ferredtube
Öğrenci
İkisi arasında çok kararsızım. Açıklayıcı ve ikna edici cevaplar bekliyorum. Hangisi daha uzun süre dayanır ? Uzun bir süre telefon almam.
İkisi arasında çok kararsızım. Açıklayıcı ve ikna edici cevaplar bekliyorum. Hangisi daha uzun süre dayanır ? Uzun bir süre telefon almam.
Ben önermiştim sana demiHocam ben duruma şu açıdan bakıyorum her konuda S8 daha üstün yani tasarım zaten bir kere en can alıcı noktadaha sonra batarya kamera aklına ne geliyorsa tek hani iphone lerde uzun kullanım diye bir şey var ben hiç kullanmadığımdan bilmem yani S8 çok rahat temiz kullanımda 3 4 belki 4 5 yıl götürür ( bence ) s7 edge ile ip7 arasında kalınca s7 edge seçtim hiç pişman değilim bu arada yani zaten sen telefonu aldıktan 3 4 yıl sonra bir sürü yeni modeli çıkıyor ve sıkılıyorsun telefondan o yüzden her türlü S8 öneririm
![]()
Dediğim gibi iPhone 7 işlemci olarak eş değer steroe hoparlör deneyimi ile bir tık öne çıkabilir geri kalan her tarafta ciddi derecede geride özellike batarya tarafındaŞahsen ben bir daha samsung almam diyordum fakat herkes böyle dediği için kararsız kaldım. İphone alırsam kötü yanları ne olur samsung alırsam kötü yanları ne olur ?
Mali G71 MP20 var cihazda GPU olarak 7 plus ve İpad PRO 12.9 inç seviyesinde herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.S8'de dizi izlerken çok iyi bir performans alabilirim fakat oyunlarda öyle olabilirmi ?
ikiside kazık bide ip 8 bekleyın bakalım ip 7 varken galaxy s8 bekleyın dıyorlardı sizde şimdi ip8i bekleyın bukadar para vereceksenız diğerini hayli hayli alırsınızİkisi arasında çok kararsızım. Açıklayıcı ve ikna edici cevaplar bekliyorum. Hangisi daha uzun süre dayanır ? Uzun bir süre telefon almam.
S8'de dizi izlerken çok iyi bir performans alabilirim fakat oyunlarda öyle olabilirmi ?
10 nanometre işlemci 7 plsudan daha az ısınacağı aşikaralırsınız fakat ısınma konusunda nasıl olur deneyimlemedim onu araştırmak lazım :s
10 nanometre işlemci 7 plsudan daha az ısınacağı aşikar
Testlerini izledim bir Türk kanalında izlediğim için link atamam ama S8 daha az ısınıyor.tartışma olarak söylemek istemem ama sırf nanometreyle değil o durum takdir edersiniz ki
S8 4K 120 fps çekemiyor EXynos 8895 in böyle bir yeteneği var.Böyle hayvani bir işlemci Fakat sensör tarafında böyle bir yetenek yok Burda S8in işlemcisinin böyle güçlü bir işlemci olduğunu ve ileride sorun çıkarmayacxağını anlatmak istedim. Türkiyeye Exynos 8895 geliyor4k 120 fps çekebiliyor mu yani s8 ? Ve türkiyedeki işlemcisi hangisi ? Türkiyeye gelen model daha mı iyi ?
Testlerini izledim bir Türk kanalında izlediğim için link atamam ama S8 daha az ısınıyor.
Sizi takip ediyorum bir samsungu överken görmekAşırı bir Apple fanıyımdır ancak s8 plus takdir edilmesi gereken bir telefon
Helal Olsun bugün arkadaşım almış 10 dakika kullandım ve beğendim bir cihaz
yalnız artık ikisi arasında tasarım hız vs değilde.
Olay işletim sistemi İOS a alışan tekrar android zor
android e alışan İOS a zor
iki cihaz da süperler takdir etmek gerek,keşki ülkemizde kur farkı bu kadar olmasa da herkes bu teknolojiye alabilse,
Ben şahsen 7 Plus tan memnunum
Yiğidi öldür,Hakkını yemeSizi takip ediyorum bir samsungu överken görmekDuygulandım.
Hiç Note 7 gördün mü ?Yiğidi öldür,Hakkını yeme
bugün baya bi kullandım,s7 edge falan yalan beyler s8 samsung androidte son nokta
Note 7R Gelicek deyolla ,bu s8 alan arkadaşım note 7si patlamadan önce aldı kulandı şimdi note 7r yi bekliyor..güzel bir cihaz amaHiç Note 7 gördün mü ?S8 yerine onu tercih edecek çok kişi var
Bunda ki kalem iPad Pro ile yarışır yalnızNote 7R Gelicek deyolla ,bu s8 alan arkadaşım note 7si patlamadan önce aldı kulandı şimdi note 7r yi bekliyor..güzel bir cihaz ama
ipad pro var bizim alan da dakalemi de var