Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
7'ye kafa tutuyor işin ilginç yanı.6s'e bak sene hele
7'ye kafa tutuyor işin ilginç yanı.
bu video da bir bit kemiği olmasın acaba ?A9 zaten güçlü bir işlemci ne kadar güçlü olduğunuda ortaya koymuş. 7 plusla 6s plus'ı merak ettim şimdi
bu video da bir bit kemiği olmasın acaba ?
sonuç.ta a10 fusion işlemci.
o zaman ben boşuna mı 7 Plus'a milyarları boşuna vereceğim...6s cihazların ne kadar güçlü olduğunu anlatırken boşa anlatmıyorduk işte hakkını veriyor ' S ' serisi olmasının.
o zaman ben boşuna mı 7 Plus'a milyarları boşuna vereceğim...
6s plus ve 7 plus karşılaştırması görmem lazım o zaman.Hayır tabiki de bu hızın sebebi ios işletim sisteminin akıcı olması ve 2gb ram. 7 plus 6s'e göre üstün bir chaz ip67 olsun özellikle çift kamera yönünde ve batarya olarakda iyi olucağı kesin. 7 plus sonuçta en yeni cihaz 7 plus varken bütçede el veriyor ise 6s plus alınmaz.
6s plus ve 7 plus karşılaştırması görmem lazım o zaman.
tabiki imkan var allah herkese imkan versin inşallah.
Arkadaşlar ben iphone 7 nin çıkmasını bekliyordum fakat baktım ki neredeyse hiçbir fark yok. 6s ile kasa aynı çoğu şey aynı hatta kulaklık girişi bile yok. Bir sürü hız testlerini inceledim ve 6s çok az bir farkla 7 den hızlı. Kafamda 7 almak vardı fakat iphone 7 yi 6s den ayıran önemli bir özellik göremedim. Sizce iphone 6s 128 - 3150 tl ye mi alsam yoksa iphone 7 32gb 3400 tl ye mi alsam?
128 gb çok fazla değil bence. Ben şuan 5s kullanıyorum ve yaklaşık 1 senedir sıfırlamadım telefonu. Bu yüzden en az 50 gb alan doldururum ben. Yani zaten 3500 tl bütçem olduğu için kalkıp da 32 gb 6s almak yerine 128 alırım. Kamera bölümünde fark yaratır illa fakat, aman aman bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Suya ve toza karşı dayanıklılıkta benim için önemli değil. 5s imi kaç kere 1 metre karın içine düşürdüm kaç kere içine kum kaçtı hiçbirşey olmadı. Tabii ki telefon denize düşebilirdi oda şans. Stereo hoparlör hoşuma gitti fakat a10 fusion işlemci madem o kadar güçlüyse neden iphone 6s şuanda performans testlerinde 7 den daha hızlı?128gb çok fazla değilmi ? 64gb kullanıyorum dolduramıyorum hafızayı onun yerine iphone 32 gb çok doğru bir tercih. 6sden çoğu farkı. Özellikle kamera bölümünde arka kamerada akşam çekimlerinde daha iyi ois desteği var ön kamera 7mp suya toza dayanıklılık ip67 sertifikası var stero hoperlör var a10 fusion işlemcisi 19dan daha güçlü suan da rakipsiz işlemci gücünde. Home butonun değişmesi bozulmaları ortadan kaldırıcak yani çok sebebiniz var iphone7 almanız çok daha doğru tercih.
128 gb çok fazla değil bence. Ben şuan 5s kullanıyorum ve yaklaşık 1 senedir sıfırlamadım telefonu. Bu yüzden en az 50 gb alan doldururum ben. Yani zaten 3500 tl bütçem olduğu için kalkıp da 32 gb 6s almak yerine 128 alırım. Kamera bölümünde fark yaratır illa fakat, aman aman bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Suya ve toza karşı dayanıklılıkta benim için önemli değil. 5s imi kaç kere 1 metre karın içine düşürdüm kaç kere içine kum kaçtı hiçbirşey olmadı. Tabii ki telefon denize düşebilirdi oda şans. Stereo hoparlör hoşuma gitti fakat a10 fusion işlemci madem o kadar güçlüyse neden iphone 6s şuanda performans testlerinde 7 den daha hızlı?
Benzer sonuç verir.1 gb ram in ne kadar artısı olur onu bilemem.A9 zaten güçlü bir işlemci ne kadar güçlü olduğunuda ortaya koymuş. 7 plusla 6s plus'ı merak ettim şimdi
Benzer sonuç verir.1 gb ram in ne kadar artısı olur onu bilemem.