iPhone 7 Plus 128GB almak için beklenir mi ?

HANGİSİ ?

• Kullanılan toplam oy
    20

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Sanmıyorum düşeceğini absürt olarak. Hani beklemene deyecek bir fiyat beklemezsen kuruş hesabı yapıyorsan bekleyebilirisin. Onun harici al geç derim.

ataman08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanmıyorum düşeceğini absürt olarak. Hani beklemene deyecek bir fiyat beklemezsen kuruş hesabı yapıyorsan bekleyebilirisin. Onun harici al geç derim.
valla kuruş hesabı dediğin 4200 lere felan düşmesini bekliyorum :D
pek bi kuruş sayılmaz :D

boysofhell

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar;
Şimdi şöyle bir durum var ve iphone uzmanlarının yanıtlamasını rica ediyorum.

Ben note-3 kullanıcısıyım ve artık telefon telefon olmaktan çıktı. işimi görmüyor.. şarj ekran kamera derken onlarca sıkıntı sayabilirim benim eski emektar için. Şimdi ben iphone a geçiş yapma kararı aldım fakat iphone 7 plus ın 128 gb lık olan modelini beğendim.

( 32 lik modeli hem benim kullanım alanım için dar hemde 128 gb lık ile olan apple ın bile onayladığı hız farkı varken, 32 almak bana mantıklı gelmiyor.. ahh keşke 64 gb ı olsaydı)

Şimdi ya gidip Apple dan 4599.00 tl ye alıcam..
yada Hepsiburada dan 4598.00 tl ye alıcam
veyahut önümde şöyle bir seçenek de var.
bugun itibarıyla kur farkı ve geri ödeme seçeneği ile BATUM/GÜRCİSTAN dan telefonu Türkiye'de kayıt etme maliyeti ile birlikte 3500.00 tl ye alıcam.
sorum şu...
Hepsiburada gibi şirketler ya da Apple iphone 7 plus 128 gb lık modelinde yakın bir gelecekte indirim uygulama ihtimaline karşı beklemek gerekir mi ?
yoksa gidip yurtdışından alıp GARANTİ olayda kendimi riske mi atsam ?

Eğer pasaportuna kaydettirebilirsen applekutusu.com 'dan İphone 7 Plus 32GB 1 yıl Apple garantili 2.949,00₺ TL'ye İphone 7 Plus 128 Gb 3.300 TL'ye alabilirsin yalnız almadan biraz araştır derim

ataman08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer pasaportuna kaydettirebilirsen applekutusu.com 'dan İphone 7 Plus 32GB 1 yıl Apple garantili 2.949,00₺ TL'ye İphone 7 Plus 128 Gb 3.300 TL'ye alabilirsin yalnız almadan biraz araştır derim

valla hocam bu fiyatlar da benim batum fiyatımla aynı hiç olmaz ise bildiğim yer.
Artvinde yaşadığım için batuma gidip gelmem sorun da değil.
Biraz daha bekliycem Türkiye de indirme girmesini yoksa zaten batum yolu gözüküyor gibi..
ayrıca batuma geçişlerde pasaporta da ihtiyaç yok kimlikle geçebiliyorsunuz geri dönüşte giriş çıkış kağıdı var ordaki seri numarasına göre telefonu kimliğinize de işletebiliyorsunuz.

Alirezaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar,
Fiyatinin biraz daha uygun oldugundan dolayi iphone 7 plus almak istiyorum, sizce cok sey kaybeder miyim iphome 8 plus a gore?
Bir de applekutusu.com sitesini gordum. Fiyatlari cok dusuk geldi bana. Sizce bu site guvenilir mi? hic satin alan var mi aranizda?
Yardimci olursaniz cok memnun olurum

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Maddi Sıkıntın Yoksa İphone X i bekle Ya da İphone 8 Plus u al evet gerileme yaşarsın

Reaksiyon puanı
140
Maddi sıkınrın yoks aynen al ama ben olmuş olsam s8plus alırdım konu dışına çıkmak gibi olmasın

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Alınır bana sorarsan. Yok x al onu al bunu al. Boşver be kardeşim. Al 7Plus'ı bak keyfine.

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Oneplus 5 ama o diğeride 7 plus. Avantajları olması gerek rakibine göre iyi satması için ;) Aklını bulandırmasın onlar.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
iPhone 7 Plus alınabilecek bir telefon, bende iPhone 7 simsiyah 128 GB almayı düşünüyorum fakat maddi durum olsaydı ip7 plus alırdım :)

ataman08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaslar,
Fiyatinin biraz daha uygun oldugundan dolayi iphone 7 plus almak istiyorum, sizce cok sey kaybeder miyim iphome 8 plus a gore?
Bir de applekutusu.com sitesini gordum. Fiyatlari cok dusuk geldi bana. Sizce bu site guvenilir mi? hic satin alan var mi aranizda?
Yardimci olursaniz cok memnun olurum
valla o siteyi bende duydum araştırdım ama pek bişi bulamadım. ve pek bişi bulunmayan sitelerin güvenirliliğini hep sorgularım
--- Gönderi Güncellendi ---
Maddi Sıkıntın Yoksa İphone X i bekle Ya da İphone 8 Plus u al evet gerileme yaşarsın
aga X yada 8 plus benim için çok ya.. ayrıca bırakalım da maddi durumu çok daha iyi olanlar alsın :D
adamlarla benim aramda fark olsun ya :D
ben bi garip onlar para ya para demiyorlarmış öyle duydum :)
Maddi sıkınrın yoks aynen al ama ben olmuş olsam s8plus alırdım konu dışına çıkmak gibi olmasın
çoktan konu dışına çıktın :)
dikkat et bu gazla aut a gider bütün sutların :)
Oneplus 5 ama o diğeride 7 plus. Avantajları olması gerek rakibine göre iyi satması için ;) Aklını bulandırmasın onlar.
eyvallah
iPhone 7 Plus alınabilecek bir telefon, bende iPhone 7 simsiyah 128 GB almayı düşünüyorum fakat maddi durum olsaydı ip7 plus alırdım :)
valla kardeş simsiyah çok baktım ama çok fazla çizik yiyormuş kasa. youtube dan kullanıcıların videoları var testler var diğer renklere göre çok daha çabuk çiziliyor kasa..
valla şirin baba
Bişey sorucam delikanlı gibi

Ne kadar sürede şarj oluyo ? ve kamerası s8 e kıyaslayınca nasıl ? note 8 demiyorum bile D:

valla kardeş bende düşündüm bunları ama sonra şu sonuca vardım.
1. si 1 günümü sorunsuz çıkaran telefon zaten geceden sabaa şarjda kaldığı için kaç saate dolduğu önemli değil
2. si kamera güzel tamam da ekranı daralttı samsung telefonu yan kullanınca kocaman ekran lcd tv gibi ama düz kullanınca da saçma bi görüntü oluşuyor benim için tabi herkesin zevki farklı
3. sü note 8 tamam iyi güzel hoş hatta gayet hoş ama ben ip7plus ucuzlasın derken o fiyata çıkamam. :D benimde bi sınırım var :D