İphone 7 den sonra hangi model ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 627182
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Arkadaşlar 2020 şubat ayında iphone 7 aldım ve pişman oldum hem çok küçük çok ısınıypr ayrıca şarjı rezalet sizce 4500 tl altında hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus, p30 ve nova 5t arasında kaldım özellikle p30 a yoğunlaştım ama pek bi bilgi bulamadım sizce nasıldır be zamana kadar güncelleme alır kaç saat pung oynayabilirim kasarmı donarmı yada başka bi cihaz öneriniz varmı 4500 tl altında yardımco olan herkese tşk ederim iyi akşamlar

Son düzenleyen moderatör:

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
üzerine biraz daha koyup iPhone 8 almanızı öneririm. iPhone 7 Plus'ın güncelleme desteğinin bitmesine az kaldı.

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 2020 şubat ayında iphone 7 aldım ve pişman oldum hem çok küçük çok ısınıypr ayrıca şarjı rezalet sizce 4500 tl altında hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus, p30 ve nova 5t arasında kaldım özellikle p30 a yoğunlaştım ama pek bi bilgi bulamadım sizce nasıldır be zamana kadar güncelleme alır kaç saat pung oynayabilirim kasarmı donarmı yada başka bi cihaz öneriniz varmı 4500 tl altında yardımco olan herkese tşk ederim iyi akşamlar
Biraz daha para koyup realme x2 pro alabilirisn oyun için mükemmel bir telefon

Son düzenleyen moderatör:
S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
üzerine biraz daha koyup iPhone 8 almanızı öneririm. iPhone 7 Plus'ın güncelleme desteğinin bitmesine az kaldı.
Telefonu ztn küçük olduğu için değişiyorum 8 ke aynı boyutta değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha para koyup realme x2 pro alabilirisn oyun için mükemmel bir telefon
Realme de karşıda muhattap yok bi dorun olursa

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Eğer küçük telefon seviyorsanız kesinlikle bütçeyi yükseltip iPhone se 2020 alabilirsin...

Reaksiyon puanı
6,371
Realme x2 pro öneririm. SD 855+, 35 dakikada %100 şarj, sAmoled 90Hz ekran, çok iyi bir kamera, başarılı batarya performansı var. Ama illa bunlar arasında diyorsanız P30 da çok başarılı bir cihaz.

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Samsung S10 Lite bakabilirsiniz. İşlemcisi ve kamerası oldukça başarılı..

Reaksiyon puanı
8,191
Huawei P30 öneririm ben. Tasarımı kamerası ve özellikleri çok güzel bir cihaz.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Huawei P30 öneririm ben. Tasarımı kamerası ve özellikleri çok güzel bir cihaz.
Çok teşekkür ederim bu fiyata bundan iyi cihaz varmısır bide alsam pişman olurmuyum bu son hakkım 5 yıl kullanıcam çünkü sıkıntı çıkarırmı bide pubg günde 10 saat oynuyorym şarjı nasıl gider donarmı kasarmı?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Çok teşekkür ederim bu fiyata bundan iyi cihaz varmısır bide alsam pişman olurmuyum bu son hakkım 5 yıl kullanıcam çünkü sıkıntı çıkarırmı bide pubg günde 10 saat oynuyorym şarjı nasıl gider donarmı kasarmı?
Güzel kardeşim yüz kere konu açtın.Bu kadar kasmana gerek yok.P30 u kardeşim kullanıyor.Cihazdan memnun cihaza bende kefilim.Cihaz seni 5 yıl götürür o konuda için rahat olsun.cihazı aldın performansı iyi ama biraz daha performanslı olsun dersen cihazda performans modu var onu aktif eder performans ve stabilite konusunda mükemmel bir deneyim yaşarsın.Batarya çok önemli ise P30 hatta bütçeyi arttırabilirsen P30 Pro al.P30 Pro P30 a göre 2 saat fazla kullanım sunuyor.

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Güzel kardeşim yüz kere konu açtın.Bu kadar kasmana gerek yok.P30 u kardeşim kullanıyor.Cihazdan memnun cihaza bende kefilim.Cihaz seni 5 yıl götürür o konuda için rahat olsun.cihazı aldın performansı iyi ama biraz daha performanslı olsun dersen cihazda performans modu var onu aktif eder performans ve stabilite konusunda mükemmel bir deneyim yaşarsın.Batarya çok önemli ise P30 hatta bütçeyi arttırabilirsen P30 Pro al.P30 Pro P30 a göre 2 saat fazla kullanım sunuyor.
Kusura bakmayın son hakkım olduğu içim ve hiç bilmediğim bi telefon olduğu için açtım cevabınız içinfe teşekkür ederim

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Telefonu ztn küçük olduğu için değişiyorum 8 ke aynı boyutta değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realme de karşıda muhattap yok bi dorun olursa
Anladım hocam. O zaman ya biraz daha koyup 8 Plus ya da Xr alacaksınız ya da Android alternatiflere yöneleceksiniz.