Eren Saltık
Öğrenci
Arkadaşlar teli %100 şarjla bırakıyorum(saat6’da şarjdan kesiyorum)öğlen 1’de geldiğimde şarjı bir keresin %33 olmuştu bu sorun hâla devam ediyor tel boşta olmasına rağmen lütfen yardım edin
Bende 7 plus kullanıyorum yama şeklinde 11 i yükleyince aynı sorunlar oldu nadir de olsa apple destek itunes üzerinden komple indirmemi öenerdi o şekilde kurunca şuan eski performansı ile aynı duruma geldi herkese o şekilde tavsiye ediyorum sürekli7 Plus'un ilk zamanlar bu olay kronik sorunuydu. Servise götürün.
Bende 7 plus kullanıyorum yama şeklinde 11 i yükleyince aynı sorunlar oldu nadir de olsa apple destek itunes üzerinden komple indirmemi öenerdi o şekilde kurunca şuan eski performansı ile aynı duruma geldi herkese o şekilde tavsiye ediyorum sürekli
Her zaman güncellemeleri iTunes üzerinden yüklenmesini önermişimdir.
Bende itunes üzerinden güncelleme yaparken sorun yaşıyorum nedense yani güncelle dediğim zaman telefon iphone bekleniyor bölümünde takılı kalıyor ve kendini recovery moda alıyor çözümedim neden böyle olduğunu
Kablonda sorun olabilir mi yani temassızlık oluyormu telefon girişi ya da usb girişi tarafında ? Bazen kablo uçlarından metal bölümler oksitlenebiliyor bu dediğin duruma yol açabilir. Ya da pc nin soket kısmında telefonun soket kısmında kir ya da sorun olabilir. Orijinal kablo kullan mutlaka farklı bir tane dene ve telefonun soketini pc nin soketini diş fırçası gibi birşeyle kolonyayla temizle dene bir daha bakalım.
Temassızlık yok bağlantıda bir sorun yaşamıyorum ama bakalım yeni güncelleme yayınlandığında bir daha deneyeceğim telefon o şekilde kalır diye korkuyorum normalde sorun olmaması lazım ama bende oldu nedense