İphone 7 2022'de Alınır mı? Normal Kullanımda Kaç Yıl Götürür?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Böyle bir kullanımda tüm güncellemeler kesilene kadar kullanılır istersende kullanılmaz hale gelip bozulana kadar kullanılır kanımca

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Forumda pek önermiyorlar,bizzat kullanmadım geçenlerde bir tanesinin pilini değiştirip sattım ve ilk izlenim pil konusunda sıkıntılı ha bide şebekem az çekiyor diyenlerde vardı entegre değiştirdik değişen bir şey olmadı sanki ip 7 şebekesi az çekiyor gibime geldi.

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Oyun oynanmazsa, sadece wp ve günlük işler için kullanılırsa kaç yıl gider?
Benim Bu Konuda Tavrım Net Güncelleme Desteği Kesilmiş Veya Kesilmesine Ramak Kalmış iPhone Cihazların Alınmasını Önermiyorum.

Yerine Muadili Android Cihazlara Bakmanizi Veya Bütçeyi Biraz Daha Arttirip iPhone 8 Veya SE 2020 Bakmanizi Tavsiye Ederim.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Maksimum 2 yıl.İPhone 7 alacaksan mutlaka bir Deji batarya al.Kendi bataryası rezalet.
Hocam yanlış anlamayın ama ben Rova öneririm.Deji ve ikisi aynı fabrikada üretiliyor fakat Rova da 2 tane güç koruma entegresi var ben taktığım cihazlarda Rova öneriyorum Dejiler bazen 6-7 ay sonra ölebilir.Piyasada çakma pil çok Orjinal Rova yüksek mah pil alabilir

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Dediğiniz gibi kullanırsanız 3 yıl işinizi görür.

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Benim 5 yıl kullanmam lazım. Gitmez mi ki??
5 Yıl iPhone 7 İle Gidemezsin İmkani Yok Maks 2 Yıl İcinde Tamamen Kafayi Yer O Cihaz Guncelleme Destegi Zaten Kesilmis Batarya Belli Ekran Belli Kesinlikle Gidemezsin Onun Maksimum Ama Maksimum Gideri 3 Yıl

O Da Telefonu Sadece Ufak Tefek Seyler İcin Kullanirsan...

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Hocam yanlış anlamayın ama ben Rova öneririm.Deji ve ikisi aynı fabrikada üretiliyor fakat Rova da 2 tane güç koruma entegresi var ben taktığım cihazlarda Rova öneriyorum Dejiler bazen 6-7 ay sonra ölebilir.Piyasada çakma pil çok Orjinal Rova yüksek mah pil alabilir
Peki hocam Rova bataryalarda normal bataryaya göre 1,5 saat fazla kullanım sunuyor mu yoksa orjinal batarya ile aynı süreleri mi veriyor? Bilmediğim için soruyorum.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
5 yıl kullanım için ikinci el Se 2 almalısın.İphone 7 5 yıl gitmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yılda zor.İphone 7 6 yaşında.
Daha Geçen Sene Jailbreak Ve Modlama Testlerinde Kullanip Sonra Fetiş Yapıcam Diye Parcalayip İcine Baktigim Bir Cihaz iPhone 7 Ben O Hale Getirdim Adam 5 Sene Diyor Şuanda İmkansiz Olani Okumak Dahada Garip Olmaya Basladi.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
daha fazla gitmez mi? 5 yıl falan?
Jailbreak atarsanız bataryayı her sene değiştirmek şartıyla WhatsApp, YouTube ve telefonla görüşmek için 5 yıl götürür diye düşünüyorum. Jailbreak atmasan bile WhatsApp, Amazon ve YouTube gibi uygulamaların desteğinin kesilmesine en az 3 sene var.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Peki hocam Rova bataryalarda normal bataryaya göre 1,5 saat fazla kullanım sunuyor mu yoksa orjinal batarya ile aynı süreleri mi veriyor? Bilmediğim için soruyorum.
ip7 1800 mah orjinal bataryayla 5 saat ekran süresi aldın diyelim,Rova 2200 mah ile 6-6.30 saat alabilirsin.FAKAT pil kısmı çok değişkendir,kullandığın her şey etken olabilir bu değerleri tutturamayabilirsin.Ama her halükarda bu yol çok daha mantıklı.

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Jailbreak atarsanız bataryayı her sene değiştirmek şartıyla WhatsApp, YouTube ve telefonla görüşmek için 5 yıl götürür diye düşünüyorum. Jailbreak atmasan bile WhatsApp, Amazon ve YouTube gibi uygulamaların desteğinin kesilmesine en az 3 sene var.
IOS 14 Surumunde Cihaz Bulabilirse Tabiki. En Son IOS 15'de Biraktilar 7'yi Kaldiki IOS 15 İcin Duzgun Jailbreak Yok Hocam Piyasada Hepsi Experimental Dedikleri Deneysel Surumler Dediginiz Mantikli Ama Son Surumler Neticesinde O Bile İmkansiz Gibi Duruyor ::

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
ip7 1800 mah orjinal bataryayla 5 saat ekran süresi aldın diyelim,Rova 2200 mah ile 6-6.30 saat alabilirsin.FAKAT pil kısmı çok değişkendir,kullandığın her şey etken olabilir bu değerleri tutturamayabilirsin.Ama her halükarda bu yol çok daha mantıklı.
Dejiyi kullanan tanıdıklarım var.Normal bataryaya göre 1,5 saat fazla kullanım sunuyormuş.Bende bu yüzden önerdim.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
hocam max 2-3 yıl götürür diyorlar sen ısrarla 5 yıl diyorsun. Gitmez 5 yıl 2 yıl bile zor anla artık
Neye göre? Sadece telefonla konuşmak isteyen birini istediği kadar götürür, şu an iPhone 5'e bile Instagram yüklüyorlar kaldı ki iPhone 7'nin uygulama desteğinin bitmesine en az 3 yıl var. Bataryasının değiştirilmesi şartıyla 5 yıl kullanılır o cihaz.

Reaksiyon puanı
60
Neye göre? Sadece telefonla konuşmak isteyen birini istediği kadar götürür, şu an iPhone 5'e bile Instagram yüklüyorlar kaldı ki iPhone 7'nin uygulama desteğinin bitmesine en az 3 yıl var. Bataryasının değiştirilmesi şartıyla 5 yıl kullanılır o cihaz.
bir lise öğrencisi telefon ile yapacağı şey telefonla konuşmak mı? senin mantığa göre tuşlu telefon alsın o zaman. max 2 yıl götürür o cihaz. samsung fanı olarak kullanmadığın cihazlar hakkında yorum yapmamanı öneririm

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
bir lise öğrencisi telefon ile yapacağı şey telefonla konuşmak mı? senin mantığa göre tuşlu telefon alsın o zaman. max 2 yıl götürür o cihaz. samsung fanı olarak kullanmadığın cihazlar hakkında yorum yapmamanı öneririm
Ben iPhone eski amiral gemileri arasında 6S ve 7 kullandım, konuyu okumanızı tavsiye ederim. Uygulama desteğinin bitmesine en az 3 yıl var nasıl max 2 yıl götürür, nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?
Siz adresimi vesaire sormuştunuz :D Discord istemiştiniz vermiştim, ne oldu o işte isteği hâlâ kabul etmediniz?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Tek olay telefonla konuşmaksa 3310 da alabilir.Allah aşkına muhalefet olacağım diye komik yorumlar yapmaktan vazgeç.

SKaan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
iphone 7 seneye güncelleme desteğini Keserler xr Düşünebilirsin Bence