İphone 7 Plus Kamera

Kamera problemli mi sizce

• Düşük ışıktan dolayı öyle

Kullanılan: 5 83.3%
  • Bir problem olabilir git bi zorluya göster yarın

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

MuhammedA.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
13 gün önce samsung s3ten ıphone 7 plusa geçiş yaptım teknik olarak pek bir sıkıntı yol gibi telefonda ancak kamerası düşük ışıkta karıncalanma yapıyor ya da zoom yaptıgımda ve ağır çekim modunda görünte yüzde yüz net olarak gözükmüyor düşük ışıklı yerlerde sanki tüplü televizyon erkanı gidip gelir gibi gösteriyor ağır çekim modunda sizce bu ortamdaki ışıktan mı kaynaklı yoksa telefonun kamerasında bir problem mı var, şimdiden teşekküler

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Telefonun kamera teknolojisi düşük ışık için iyi fotoğraflar çekemez kronik bir sıkıntı yoktur ortam ışığından kaynaklanır daha yüksek bir model alsaydın bunu daha az görecektin ve bir çok imkanın olabilirdi herneyse hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

MuhammedA.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kamera teknolojisi düşük ışık için iyi fotoğraflar çekemez kronik bir sıkıntı yoktur ortam ışığından kaynaklanır daha yüksek bir model alsaydın bunu daha az görecektin ve bir çok imkanın olabilirdi herneyse hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

Boşuna evham yapıyorum yani o zaman dimi telefona 4000 lira verip bide öğrenci olunca ister istemez bi sıkıntı var diye düşünmeden edemiyorum

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Biriktirdiğim bi miktar param vardı fotograf çekmeyide sevdiğim için ve ios deneyimini denemek istediğimden dolayı mecbur verdim

4000TL ye çok daha iyi cihazlar vardı Fiyat performans hatta şıklık açısındanda ama İOS ta kısıtlık yüzünden biraz başınız ağırabilir benden söylemesi

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hayırlı olsun kardeşim sıkıntı Yok apple de gayet normal birşey note 8 s8 de gece çekimi daha başarılı

MuhammedA.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4000TL ye çok daha iyi cihazlar vardı Fiyat performans hatta şıklık açısındanda ama İOS ta kısıtlık yüzünden biraz başınız ağırabilir benden söylemesi

Kısıtlıktan kastın ne acaba
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsun kardeşim sıkıntı Yok apple de gayet normal birşey note 8 s8 de gece çekimi daha başarılı

Düşük ışıkta ve geceleyin fotografın ve agır çekimin böyle olması normal yanı dimi

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hiçbir telefon düşük ışıkta net fotoğraf çekemez flaş olmadan.Ufacık sensörleri var zaten