Iphone 6s ve Iphone 7 Hız Testi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bu konu böyle kalsın burda daha tartışılır bende diğeri için açıyımda onuda orta konuşalım ikisininde alıcısı farklı sonuçta

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
6s cihazların ne kadar güçlü olduğunu anlatırken boşa anlatmıyorduk işte hakkını veriyor ' S ' serisi olmasının.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
o zaman ben boşuna mı 7 Plus'a milyarları boşuna vereceğim...

Hayır tabiki de bu hızın sebebi ios işletim sisteminin akıcı olması ve 2gb ram. 7 plus 6s'e göre üstün bir chaz ip67 olsun özellikle çift kamera yönünde ve batarya olarakda iyi olucağı kesin. 7 plus sonuçta en yeni cihaz 7 plus varken bütçede el veriyor ise 6s plus alınmaz.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hayır tabiki de bu hızın sebebi ios işletim sisteminin akıcı olması ve 2gb ram. 7 plus 6s'e göre üstün bir chaz ip67 olsun özellikle çift kamera yönünde ve batarya olarakda iyi olucağı kesin. 7 plus sonuçta en yeni cihaz 7 plus varken bütçede el veriyor ise 6s plus alınmaz.
6s plus ve 7 plus karşılaştırması görmem lazım o zaman.
tabiki imkan var allah herkese imkan versin inşallah.

Cabarello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben iphone 7 nin çıkmasını bekliyordum fakat baktım ki neredeyse hiçbir fark yok. 6s ile kasa aynı çoğu şey aynı hatta kulaklık girişi bile yok. Bir sürü hız testlerini inceledim ve 6s çok az bir farkla 7 den hızlı. Kafamda 7 almak vardı fakat iphone 7 yi 6s den ayıran önemli bir özellik göremedim. Sizce iphone 6s 128 - 3150 tl ye mi alsam yoksa iphone 7 32gb 3400 tl ye mi alsam?

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Apple alacaksan s serilerinden şaşmayacaksın bunu anladım.7s 7'yi performansta ezecek.Bekleyin görün.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar ben iphone 7 nin çıkmasını bekliyordum fakat baktım ki neredeyse hiçbir fark yok. 6s ile kasa aynı çoğu şey aynı hatta kulaklık girişi bile yok. Bir sürü hız testlerini inceledim ve 6s çok az bir farkla 7 den hızlı. Kafamda 7 almak vardı fakat iphone 7 yi 6s den ayıran önemli bir özellik göremedim. Sizce iphone 6s 128 - 3150 tl ye mi alsam yoksa iphone 7 32gb 3400 tl ye mi alsam?

128gb çok fazla değilmi ? 64gb kullanıyorum dolduramıyorum hafızayı onun yerine iphone 32 gb çok doğru bir tercih. 6sden çoğu farkı. Özellikle kamera bölümünde arka kamerada akşam çekimlerinde daha iyi ois desteği var ön kamera 7mp suya toza dayanıklılık ip67 sertifikası var stero hoperlör var a10 fusion işlemcisi 19dan daha güçlü suan da rakipsiz işlemci gücünde. Home butonun değişmesi bozulmaları ortadan kaldırıcak yani çok sebebiniz var iphone7 almanız çok daha doğru tercih.

Cabarello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
128gb çok fazla değilmi ? 64gb kullanıyorum dolduramıyorum hafızayı onun yerine iphone 32 gb çok doğru bir tercih. 6sden çoğu farkı. Özellikle kamera bölümünde arka kamerada akşam çekimlerinde daha iyi ois desteği var ön kamera 7mp suya toza dayanıklılık ip67 sertifikası var stero hoperlör var a10 fusion işlemcisi 19dan daha güçlü suan da rakipsiz işlemci gücünde. Home butonun değişmesi bozulmaları ortadan kaldırıcak yani çok sebebiniz var iphone7 almanız çok daha doğru tercih.
128 gb çok fazla değil bence. Ben şuan 5s kullanıyorum ve yaklaşık 1 senedir sıfırlamadım telefonu. Bu yüzden en az 50 gb alan doldururum ben. Yani zaten 3500 tl bütçem olduğu için kalkıp da 32 gb 6s almak yerine 128 alırım. Kamera bölümünde fark yaratır illa fakat, aman aman bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Suya ve toza karşı dayanıklılıkta benim için önemli değil. 5s imi kaç kere 1 metre karın içine düşürdüm kaç kere içine kum kaçtı hiçbirşey olmadı. Tabii ki telefon denize düşebilirdi oda şans. Stereo hoparlör hoşuma gitti fakat a10 fusion işlemci madem o kadar güçlüyse neden iphone 6s şuanda performans testlerinde 7 den daha hızlı?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
128 gb çok fazla değil bence. Ben şuan 5s kullanıyorum ve yaklaşık 1 senedir sıfırlamadım telefonu. Bu yüzden en az 50 gb alan doldururum ben. Yani zaten 3500 tl bütçem olduğu için kalkıp da 32 gb 6s almak yerine 128 alırım. Kamera bölümünde fark yaratır illa fakat, aman aman bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Suya ve toza karşı dayanıklılıkta benim için önemli değil. 5s imi kaç kere 1 metre karın içine düşürdüm kaç kere içine kum kaçtı hiçbirşey olmadı. Tabii ki telefon denize düşebilirdi oda şans. Stereo hoparlör hoşuma gitti fakat a10 fusion işlemci madem o kadar güçlüyse neden iphone 6s şuanda performans testlerinde 7 den daha hızlı?

Kamera da aman aman fark var cidden emin olun. O cihazın yeni olmasıyla güncellemesiyle alakalı bir durum tamamen yoksa A10 fusion işlemcinin gücü belli ve 64gb kullanıyorum ve yüksek boyutlu oyunlarda mevcut dolmuypr hafıza 32 çok ideal. Şuan iphone 7 çıkmışken ve 16gb olsa haklısınız cidden ama 32 gayet yeterli ve çok özellikleriyle geldi 6s yerine 7 alırsanız çok daha memlun kalıcaksınız emin olun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben demiştim 6s zaten aşırı hızlı iphone 7 bunun üstüne çok bir şey katamaz diye. Ancak limitlerin zorlandığı yerlerde 7 farkını belli eder GPU yu aşırı zorlayan yerlerde

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Orada Antutu ve Speedtest var neden yapmadı o testi şimdi orada iken ayrıca Safari hiç değişmemiş,Klavyesine alışamamıştım üstelik şapkalılarıda alfabeden çıkarmışlar.Multitasking'de aynı bence s al keyfine bak.:cool:

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
İnsan Hep Bir Tık Fazlasını İstiyor Aslında Günümüzde Ve 3-4 Yıl A9 Rahat Rahat Yeter Hala 5S Alan İnsanlar Var Zaten Yeterince Hızlı Açılıyor Uygulamalar Bundan Hızlısına Gerek Yok