güncelleme ile giderilicektir umarım
durumu özetlemişsin direk bu sebebten sık dokuyap ince eliyorum bu şekilde