iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Şuan bende çok iyi değil aslında. Eskiye göre düşüş var
Peki birşey daha sorucam güncellemeyi wifi den yükledik kurduk hafızada ne kadar bi azalma görülür ? itunesten yapılan güncellemeler daha az mı yer kaplar ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Peki birşey daha sorucam güncellemeyi wifi den yükledik kurduk hafızada ne kadar bi azalma görülür ? itunesten yapılan güncellemeler daha az mı yer kaplar ?
iTunes'den güncelleme yaparsanız eski sistem dosyalarını silip Yen'i sistem dosyalarını yüklüyor.
Eğer telefondan yaparsanız eski dosyaların üstüne ekler

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
iTunes'den güncelleme yaparsanız eski sistem dosyalarını silip Yen'i sistem dosyalarını yüklüyor.
Eğer telefondan yaparsanız eski dosyaların üstüne ekler
Tekefonu sıfırladığımızda ios ilk aldığımız sürümemi düşer yoksa en günceli mi yükler

10.1.1 de yapıyodu aynısını şuan 10.2 beta3 var gine oluyor
Aralık ayında gelicek güncellemeyi bekleyin olmazsa servise gönderin bence

Mesaj yazma yerinin yanındaki kamera kalp ve uygulamalar seçeneklerine basıyorum herhangi bişey açılmıyor nasıl kullanılıyor ?

Son düzenleyen moderatör:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Tekefonu sıfırladığımızda ios ilk aldığımız sürümemi düşer yoksa en günceli mi yükler

Aralık ayında gelicek güncellemeyi bekleyin olmazsa servise gönderin bence

Mesaj yazma yerinin yanındaki kamera kalp ve uygulamalar seçeneklerine basıyorum herhangi bişey açılmıyor nasıl kullanılıyor ?
Telefonu kapatıp açar mısınız onların açılması gerekiyor

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Başka titreşim modlarını dener misiniz eğer çözüm sağlanmazsa Yen'i titreşim yaratın
Cevabın için çok saol telefonu sıfırladım düzeldi

Telefonun ekranı bazen böyle tuhaf bişey oluyor neden acaba

Ekli dosyalar

• IMG_0685.PNG
    IMG_0685.PNG
    604.7 KB · Görüntüleme: 686
Son düzenleyen moderatör:

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Telefonu restore edemiyorum kaynak bulanamadı falan diyor hata veriyor çözümü bilen varmı

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar 10.1.1 güncellemesinden sonra buzlu cam efekti gibi olan düz renk oldumu sizde de 6S plus?

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Telefonu restore edemiyorum kaynak bulanamadı falan diyor hata veriyor çözümü bilen varmı
Ya bilen yokmu aradım apple ı bu %40da falan kapanma problemi restore ile gidermiş ve bu problem wifi üzerinden güncelleme yaptığımız içinmiş türkiyede yaşanan internet problemi yüzünden eksik indiriyomuş

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ya bilen yokmu aradım apple ı bu %40da falan kapanma problemi restore ile gidermiş ve bu problem wifi üzerinden güncelleme yaptığımız içinmiş türkiyede yaşanan internet problemi yüzünden eksik indiriyomuş

% 20-25 kalınca kapanıyor benimde. Çok sinir bozucu sarj aleti yoksa açamıyorsun telefonu.

3.000 tl para veriyoruz çektiğimiz eziyete bak.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
% 20-25 kalınca kapanıyor benimde. Çok sinir bozucu sarj aleti yoksa açamıyorsun telefonu.

3.000 tl para veriyoruz çektiğimiz eziyete bak.
Herkeste olmaya basladi bu sorun bende kaldim guncelleme yapmiyorum ne olacagi belli degil insallah son guncellemeyle duzelir