ibrahim6694
Öğrenci
En az 2-3 yıl götürsün istiyorum. Şu anda note 3 kullanıyorum. Neredeyse bütün telefonların özelliklerini biliyorum. Daha öncede ios deneyimim olmadı hiç. Sizce iphone'a mı geçmeliyim yoksa androide devam mı?
Android kullandığın için bildiğin bir sistem olduğu için s7 edge al hem daha çok yenilik sunuyor appleye göreEn az 2-3 yıl götürsün istiyorum. Şu anda note 3 kullanıyorum. Neredeyse bütün telefonların özelliklerini biliyorum. Daha öncede ios deneyimim olmadı hiç. Sizce iphone'a mı geçmeliyim yoksa androide devam mı?
S7 edge öneriyorum 2 yıl götürür 3'e zorlar.Ekran ,tasarım,kamera ve pil gibi alanlarda daha önde!En az 2-3 yıl götürsün istiyorum. Şu anda note 3 kullanıyorum. Neredeyse bütün telefonların özelliklerini biliyorum. Daha öncede ios deneyimim olmadı hiç. Sizce iphone'a mı geçmeliyim yoksa androide devam mı?
Ben İOS'a geçip farklı bir macera yaşamanı tavsiye ederim.Ben 3 haftadır 7 Plus kullanıyorum ve benim de ilk İOS telefonum.Almadan önce tereddütlerim vardı alışabilir miyim alışamaz mıyım diye..Korktuğum gibi olmadı kısa sürede alıştım.Gerçekten harika bir deneyim sunuyor.Bir daha Android'e dönmek istemezsin bile..
Hocam neleri yapamadınız merak ettim. çünkü G3 den iphone 7'ye geçebilirdim de merak ettim şu anBen o macerayı hiç önermem arkadaşa. Ben de androidden macera yaşamak için iosa geçtim, ilk 2-3 ay güzel bir deneyim oluyor doğrudur ama androidin rahatlığına alışmış çok nadir sayıdaki insan iosun kısıtlayıcı tabanına alışabilir. ios cihaz kulllanıyorum bir senedir ve artık duvara çarpcam yani, deli oluyorum istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum. Androidle devam etmesini öneririm arkadaşın. S7 edge fiyat seviyesinde istisnasız emsali olmayan bir cihaz.
En az 2-3 yıl götürsün istiyorum. Şu anda note 3 kullanıyorum. Neredeyse bütün telefonların özelliklerini biliyorum. Daha öncede ios deneyimim olmadı hiç. Sizce iphone'a mı geçmeliyim yoksa androide devam mı?
Şayet bütçesi yetecek olsaydı 7 Plus vs S8 oluş yapardı çünkü 4.7 inç ve 5.5 inçlik iki cihazı sorarak boyut onemsemedigini belli ediyor2 side değil.
İphone 7 seçeneğinize bakaraktan bütçenizin çıkacak olan Note 8 ve iphone 8 ikilisine yettiği buna göre bekleyip 2'sinden birini tercih etmeniz daha sağlıklı bşr karar olacaktır.
Şahsen ben uzun zamandır bu 2 liyi beklemekteyim, size de beklemeyi tavsiye ederim![]()
Bak şimdi sana şunu söylemek istiyorum. Eğer İphone 7 Plus deseydin hadi batarya performansında çok fark yaşamazsın diye pilden fazla bahsetmezdim. Gerçi onuda üç buçuk saat şarj edecektin. Ama daha uzun giderdi en azından 7'ye göre. Ama aklının bir köşesinde bulunsun. S7 Edge çok performanslı eski kasma durumu falan kafandan sil. İOS daha stabildir ama sen bu telefonu kullanacaksın, bu telefonu şarj edeceksin, bu telefona bakacaksın. Belki İOS sayesinde daha akıcı kullanırsın ama Samsung'un da amiral gemilerindeki performans gayet iyi. Sıkıntı yaşamazsın. Gelelim asıl konuya. Bir kere bir günü çıkaramayacaksın o pille. Hızlı şarj özelliğin olmayacak. Ayrıca S7 Edge'nin tasarımı çok daha şık. Gözüne daha hoş gelecek. MicroSD kart takabileceksin. Kablosuz şarjın olacak. Ayrıca S7 Edge'nin kamerası daha iyi. Yani kısacası S7 Edge diyorum.En az 2-3 yıl götürsün istiyorum. Şu anda note 3 kullanıyorum. Neredeyse bütün telefonların özelliklerini biliyorum. Daha öncede ios deneyimim olmadı hiç. Sizce iphone'a mı geçmeliyim yoksa androide devam mı?
Şayet bütçesi yetecek olsaydı 7 Plus vs S8 oluş yapardı çünkü 4.7 inç ve 5.5 inçlik iki cihazı sorarak boyut onemsemedigini belli ediyor
Note 8 ve iP8 muhtemel 5000 TL olacak cihazlar
Hocam neleri yapamadınız merak ettim. çünkü G3 den iphone 7'ye geçebilirdim de merak ettim şu an
S7 Edge vs ip7 diyoruz S7 vs ip7 değilArkadaşımız cevap verse daha güzel daha sağlıklı olur.
İphone 7 ile S7 arasındaki fiyat farkını söylemeye gerek yok sanırım![]()
12 aydır S7 kullanıyorum sıkıntım yokArkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım tercihim s7 edge'den yana olacak. Bütçem 3000 tl civarında. Belki biraz artabilir duruma göre. Eminim ki note 3 ten s7 edge'e geçtiğimde farkı hissedeceğim zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim. Tabi note 3 le s7 edge'i kıyaslamak pek mantıklı değil ancak şu anda note 3 kasma, donma ve batarya konusunda pert olmuş durumda. 3 yıldır note 3 kullanıyorum. Sadece aklıma takılan şu: s7 edge yakın zamanda aynı sıkıntıları yaşatır mı bana ? Cevaplarınıza göre bi sıkıntı yaşamam sanırım.
Anladım hocam teşekkür ederim zil sesi başka dert derken değiştiremiyor musun onu tam olarak anlayamadım da geri kalanlarda çok haklısınızHocam dosya uzantısı destekleme olayı çok kötü, bazen üçüncü parti uygulama yükleseniz dahi office programlarını açmadığı oluyor. mp3 atma konusu eziyet, biliyorsunuz. bir film atayım uygulama yüklemeden deseniz falan film indirmek veya atmak olanıksız neredeyse bir uygulamaya başvurmadan. Zil sesi başka bir dert, mağazanın pahalılığı başka bir dert. Mesela ben sinema okuyorum ve director viewfinder tarzı uygulamalar kullanmamız gerekiyor dslr kameralarımızın enstantene, alan derinliği, lens odak uzaklığı gibi pozlama değerlerini hızlıca hesaplamak için ve güneşin buluttan kaç dakika sonra çıkacağını öngörmek için bir takım uygulamalar var. Bu uygulamaların çoğu androidde ücretsizken iosta 70-80 TL gibi fiyatlarla mağazada bulunuyor.
Ios'ta hiç bir zaman istediğiniz gibi hareket edemiyorsunuz, apple ne kadarına müsade ediyorsa ancak o kadar hareket ediyorsunuz ama android öyle değil; bu herkesin malumu zaten. Ben sadece film izlemek amaçlı kullandığım Ipad tabletimi de satıp yerine küçük bir laptop aldım, kısıtlanmayı sevmiyorum. Önerim de o paraları harcadıktan sonra hareket alanımızı geniş tutabileceğimiz cihazları almaktan yana.
Hocam batarya konusunda bence s7 edge daha fazla götürür kullandığım kadarı ile rahat 2.5 günü zorluyor bende ki oyun felanda oynuyorum bayağıKardeşim, S7 kullanıcısıyım 1.5 yıl oldu.5 Aydan sonra ekran yanığı oluştu.Bu coğunlukla samsunglarda mevcut.Servise verdim kullanıcı hatası dediler mahkemeye verip 3000 tl para iademi salı günü alcam.Ne almanı isterim nede samsung kadar servis rezaletini görmeni.Apple al servis 10 üzerinden 20 veririrm süper.6s plus kullandım s7 edgeden daha iyi batarya ömrü var 2 gün gidiyor.Yalnız yanlış karsılastırma olmuş.S7 EDGE VE 7 PLUS olmalı.CNKÜ 7 PLUS s7 edge göre daha iyi cekimleri mevcut.Donma vs kasma yok s7de bile ufak bazen oluyor ve uygulama hataları alıyosun.Ses konusunda yine apple.Batarya konusunda yine apple.
Applenın eksileri kullandığım için söyluyorum ön kamerada biraz eksik samsung daha iyi.Hızlı sarj yok.Ekran çözünürlüğü full hd samsunugun quad hd 2k yani.. Karar senin bence İOS tercih etmelisin suan ben para iademi bu salı alıp ıphone 7 plus alcam.
Kardeşim, S7 kullanıcısıyım 1.5 yıl oldu.5 Aydan sonra ekran yanığı oluştu.Bu coğunlukla samsunglarda mevcut.Servise verdim kullanıcı hatası dediler mahkemeye verip 3000 tl para iademi salı günü alcam.Ne almanı isterim nede samsung kadar servis rezaletini görmeni.Apple al servis 10 üzerinden 20 veririrm süper.6s plus kullandım s7 edgeden daha iyi batarya ömrü var 2 gün gidiyor.Yalnız yanlış karsılastırma olmuş.S7 EDGE VE 7 PLUS olmalı.CNKÜ 7 PLUS s7 edge göre daha iyi cekimleri mevcut.Donma vs kasma yok s7de bile ufak bazen oluyor ve uygulama hataları alıyosun.Ses konusunda yine apple.Batarya konusunda yine apple.
Applenın eksileri kullandığım için söyluyorum ön kamerada biraz eksik samsung daha iyi.Hızlı sarj yok.Ekran çözünürlüğü full hd samsunugun quad hd 2k yani.. Karar senin bence İOS tercih etmelisin suan ben para iademi bu salı alıp ıphone 7 plus alcam.
Baska yorumda 7 plus kullandım derken ?Ekli dosyayı görüntüle 25205
Bı dediğiniz bir dediğinizi tutsun yahu
Hayır başka yorumda da 7 Plus kullandım falan yazmişsiniz![]()
Kardeşim appleda arka planları otomatik kapatıyor gece tak sabaha azalmıyor fakat s7de yuzde 3 gibi filan düşüş oluyor.Vede çok ısınıyor çok oyna aşırı ısınıyor.Apple da ısınma sorunu yok aslında var ama arkası onun alımınyum geçirmiyor sanırsam ondan.Samsung cam olduğu için ısıyı direk geçiriyor.Hocam batarya konusunda bence s7 edge daha fazla götürür kullandığım kadarı ile rahat 2.5 günü zorluyor bende ki oyun felanda oynuyorum bayağı![]()
Apple ısınıyor mu onu bilmiyorum ama haklısınız S7 edge ısınıyor bayağı hissediyorum bu telefonla alakalımı onu bilmiyorum fakat.Baska yorumda 7 plus kullandım derken ?
Kardeşim ben sana memnun deılım dmemeısım ki biraz iyi okuyun bee..!! Servis diyoruzz... SERVİS REZALET DİYORUM bende biliyorum onların oldugunu eksi yönlerini zaten söylüyorum sen daha anlamıyosan ben napıyım.Ben samsung fanıyım.Cok kullandım samsung suan s8 için çok istiyorum alsam yine alırım ama bu saatten sonra almam biraz yorumu ıyı okuyun be kardesşim.6s plusın sorunları vardı değişim gelirdi fakat ben ön kamera hızlı sarj vs onlar yoktu bunlar baya bir eksik fakat apple appledır.sERVİSİ OLSUN BAZI KONULARI OLSUN ÖNDE AMA BAZI YÖNLERİYLE EKSİK.1.5 YIL OLDU ŞİMDİ O ZMAAN 5.AYDI ÇOK GÜZELDİ.1 SENE ZAMAN GEÇMİŞ DEMİ ? BUDA PARA İADESİ ONAYINA BAK..
--- Gönderi Güncellendi ---
Kardeşim appleda arka planları otomatik kapatıyor gece tak sabaha azalmıyor fakat s7de yuzde 3 gibi filan düşüş oluyor.Vede çok ısınıyor çok oyna aşırı ısınıyor.Apple da ısınma sorunu yok aslında var ama arkası onun alımınyum geçirmiyor sanırsam ondan.Samsung cam olduğu için ısıyı direk geçiriyor.
iPhone 7 32 GB ta 1 buçuk saat gta san oynadım telefon elimi yakacak kadar ısındı. Ama o da normal. 30 45 dakika oyun oynayınca pek ısınmıyor. Plus ında ne olur bilmem ama ıPhone 7 nin bataryası rezalet internette gezerken de s7 edge daha hızlı.Apple ısınıyor mu onu bilmiyorum ama haklısınız S7 edge ısınıyor bayağı hissediyorum bu telefonla alakalımı onu bilmiyorum fakat.
Anladım hocam bilgi verdiğiniz için sağolun havalarda sıcak ya ondan olabilir demişti biri öyle el yakacak kadar ısınmıyor ama hani fark ettiriyor kendisini lg g3 vardı namı değer soba ondan buna geçince ama bayağı rahatlamıştımiPhone 7 32 GB ta 1 buçuk saat gta san oynadım telefon elimi yakacak kadar ısındı. Ama o da normal. 30 45 dakika oyun oynayınca pek ısınmıyor. Plus ında ne olur bilmem ama ıPhone 7 nin bataryası rezalet internette gezerken de s7 edge daha hızlı.
Alalım sonra düşürelim kırılsın, servis ilgilenmesin dimiAndroid kullandığın için bildiğin bir sistem olduğu için s7 edge al hem daha çok yenilik sunuyor appleye göre
Hocam kılıflar boşuna mı var kendine güvenmiyorsa ve ya hiç şansa bırakmak istemiyorsa alır bir tane spigen kılıf rahatına bakarAlalım sonra düşürelim kırılsın, servis ilgilenmesin dimiiphone 7 alın