Ayberk45
Asistan
Peki birşey daha sorucam güncellemeyi wifi den yükledik kurduk hafızada ne kadar bi azalma görülür ? itunesten yapılan güncellemeler daha az mı yer kaplar ?Şuan bende çok iyi değil aslında. Eskiye göre düşüş var
Peki birşey daha sorucam güncellemeyi wifi den yükledik kurduk hafızada ne kadar bi azalma görülür ? itunesten yapılan güncellemeler daha az mı yer kaplar ?Şuan bende çok iyi değil aslında. Eskiye göre düşüş var
10.1.1 de yapıyodu aynısını şuan 10.2 beta3 var gine oluyorSrüm nedir ?
Peki birşey daha sorucam güncellemeyi wifi den yükledik kurduk hafızada ne kadar bi azalma görülür ? itunesten yapılan güncellemeler daha az mı yer kaplar ?
iTunes'den güncelleme yaparsanız eski sistem dosyalarını silip Yen'i sistem dosyalarını yüklüyor.Peki birşey daha sorucam güncellemeyi wifi den yükledik kurduk hafızada ne kadar bi azalma görülür ? itunesten yapılan güncellemeler daha az mı yer kaplar ?
Tekefonu sıfırladığımızda ios ilk aldığımız sürümemi düşer yoksa en günceli mi yükleriTunes'den güncelleme yaparsanız eski sistem dosyalarını silip Yen'i sistem dosyalarını yüklüyor.
Eğer telefondan yaparsanız eski dosyaların üstüne ekler
Aralık ayında gelicek güncellemeyi bekleyin olmazsa servise gönderin bence10.1.1 de yapıyodu aynısını şuan 10.2 beta3 var gine oluyor
Telefonu kapatıp açar mısınız onların açılması gerekiyorTekefonu sıfırladığımızda ios ilk aldığımız sürümemi düşer yoksa en günceli mi yükler
Aralık ayında gelicek güncellemeyi bekleyin olmazsa servise gönderin bence
Mesaj yazma yerinin yanındaki kamera kalp ve uygulamalar seçeneklerine basıyorum herhangi bişey açılmıyor nasıl kullanılıyor ?
İmassage kapalı durumdaTelefonu kapatıp açar mısınız onların açılması gerekiyor
ıphone 6s plas kulanan varmı
Pantolonun cebine sıgarmı sagol
Cevabın için çok saol telefonu sıfırladım düzeldiBaşka titreşim modlarını dener misiniz eğer çözüm sağlanmazsa Yen'i titreşim yaratın
![]()
Nasıl sizce %39 şarjım varken resmi çektim
İphone tarihinin en uzun kullanım süresi herhalde bu. Nasıl başardın bunu ?
Ortalama 8 saat kullanım veriyor [emoji16]
Yeterlidireyvallah arkadaşlar sagolun 32 gb hafıza telefon icin yeterlimidir
Ya bilen yokmu aradım apple ı bu %40da falan kapanma problemi restore ile gidermiş ve bu problem wifi üzerinden güncelleme yaptığımız içinmiş türkiyede yaşanan internet problemi yüzünden eksik indiriyomuşTelefonu restore edemiyorum kaynak bulanamadı falan diyor hata veriyor çözümü bilen varmı
Ya bilen yokmu aradım apple ı bu %40da falan kapanma problemi restore ile gidermiş ve bu problem wifi üzerinden güncelleme yaptığımız içinmiş türkiyede yaşanan internet problemi yüzünden eksik indiriyomuş
Ya bilen yokmu aradım apple ı bu %40da falan kapanma problemi restore ile gidermiş ve bu problem wifi üzerinden güncelleme yaptığımız içinmiş türkiyede yaşanan internet problemi yüzünden eksik indiriyomuş
Sarja takmissin bu degerleri alman imkansiz![]()
Nasıl sizce %39 şarjım varken resmi çektim
Herkeste olmaya basladi bu sorun bende kaldim guncelleme yapmiyorum ne olacagi belli degil insallah son guncellemeyle duzelir% 20-25 kalınca kapanıyor benimde. Çok sinir bozucu sarj aleti yoksa açamıyorsun telefonu.
3.000 tl para veriyoruz çektiğimiz eziyete bak.
Sarja takmissin bu degerleri alman imkansiz![]()
Son tam sarjdan sonra fise takildi ne demek oluyor pekiHocam vallahi şarjda almadım ben bu süreyi zaten şarja taktığında bu menü gözükmez kapanır şarjdan çekince açılır
Son tam sarjdan sonra fise takildi ne demek oluyor peki
Evetİtunestemi oyle diyor?
Kesinlikle katılıyorum ama son güncellemeyi beklicez yapıcak bişiy yok% 20-25 kalınca kapanıyor benimde. Çok sinir bozucu sarj aleti yoksa açamıyorsun telefonu.
3.000 tl para veriyoruz çektiğimiz eziyete bak.