iPhone 7 plus kılıf tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrkty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrkty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Merhaba arkadaşlar,

iPhone 7 plus telefonum için şu 2 kılıf arasında kaldım. İkisini de şık buldum o yüzden koruma benim için daha önemli fakat hangisi daha çok korur karar veremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Armor Black - Spigen

iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Black - Spigen

Koruma seviyeleri ile ilgili açıklamalarınız veya benzer fiyatlarda başka kılıf önerileriniz olursa da dinlemek isterim.

Teşekkürler

Ultra Hybrid daha güzel benim tavsiyem https://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Spigen’ın liquid armor kılıfı güzel şuanda onu kullanıyorum ve memnunum sizede öneririm ama ben hepsiburadadan almıştım indirimli oluyor 36 tlye almıştım sizede öneririm indirimli almanızı

mrkty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spigen’ın liquid armor kılıfı güzel şuanda onu kullanıyorum ve memnunum sizede öneririm ama ben hepsiburadadan almıştım indirimli oluyor 36 tlye almıştım sizede öneririm indirimli almanızı

ciddi bir düşüşü oldu mu acaba telefonun kılıf konusunda referans olabilecek? bir de şu an indirimli hali daha pahalı hepsiburada'da siz yakın bir zamanda mı aldınız acaba kılıfı

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
ciddi bir düşüşü oldu mu acaba telefonun kılıf konusunda referans olabilecek? bir de şu an indirimli hali daha pahalı hepsiburada'da siz yakın bir zamanda mı aldınız acaba kılıfı

Telefonu hiç düşürmedim o yüzden korumasına yorum yapamıycam geçen sene bu aylarda almıştım ama bildiğim kadarıyla sürekli spigen ürünlerinde hepsi buradada indirim oluyor denk geliyorum arada
--- Gönderi Güncellendi ---
Ek olarak birde kılıf alacağım zaman spigenin ürünleri geç gönderdiğini okumuştum o yüzden hepsiburadadan almanızı öneririm 2 günde elime ulaştı ve mutlaka indirime denk gelirsiniz

mrkty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu hiç düşürmedim o yüzden korumasına yorum yapamıycam geçen sene bu aylarda almıştım ama bildiğim kadarıyla sürekli spigen ürünlerinde hepsi buradada indirim oluyor denk geliyorum arada
--- Gönderi Güncellendi ---
Ek olarak birde kılıf alacağım zaman spigenin ürünleri geç gönderdiğini okumuştum o yüzden hepsiburadadan almanızı öneririm 2 günde elime ulaştı ve mutlaka indirime denk gelirsiniz

teşekkürler yorumlarınız için. peki kılıfın ön tarafında da çıkıntı var mı ekranın üstüne düşmesi durumunda darbeyi emmesi için, arka kamera tarafında olduğu gibi?

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
teşekkürler yorumlarınız için. peki kılıfın ön tarafında da çıkıntı var mı ekranın üstüne düşmesi durumunda darbeyi emmesi için, arka kamera tarafında olduğu gibi?

Rica ederim ne demek evet ön tarafında da çıkıntı var kılıfın

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Apple kullanıcılarının en önem verdiği şey Apple logosunun görünmesidir. Şeffaf silikon kılıflardan uzak durun en kalitelisi bile zaman içerisinde sararıyor. Rubber kılıfları tavsiye ederim hem hafiftir yeterli koruma sağlar ve tasarımları da iyidir. O yüzden bu iki kılıfı da almazdım sizin yerinizde olsam çünkü birinde Apple logosu görünmüyor diğerinde ise çerçeve kısmında silikon kullanılmış sararacağı için uzun ömürlü olmayacaktır. Size tavsiyem aşağıdaki linkteki kılıflardan birini almanız olur:

Apple iPhone 7 Plus Rubber Kılıfları

İlla mobilcadde'den almak zorunda değilsiniz. Başka yerlerde de bulunabilir bazı markalar hariç.

tansu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone 7-8 için elde kaydırmayacak, yumuşak plastik ya da silikon hissi verecek ve delikli hava geçirgenliği olacak bir kılıf arıyorum ama bulamıyorum. önerisi olan var mı?

mrkty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 7-8 için elde kaydırmayacak, yumuşak plastik ya da silikon hissi verecek ve delikli hava geçirgenliği olacak bir kılıf arıyorum ama bulamıyorum. önerisi olan var mı?

hocam ben aldım 1. linkteki kılıfı 1 2 gün önce yüzde 40 indirim yaptı Hepsiburada. tavsiye ederim size de hava geçirgenliği konusunu bilmiyorum fakat hissi ve koruması üst düzey kılıfın

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Merhaba arkadaşlar,

iPhone 7 plus telefonum için şu 2 kılıf arasında kaldım. İkisini de şık buldum o yüzden koruma benim için daha önemli fakat hangisi daha çok korur karar veremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Armor Black - Spigen

iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Black - Spigen

Koruma seviyeleri ile ilgili açıklamalarınız veya benzer fiyatlarda başka kılıf önerileriniz olursa da dinlemek isterim.

Teşekkürler
Dartoriginals kılıflarına bakabilirsin isminizde yazdıra biliyorsun ama pek koruyan kılıf değil sadece şekli güzel