İphone 7 2022'de Alınır mı? Normal Kullanımda Kaç Yıl Götürür?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Asıl anlama kıtlığı sende var. İkinci el mi10t yada s10 alacak adamın sıfır takıntısı yoktur. Gider ikinci el alır. Sıfır takıntısı olan adama 14 bin liralık sıfır Se yi nasıl aldıracaksın 7 bin liralık bütçesi ile. Allahım yarabbim ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kilit nokta şu anlamıyorsun. M23 ü sıfır cihaz almak isteyen adam alacak tamam mı? O paraya sıfır iPhone mu var? İkinci el alacak adam da yine se yerine mi10t tercih edecek tey Allahım yaa.
Se 2 nin ikinci eli 14000tl mi? Bu kadar da sallanmaz ya.Senden rica ediyorum yazılanı iyi oku sonra yorum yap.Gerçekten şaka gibisin.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sen yazılanları iyi okumuyorsun bi daha oku. Salağa anlatır gibi anlattım kendini rezil etme.
Adam iPhone 7 için konuyu açtı.İPhone 7 nin 0 I var mı piyasada? iPhone 7 kaç yıl gider diye soran bir insan demekki ikinci el olayına sıcak bakıyordur.Sen Se 2 hiç bir koşulda alınmaz diyorsun.Bende diyorum ki M23 gibi leş bir cihaz alacağına Se 2 alması daha mantıklı diyorum.S10 yada M10t almaya gönlü varsa Se 2 almasın zaten.Sen düz mantık kuruyorsun.Mi 10t de 865 işlemci ve 144hz var.Kesinlikle almalı.İyi güzelde belki cihazı beğenmeyecek.Günümüzde bir gerçek var oda Apple a alışan bir insan androidde androide alışan bir insan da Apple da bocalıyor.Senin gibi kafası basmayan insana laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha zor.

Son düzenleme:

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Doğru aslında evet sizin gibi apple olsun da isterse tarihi eser olsun diyenlerle tartışmak vakit israfıydı zaten. Vakit ayırıp hata ettim. iPhone 7 fazla gelebilir hatta 5s alsın daha iyi olur. Küçük kompakt falan. Ama şu an 6 7 bin lirası olup aklı başında olan ve performanslı bir cihaz isteyen biri mi10t tercih edecektir. Fanboylara ne anlatsan faydasız. Ayrıca ben konu sahibi iPhone 7 istiyorsa ikinci ele sıcak bakıyordur diye varsayımda bulunarak hareket etmedim. Sıfır istiyorsa m23, ikinci el istiyorsa mi10t diye seçenek sundum. Ama siz illede iPhone illede iPhone deyip durmaktan başka bişe bilmiyorsunuz. İyi forumlar.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Doğru aslında evet sizin gibi apple olsun da isterse tarihi eser olsun diyenlerle tartışmak vakit israfıydı zaten. Vakit ayırıp hata ettim. iPhone 7 fazla gelebilir hatta 5s alsın daha iyi olur. Küçük kompakt falan. Ama şu an 6 7 bin lirası olup aklı başında olan ve performanslı bir cihaz isteyen biri mi10t tercih edecektir. Fanboylara ne anlatsan faydasız. Ayrıca ben konu sahibi iPhone 7 istiyorsa ikinci ele sıcak bakıyordur diye varsayımda bulunarak hareket etmedim. Sıfır istiyorsa m23, ikinci el istiyorsa mi10t diye seçenek sundum. Ama siz illede iPhone illede iPhone deyip durmaktan başka bişe bilmiyorsunuz. İyi forumlar.
Senin kadar anlaması kıt olan birini görmedim.Ben illaki iPhone mu alsın dedim? Benim tepki koyduğum nokta M23 gibi çöp bir cihazı önerip ondan kat ve kat daha iyi Se 2 yi yerin dibine sokman.Androidde mutlu olacaksa Mi 10t yada S10 alsın.Hiçbir itirazım yok ama giriş seviyesi bir android cihaz önerip adamı mağdur etmeye çalışmana kızıyorum.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Senin kadar anlaması kıt olan birini görmedim.Ben illaki iPhone mu alsın dedim? Benim tepki koyduğum nokta M23 gibi çöp bir cihazı önerip ondan kat ve kat daha iyi Se 2 yi yerin dibine sokman.Androidde mutlu olacaksa Mi 10t yada S10 alsın.Hiçbir itirazım yok ama giriş seviyesi bir android cihaz önerip adamı mağdur etmeye çalışmana kızıyorum.
Arkadaşım sınırları zorlama. Bak terbiyesizlik yapıyorsun. Kıt beyin kafası basmayan özürlü gibi laflarını al bi tarafına yerleştir tamam mı. Bana göre de senin se 2 çöp tamam mı. Çağ dışı tasarıma sahip apple ın kazığı tuğla cihazıyla yeni jenerasyon cihazlara çöp diyorsun. Kimin kıt beyinli olduğu anlaşılıyor. Arkadaş ta senin kafadansa iPhone 7 alsın o zaman çokta umrumda sanki.

Ali Cann

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Öldürmüşsünüz. 2 yıl ne? Adam oyun oynamayacakmış günlük kullanımda kullanacakmış. 4-5 yıl götürür
Sanki 5 yıl bir tık fazla bir süre değil mi? Bana kalırsa telefon güvenlik güncelleme desteği kesilene kadar kullanılmalıdır. Akdi taktirde telefonu kullanmayı bırakmamız gerek.

Bu arada şu fanboyluk olayını kapatalım. Konumuz iPhone 7 bu devirde alınır mı? Bana kalırsa asla arkadaki elma logosu yüzünden boşu boşuna çağın gerisinde kalan bu cihazları almak için kendimizi zorlamanın anlamı yok. Konu sahibi arkadaşın kendi çapında bir araştırma yaparak kendi ihtiyacını karşılayacak en iyi telefonu (android veya apple fark etmez) bulması gerek. Bu şekilde olmuyor çünkü. Sürekli bir tartışma içine giriyorsunuz.

Konu sahibi arkadaşın kendi çapında bir araştırma yaparak kendi ihtiyacını karşılayacak en iyi telefonu (android veya apple fark etmez) bulması gerek. Bu şekilde olmuyor çünkü. Sürekli bir tartışma içine giriyorsunuz.
Eğer hiç telefondan anlamıyorum diyorsan aşağıdaki gibi Google’a arat ve çıkan telefonları YouTube’da videolar olsun, internette teknoloji editörlerinin yazmış olduğu makaleler olsun araştır.
E1ED9710-F507-45EB-B620-850C123A8D70.png

Son düzenleme:

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Sanki 5 yıl bir tık fazla bir süre değil mi? Bana kalırsa telefon güvenlik güncelleme desteği kesilene kadar kullanılmalıdır. Akdi taktirde telefonu kullanmayı bırakmamız gerek.

Bu arada şu fanboyluk olayını kapatalım. Konumuz iPhone 7 bu devirde alınır mı? Bana kalırsa asla arkadaki elma logosu yüzünden boşu boşuna çağın gerisinde kalan bu cihazları almak için kendimizi zorlamanın anlamı yok. Konu sahibi arkadaşın kendi çapında bir araştırma yaparak kendi ihtiyacını karşılayacak en iyi telefonu (android veya apple fark etmez) bulması gerek. Bu şekilde olmuyor çünkü. Sürekli bir tartışma içine giriyorsunuz.

Eğer hiç telefondan anlamıyorum diyorsan aşağıdaki gibi Google’a arat ve çıkan telefonları YouTube’da videolar olsun, internette teknoloji editörlerinin yazmış olduğu makaleler olsun araştır. Ekli dosyayı görüntüle 174397
Eğer oyun için deseydi 1 yıl bile kullanılmazdı. Ben 2 yıl öncesine kadar günlük işler için çok eski bir telefonu kullanabiliyordum. İphone 7 de ios 16 var zaten bildiğim kadarıyla. Bununla yıllarca wp instagram gibi uygulamaları rahat kaldırmaz mı

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Eğer oyun için deseydi 1 yıl bile kullanılmazdı. Ben 2 yıl öncesine kadar günlük işler için çok eski bir telefonu kullanabiliyordum. İphone 7 de ios 16 var zaten bildiğim kadarıyla. Bununla yıllarca wp instagram gibi uygulamaları rahat kaldırmaz mı
iPhone 7'de IOS 15 var ve WhatsApp, Youtube ve Instagram gibi uygulamaların IOS 12'ye desteği var şu an, evet dediğiniz gibi yıllarca rahat kaldırır.

Ali Cann

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Evet kaldırır ama telefon zaman geçtikçe daha çok siber saldırılara açık hale gelecek. Bankacılık uygulamalarını kullanmak riskli bir hal alacak. Yazılımsal sorunlar ortaya çıkacak. Bir de Apple’ın planlı eskitme gibi bir olayı olduğu için zaman içinde telefon problem çıkarmaya başlayabilir. iOS 16 alamadı şu an desteği kesilmiş durumda. Yalnızca bir süre boyunca güvenlik güncellemelerini alacak. Yani iPhone 7 artık alınmaz, şu an kullananlarda hazır piyasası varken satmalı.