Iphone 7, Galaxy S7 Edge, Iphone 6S Çok Kararsız Kaldım

Hangi telefon bunları karşılar?

• Samsung Galaxy S7 Edge

Kullanılan: 8 53.3%
  • Iphone 7

Kullanılan: 4 26.7%
  • Iphone 6S

Kullanılan: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba, telefon almayı düşünüyorum ve çok kararsız kaldım. Başka marka düşünmüyorum sadece Iphone veya Samsung olabilir.
Öncelikle oyun oynamayı düşünmüyorum alacağım telefonda, daha çok sosyal medya ve kamerasını kullanacağım. Buna ek olarak shop programlarını kullanmayı düşünüyorum. Ve birde müzik dinlemek.
1) Beni yarı yolda bırakmayacak bir telefon
2) Kamerasının çok iyi olması
3) Şarj konusunda beni rahatlıkla 1 gün idare edebilecek
4) Herhangi bir kronik sorunda olsun istemiyorum ( Olursada müşteri hizmetlerinin iyi olması gerekiyor )
5) Belirli aylardan sonra herhangi bir kasma veya aşırı ısınmada olmaması önemli.

Oy veren arkadaşlar birde görüşlerini yorum olarak belirtirseler çok mutlu olurum. Teşekkür ediyorum :)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
6s ve 7 batarya ihtiyacını gün sonuna kadar karşılayamaz. Bataryada tartışmasız s7 edge

Kamerada da birçok kisi s7 edge nin üstünlüğünü kabul ediyor.

Stabillik anlamında iphone daha iyi olabilir. s7 edgede aşırı bir ısınma yok kullanım sırasında. hafif bir ısınma var bu da normal.

Oyunlarda iphone daha iyi bir performans sağlayacaktır fakat 5.5 inç 2K ekranda oyun oynamanın keyfi başkadır.

Müzik konusunda iphone 7 daha iyi. Bir s7 edge kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim. iPhone 7 nin ses kalitesini deneyimlemedim ama birçok kişi memnun. Ben telefonu sony mdr-1abt kulaklıkla kullanıyorum o yüzden ses çıkışındaki kalitesizlik bana çok yansımıyor. Hoparlörü ise berbat. Ama çoğu kişinin söylediğinin aksine kulaklık çıkışının da hoparlör çıkışınında gayet yüksek olduğunu düşünüyorum.

Bir s7 edge kullanıcısı olarak eğer iphone un plus modellerinden birini almayacaksanız kesinlikle s7 edge almanızı tavsiye ediyorum. Plus modellerinden birini almayı düşünürseniz tartışmaya açık bir konu olabilir.

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
6s ve 7 batarya ihtiyacını gün sonuna kadar karşılayamaz. Bataryada tartışmasız s7 edge

Kamerada da birçok kisi s7 edge nin üstünlüğünü kabul ediyor.

Stabillik anlamında iphone daha iyi olabilir. s7 edgede aşırı bir ısınma yok kullanım sırasında. hafif bir ısınma var bu da normal.

Oyunlarda iphone daha iyi bir performans sağlayacaktır fakat 5.5 inç 2K ekranda oyun oynamanın keyfi başkadır.

Müzik konusunda iphone 7 daha iyi. Bir s7 edge kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim. iPhone 7 nin ses kalitesini deneyimlemedim ama birçok kişi memnun. Ben telefonu sony mdr-1abt kulaklıkla kullanıyorum o yüzden ses çıkışındaki kalitesizlik bana çok yansımıyor. Hoparlörü ise berbat. Ama çoğu kişinin söylediğinin aksine kulaklık çıkışının da hoparlör çıkışınında gayet yüksek olduğunu düşünüyorum.

Bir s7 edge kullanıcısı olarak eğer iphone un plus modellerinden birini almayacaksanız kesinlikle s7 edge almanızı tavsiye ediyorum. Plus modellerinden birini almayı düşünürseniz tartışmaya açık bir konu olabilir.
Teşekkür ederim yorumun için, plus modeli çok pahalı olduğu için onu alma şansım yok :)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
@NuclearSunrise peki s7 mi iphone 7 mi ?

Öncelikler kamera,pil, rahat 3 sene ömür
Ben ikisi arasında kalsam s7 alırdım yine de ama ben androidci olduğum için. ama iki işletim sistemini seven birine iphone 7 daha yararlı olabilir.

Şunu da söyleyeyim ki hepsiburada fiyatlarına bakarsak s7 şu an 2500 lira. s7 edge 3100 lira iphone 7 3300 lira civarlarında. Ha internet değil de fiziksel mağazadan almak istiyorum derseniz Vatanda şu an s7 2700 lira, s7 edge 3300 lira, iphone 7 3800 lira. iPhone 7 alacak paranız varsa s7 edge yi her türlü alabilirsiniz. Bu yüzden S7 ile iPhone 7 yi karşılaştırmanın pek mantığı yok.

Flicker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@NuclearSunrise s7 edge in boyutu büyük geldiğinden bütçe uysada tercihlerim arasında olmadığından s7 yi sordum

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
@NuclearSunrise s7 edge in boyutu büyük geldiğinden bütçe uysada tercihlerim arasında olmadığından s7 yi sordum
Ben iphone u hafıza kartı girişi olmadığından, işletim sisteminin kısıtlı olmasından, ekran çözünürlüğünün düşük olmasından ve 3.5mm jack girişinin olmamasından dolayı (iphone 7 de) sevmiyorum. Bu gibi özelliklerini dert etmezseniz iphone 7 alabilirsiniz. Ama ben bunları gerekli gördüğüm için s7 diyorum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Oyumu İphone 7 olarak kullandım. Lakin 6S Plus' a da bir bakın derim. Android işletim sistemine hiç girmeyin bence. İphone alın. Yazdıklarınız içinden İphone 7 kendi fikrim İphone 6S Plus.

Flicker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@NuclearSunrise Haklısınız SD kart desteği olmaması yüksek hafızalı (128gb) modellere yönlendiriyor buda fiyat farkını artırıyor. Benim de 3 senelik android deneyimim var. Rom,root işlerine girdim,ailemden birinde de s7 var bu mesajı da s7 ile yazıyorum aslında. Soruyu sorma sebebim iphone alırsam beni hayal kırıklığına uğratmasını istemiyorum. Android in tadını tattık biraz da ios u deneyimlemek istiyorum

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
@NuclearSunrise Haklısınız SD kart desteği olmaması yüksek hafızalı (128gb) modellere yönlendiriyor buda fiyat farkını artırıyor. Benim de 3 senelik android deneyimim var. Rom,root işlerine girdim,ailemden birinde de s7 var bu mesajı da s7 ile yazıyorum aslında. Soruyu sorma sebebim iphone alırsam beni hayal kırıklığına uğratmasını istemiyorum. Android in tadını tattık biraz da ios u deneyimlemek istiyorum
Ben buna cesaret edebileceğimi sanmıyorum çünkü mesela s7 den iphone 7 ye geçecek olsam kaybettiklerimin kazandıklarımdan fazla olduğunu düşünür pişman olurum.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
O para samsunga verilmez 7 al geç çok memnunum çıktığı hafta aldım hiçbir sorun sıkıntısı yok. iOS avantajı, kamerası, stere hoparlörü, parmak okuyucusu özellikle çok başarılı. Teknik servis konusunda da Apple tartışmasız bir numara :)

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sanırsam S7 Edge alacağım

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
S7 Edge diyorum 6s'te güzel cihaz lakin Edge diyorum batarya yönünden.:)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar merhaba, telefon almayı düşünüyorum ve çok kararsız kaldım. Başka marka düşünmüyorum sadece Iphone veya Samsung olabilir.
Öncelikle oyun oynamayı düşünmüyorum alacağım telefonda, daha çok sosyal medya ve kamerasını kullanacağım. Buna ek olarak shop programlarını kullanmayı düşünüyorum. Ve birde müzik dinlemek.
1) Beni yarı yolda bırakmayacak bir telefon
2) Kamerasının çok iyi olması
3) Şarj konusunda beni rahatlıkla 1 gün idare edebilecek
4) Herhangi bir kronik sorunda olsun istemiyorum ( Olursada müşteri hizmetlerinin iyi olması gerekiyor )
5) Belirli aylardan sonra herhangi bir kasma veya aşırı ısınmada olmaması önemli.

Oy veren arkadaşlar birde görüşlerini yorum olarak belirtirseler çok mutlu olurum. Teşekkür ediyorum :)

Merhaba,

Kamera ve sarj konusunda tavsiyem samsung s7 edge olur.

Ama pil performansi konusunda 6s ve 7 kotu degil. Normal kullankmda gub icinde 1 kez full sarja takmak yetiyor ama elinizden dusurmuyorsaniz o zaman yetmeyebilir bu konu biraz size kalmis.

Belli bir sureden sonra kasma donma olmamasi konusunda samsung artik eskisi gibi degil. Yani 3 yil gibi bir vadede pek sorun yaratmiyor. Olan sorunlar sadece samsung'dan kaynaklanma degil android sisteminden de kaynaklanabiliyor. O nedenle bir iphone bu konuda sizi daha memnun eder. Ios sistemi bu konuda daha basarili.

Bu aralar ip7 kipa'da 2999 tl gibi bir fiyata satiliyor. Aklinizds olsun. Ip6s 32gb'da 2500-2600 tl civari bulabilirsiniz.