Furkan eken
Öğrenci
Arkadaslar telın sarzı yatmadan once yuzde 93 tu sabah kalktım yuzde 87 ye dusmus hucresel verı wıfı arka plandaki uygulamalar ekran parlaklıgı hep kapalıydı bunun nedenı ne olabilir acaba
Arkadaslar telın sarzı yatmadan once yuzde 93 tu sabah kalktım yuzde 87 ye dusmus hucresel verı wıfı arka plandaki uygulamalar ekran parlaklıgı hep kapalıydı bunun nedenı ne olabilir acaba
Normal bir durum çok büyük kayıplar değil %6 lık bir dilim sadece..Samsung s serisini bilmek istemezsin bence nasıl kayıplar yaşatıyor![]()
Batarya bu bitmesi-azalması gayet normal. %3-5-7 düşüyor aaa niye düştü demek saçma. Ki altında bir arıza-sorun aramakta başka birşey.Sunu fark ettım telle aksam yatmadan once oynamazsam sabah kalkınca sarzda azalma olmuyor ancak yatmadan once 1 1.5 saat oynarsam sarzda yuzde 3 5 arası azalmalar oluyor.
Arkadaslar ıphone 6s in agır cekim modu acıkken ekranda dalgalanma oluyor bu normalmi
Hepsi aynı Standarttır.Merhaba arkadaşlar 6s Plus ile 5s in şarj adaptörü değerleri aynı olur mu veya tüm iphone adaptör değerleri aynı mıdır benle iddialaşıyor bi tanıdık
Merhaba arkadaşlar 6s Plus ile 5s in şarj adaptörü değerleri aynı olur mu veya tüm iphone adaptör değerleri aynı mıdır benle iddialaşıyor bi tanıdık
Hepsi aynı Standarttır.
store da nedense tek tip adaptör var. Alırken bana bu kadar amper çıkışı olanı ver denmiyor.adaptör degerleri farklidir
store da nedense tek tip adaptör var. Alırken bana bu kadar amper çıkışı olanı ver denmiyor.
store da nedense tek tip adaptör var. Alırken bana bu kadar amper çıkışı olanı ver denmiyor.
satsam kaça giderApple'in en son çıkardığı model iPhone 6s ve 6s Plus kullanıcıları soru, sorun, öneri ve görüşlerini buradan dile getiriyor.
![]()
Detaylı Teknik Özellikler İçin : iPhone - Modelleri Karşılaştırın - Apple (TR)
Peki siz iPhone 6s ve 6s plus hakkında neler düşünüyorsunuz?
amper değeri yükselse idi 7+ 3-4 saat yerine 2 saatte dolardı. Birde böyle düşün.. Sen amperi arttırdıkça ısıyıda arttırırsın, yanma patlama tehlikeleri had safhaya çıkar ki buda global olarak patlayıcılara dönüşür bir müddet sonraonlar ellerinde olani satarlar. fakat orjinal fabrika cikisli her telefon adaptoru farkli amperlerde gelir. batarya kapasitesi arttikca amper degeride yukselir.
bende 7 var. bendede dalgalanma oluyor. ama normaldir diye pek aldırış etmedim açıkcası
Kapalı ortamlarda oluyor bu durum acaba normal bi durummudur?
amper değeri yükselse idi 7+ 3-4 saat yerine 2 saatte dolardı. Birde böyle düşün.. Sen amperi arttırdıkça ısıyıda arttırırsın, yanma patlama tehlikeleri had safhaya çıkar ki buda global olarak patlayıcılara dönüşür bir müddet sonra
yarin diger iphone u olan arkadaslarda deneyecegim. izlenimlerimi paylasirim
Merhaba iyi günler telefonu servise vericemde sadece faturayla gitsem yeterli olur demi ?
Arkadaşlar ios 10 .3 te bataryada dahada fazla iyileşme olurmu
Mesajınızı beklıyor olacagım.
selamlar bugun denedim. arkadasta 6s vardi onda denedik ondada titreme vardi. normal bi durum galiba. agir cektigi icin her detayi almali o yuzden titriyor sanirsam