Merhaba arkadaşlar 4 bin tl ye kadar bütçem var ve benim dikkatimi çeken Galaxy A70 ve Iphone 7 plus oldu sizce ikisinden hangisi alınabilir veya 4 bin tl ye kadar önerebileceğiniz başka telefon varmı ?
Hocam 5s ten sonra a 70 uçak gibi gelecektir. İp7 plusa geçerseniz pek güncel bir telefon almamış olacaksınız. İşletim sisteminden memnunsanız ve donanım (kamera,ekran) gibi şeyler önemli değilse tabiki 7plus çünkü alternatifleri pahalı... Sonuç olarak telefon bu araç olarak görüyorsanız işletim sistemine bağımlı olmanıza gerek yok.. Alışıyor insan her şeye..
S 10 e düşünebilirsin fiyatı en son 4100 civarıydı. Zam geldimi bilmiyorum.. Ekran , işlemci ,kamera ,ses olarak iyi bir telefon.. Akıcı bir deneyim sağlayabilirsin.. Amiral gemilerine yakın cihaz bakarsan iphone'u aramazsın.
mi 8 e baktım şimdi 4 bin üstünde gösteriyor fiyatınıİki seçenek arasından a70 fakat benim size tavsiyem mi 8 bu iki cihazdan çok daha iyi. Mi 8 kamera performans batarya ömrü çok iyi.a70 e o kadar para verilmez .
Eğer ithalatçı garantili düşünürseniz 3500 TL .Ama Türkiye garantili bakarsanız 4100 çıkıyor .Aradaki fiyat farkı çok . Ama mi store da kampanya oluyor . Bı ara mi 8 3700 TL idi. Fiyatı takip edip öyle alabilirsiniz TR garantili olsun diyorsanız .mi 8 e baktım şimdi 4 bin üstünde gösteriyor fiyatını
4000 maksimum daha da üstüne çıkamamTam bütçe nekadar
3200 e lg g74000 maksimum daha da üstüne çıkamam
durumu özetlemişsin direk bu sebebten sık dokuyap ince eliyorum bu şekildeAga bende aynı senin durumundayım, sürekli para veremeyeceğim için iyice araştırıyorum, bütçem 4000 TL, iPhone 7 Plus - Samsung S9 arasında gidip geliyordum, gönlüm 7 Plus almak istiyor, İphonu eline aldığın zaman çok sade bir ara yüzü olduğu için hiç kasma sorunu vermeyeceği için beni rahat hissettiriyor, fakat 7 Plus 2016 çıkışlı olduğu için 2 sene daha güncelleme alır, ama eminim 3 yıl rahat götürecek bir cihaz, android alıcaksan kesinlikle S9 almanı öneririm, Portre modu senin için önemli değilse S9 kamera konusunda hemen hemen kendi fiyat segmentinde en iyi kamera ve işlemciye sahip bir cihaz, batarya konusunda sıkıntılı ama güncelleme ile giderilicektir umarım
Lg g7Merhaba arkadaşlar 4 bin tl ye kadar bütçem var ve benim dikkatimi çeken Galaxy A70 ve Iphone 7 plus oldu sizce ikisinden hangisi alınabilir veya 4 bin tl ye kadar önerebileceğiniz başka telefon varmı ?
mi 8 ve s9 da güzel telefon ve onlarıda araştırmaya başladım açıkcası ama lg ye karşı nedendir bilmiyorum bi ön yargım var amaLg g7
Xiaomi mi8
Galaxy s9(batarya olarak kötü ama güzel cihaz)