nurullah6445
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
iphone 7 oyun youtube safari ne yaparsam ısınıyor. Önceden reno 2z ve m51 kullandım ama onlar ısınmıyor. oynadıgım oyun clash royel
Genel olarak iPhone 7 serisinde ısınma sorunu var.iphone 7 oyun youtube safari ne yaparsam ısınıyor. Önceden reno 2z ve m51 kullandım ama onlar ısınmıyor. oynadıgım oyun clash royel
Katlanmak zorundasın. Pil kapasitesi çok düşük zaten.ısınıyor şarj su gibi gidiyor önleyemezmiyim
Abim 7 Plus kullanıyor fakat hiç ısınma sorunu yaşamadı.Genel olarak iPhone 7 serisinde ısınma sorunu var.
iPhone 7 ailesindeki ısınma olayı işlemciden kaynaklanıyor.A10 fusion yük altında maalesef çok ısınıyor.iphone 7 oyun youtube safari ne yaparsam ısınıyor. Önceden reno 2z ve m51 kullandım ama onlar ısınmıyor. oynadıgım oyun clash royel
ısınıyor şarj su gibi gidiyor önleyemezmiyim
İos 14.3 ü bekleyin,24 aralıkta gelecek muhtemelen,kullananlar model farketmeksizin pil performansının baya fark ettiğini söylüyor(beta kullanıcıları) umarım ısınma sorununuzda hallolur bu güncelleme ileiphone 7 oyun youtube safari ne yaparsam ısınıyor. Önceden reno 2z ve m51 kullandım ama onlar ısınmıyor. oynadıgım oyu n clash royel