iPhone 7 128 gb mı Samsung Galaxy S8 mi?

İphone 7 128 gb mi Samsung S8 mi ?

• İphone 7 128 gb

Kullanılan: 5 33.3%
  • S8

Kullanılan: 10 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisi arasında çok kararsızım. Açıklayıcı ve ikna edici cevaplar bekliyorum. Hangisi daha uzun süre dayanır ? Uzun bir süre telefon almam.

Reaksiyon puanı
258
Ben açık ara S8 diyorum her bakımdan üstün bir telefon.Ayrıca hızlı sarj desteği değiştirebilir batarya imkanı var.Ben düşünmeden S8 al

kuşkucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İkisi arasında çok kararsızım. Açıklayıcı ve ikna edici cevaplar bekliyorum. Hangisi daha uzun süre dayanır ? Uzun bir süre telefon almam.

aslında bu uzun kullanım durumu sizin kullanımınıza göre değişebilen bi sonuç. Lakin şahsi fikrim S8 den yana :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdi birileri gelecek yok şöyle destek yok şöyle uzun ömür falan HİKAYE boş laf. İki cihazda 4 sene (temiz kullan ve iphone 7de güncellemeleri yükleme ikisinide önü açık ) götürür. İkiside aynı güçte ikisinide günlük kullanımda hız farkı yok gibi aslında 7 az sayıda cihaz avantajı ile oyun açılışlarında önde S8 ise uygulama açılışlarında önde (izlediğim hız testlerine göre ) S8 batarya tarafında önde bunu rahatlıkla söyleyebilirim. S8in bataryası 7 plusunda önünde. ayrıca S8 hızlı şarj desteğine sahip ve iphone 7den bile çok daha hızlı şarj oluyor.

S8in arka kamerası kesinlikle önde hem video performansı hem agresif HDR performansı tarafında düşük ışık performansı bakımından netleme bakımından S8 kesinlikle ve kesinlikle iphone 7nin önüde.

Ön kamera bakımından 7 gündüz kaliteli bir ön kameraya sahip ama gece rezalet green noiselerin coştuğu (karıncalanma) bir ön kameraya sahip ve dar açılı bir ön kameraya sahip iphone 7
S8in ön kamerası aynı arka kamerası gibi ciddi bir düşük ışık performansına sahip daha ayrıca daha iyi ses kaydediyor ve daha iyi video çekiyor (ayrıca daha çözünürlüklü video çekiyor S8 2k iphone 7 1080p video çekiyor ön kamerada ) ön kamera konusunda S8 net bir şekilde önde

Ekran tarafında samsung ekranından bahsediyoruz tabiki önünde. Bunun yanında estetik tasarım Endüstriyel tasarım tarafındaki üstünlüğünü siz zaten biliyorsunuz.

Ses ve hoparlör çıkışları bakımından S8in AKG gibi bir destekçisi var Appleın ise ipod tecrübesi burası hakkında konuşmak zor ama Stero hoparlör iyi bir deneyim sunabilir 7de kulaklık tarafı eşit veya samsung daha iyi olur

Ben 8 aydır S7 kullanıyorum. 3 ay önce android 7.0 geldi ve cihazım ilk aldığım günden daha hızlı ben böyle bir tecrübe yaşadım ve bu yüzden S8 öneriyorum android yandı bitti kül oldu denen şey bir yalan androidde gayet uzun ömürlü hatta bugün Note 4 iphone 6dan daha hızlı izleyin çoğu uygulamada fark atıyor Note 4 ram yönetimi noktasında iyileştirmeler yeterince note4e verilmediği için ram yönet,m, noktasında geri kalmış(birde Snapdragonlu samsungların Exynoslu samsunglara karşı ram yönetimi zayıftır Türkiyeye Exynos geliyor. Güç profilleri vbde giriyor orda işin içine ) Ben kesinlikle ve kesinlikle S8 öneriyorum . İşlemci tarafındaki eşitlik ve stereo hoparlör tarafındaki iphone 7nin deneyimini saymazsak S8 her alanda üstün videoyu izleyin bahsettiğim Note 4 iphone 6 mevzusunuda anlarsınız.

--- Gönderi Güncellendi ---
@F1kan @cengover05

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
S8 batarya ekran güncellik kamera hızlı şarj... açıkçası iphone 7 den eksi yanı yok fazlası var s8 64gb ile geliyor günüz şartlarınca yeterince fazla yetmezse hafıza kartı gibi nimet var ve takabiliyorsun... Tavsiyem s8.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Hocam ben duruma şu açıdan bakıyorum her konuda S8 daha üstün yani tasarım zaten bir kere en can alıcı nokta :D daha sonra batarya kamera aklına ne geliyorsa tek hani iphone lerde uzun kullanım diye bir şey var ben hiç kullanmadığımdan bilmem yani S8 çok rahat temiz kullanımda 3 4 belki 4 5 yıl götürür ( bence ) s7 edge ile ip7 arasında kalınca s7 edge seçtim hiç pişman değilim bu arada yani zaten sen telefonu aldıktan 3 4 yıl sonra bir sürü yeni modeli çıkıyor ve sıkılıyorsun telefondan o yüzden her türlü S8 öneririm :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam ben duruma şu açıdan bakıyorum her konuda S8 daha üstün yani tasarım zaten bir kere en can alıcı nokta :D daha sonra batarya kamera aklına ne geliyorsa tek hani iphone lerde uzun kullanım diye bir şey var ben hiç kullanmadığımdan bilmem yani S8 çok rahat temiz kullanımda 3 4 belki 4 5 yıl götürür ( bence ) s7 edge ile ip7 arasında kalınca s7 edge seçtim hiç pişman değilim bu arada yani zaten sen telefonu aldıktan 3 4 yıl sonra bir sürü yeni modeli çıkıyor ve sıkılıyorsun telefondan o yüzden her türlü S8 öneririm :)
Ben önermiştim sana demi :D

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen ben bir daha samsung almam diyordum fakat herkes böyle dediği için kararsız kaldım. İphone alırsam kötü yanları ne olur samsung alırsam kötü yanları ne olur ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şahsen ben bir daha samsung almam diyordum fakat herkes böyle dediği için kararsız kaldım. İphone alırsam kötü yanları ne olur samsung alırsam kötü yanları ne olur ?
Dediğim gibi iPhone 7 işlemci olarak eş değer steroe hoparlör deneyimi ile bir tık öne çıkabilir geri kalan her tarafta ciddi derecede geride özellike batarya tarafında

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
S8 daha güncel, daha şık, daha iyi kamera, daha iyi ekran, daha iyi bataryaya sahip. Benim oyun S8'den yana.

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S8'de dizi izlerken çok iyi bir performans alabilirim fakat oyunlarda öyle olabilirmi ?

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
ikiside kazık bide ip 8 bekleyın bakalım ip 7 varken galaxy s8 bekleyın dıyorlardı sizde şimdi ip8i bekleyın bukadar para vereceksenız diğerini hayli hayli alırsınız :D ip7 hafızasından dolayı kazık 128 gb önermem galaxy s8ide önermem o fiyatı haketmıyor

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Beyler. Bence bosuna arkadasa bişey demiyelim. S8 ile ip7 yı bir eline alsın. 720p ekran ile samsung o 2k ekranı ve ekran kasa oranını görünce ip7 ye birdaha bakacağını sanmıyorum :D
Boşuma işlemci şu bu saymaya gerek yok. Exynos yine hayvanlığını konuşturdu :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Snapdragon 835in beceriksizliği olmasaydı S8 4K 120 fps bile video çekebilirdi. 4K 120 fps bakın Exynos 8895 buna izin veriyor. Snapdragon 835 ise 4K 30 fps çekebiliyor siz düşünün.
4K 120 fps 120 deyip geçiyor olabilirsiniz ama bunu yapma kapasitesine sahip başka bir mobil işlemci yok benim bildiğim A10 dahil buna.
Yarın S8e 4K 120 FPS gelebilir demiyorum onun sensörü falan var burda sadece işlemcinin gücünü göstermeye çalışıyorum kasma yapıcak bir işlemci değil

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Murat anlatma boşuna. Cahilin biri gelicej çöp dicek. Sonra da aş başına belayı :D

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4k 120 fps çekebiliyor mu yani s8 ? Ve türkiyedeki işlemcisi hangisi ? Türkiyeye gelen model daha mı iyi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
tartışma olarak söylemek istemem ama sırf nanometreyle değil o durum takdir edersiniz ki
Testlerini izledim bir Türk kanalında izlediğim için link atamam ama S8 daha az ısınıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
4k 120 fps çekebiliyor mu yani s8 ? Ve türkiyedeki işlemcisi hangisi ? Türkiyeye gelen model daha mı iyi ?
S8 4K 120 fps çekemiyor EXynos 8895 in böyle bir yeteneği var.Böyle hayvani bir işlemci Fakat sensör tarafında böyle bir yetenek yok Burda S8in işlemcisinin böyle güçlü bir işlemci olduğunu ve ileride sorun çıkarmayacxağını anlatmak istedim. Türkiyeye Exynos 8895 geliyor

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Aşırı bir Apple fanıyımdır ancak s8 plus takdir edilmesi gereken bir telefon
Helal Olsun bugün arkadaşım almış 10 dakika kullandım ve beğendim bir cihaz
yalnız artık ikisi arasında tasarım hız vs değilde.
Olay işletim sistemi İOS a alışan tekrar android zor
android e alışan İOS a zor
iki cihaz da süperler takdir etmek gerek,keşki ülkemizde kur farkı bu kadar olmasa da herkes bu teknolojiye alabilse,
Ben şahsen 7 Plus tan memnunum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aşırı bir Apple fanıyımdır ancak s8 plus takdir edilmesi gereken bir telefon
Helal Olsun bugün arkadaşım almış 10 dakika kullandım ve beğendim bir cihaz
yalnız artık ikisi arasında tasarım hız vs değilde.
Olay işletim sistemi İOS a alışan tekrar android zor
android e alışan İOS a zor
iki cihaz da süperler takdir etmek gerek,keşki ülkemizde kur farkı bu kadar olmasa da herkes bu teknolojiye alabilse,
Ben şahsen 7 Plus tan memnunum
Sizi takip ediyorum bir samsungu överken görmek :D Duygulandım.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İki telefon da kendi açısından güzel bir telefon sen hangi işletim sistemini istiyorsun önemli olan o ben 4 çıktığı günden bu yana ıos kullanan biriyim. Apple fanı değişim ama telefon konusun da ıphone kullanımı çok daha kolay geliyor alışınca bırakması çok zor ama tasarım konusun da özellik konusun da şu s8 çok hoşuma gitti cihazımın garantisi olmasa bir sıkıntısı olsa gözümü kapatıp almak isterdim sonrası nasıl olur bilemem 6s kullanıyorum pil kısmı hariç sıkıntı Yok

Reaksiyon puanı
258
Note 7 nin fiyatı uygun olursa baya satar.Ama 3500 ün üstünde olursa sıkıntı olur.Hele hele 4-5 ay sonra Note 8 çıkacak satışları az olur.Fiyat belirleyeci olacak.