iPhone 7 Arama yapamıyorum ses kaydedemiyorum. Arama gelince ses gelip gitmiyor hiçbir türlü.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |uqur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

|uqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal bir şekilde ıPhone 7 telefonumu kullanırken bir anda arama gelince açtığımda sesim gitmiyor hoparlör tuşu basılamaz görülüyor karşıdan ses gelmiyor. Snapchat whatsapp telefon her yerden aramayı denedim hiçbir türlü olmuyor kalıyor öyle ve kesinlikle darbe ve sıvı teması yok durduk yere bir telefon nasul böyle olabilir

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Normal bir şekilde ıPhone 7 telefonumu kullanırken bir anda arama gelince açtığımda sesim gitmiyor hoparlör tuşu basılamaz görülüyor karşıdan ses gelmiyor. Snapchat whatsapp telefon her yerden aramayı denedim hiçbir türlü olmuyor kalıyor öyle ve kesinlikle darbe ve sıvı teması yok durduk yere bir telefon nasul böyle olabilir
iPhone 7'de WhatsApp desteği kesildi o yüzden olabilir. İsterseniz bilgilerinizi yedekleyerek reset atmayı deneyin. Emin olmamakla birlikte hoparlör de bozulmuş olabilir.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,454

Hoparlörünüz bozulmuş olmalı kronik rahatsızlığı o cihazın :)