Başka titreşim modlarını dener misiniz eğer çözüm sağlanmazsa Yen'i titreşim yaratınBeyler bendeki 6s titreşim sorunu var galiba ya telefon titremiyor zil seslerinden senfoni gibi şeyleri de yaptım titreşim yok ne yapabilirim
Başka titreşim modlarını dener misiniz eğer çözüm sağlanmazsa Yen'i titreşim yaratınBeyler bendeki 6s titreşim sorunu var galiba ya telefon titremiyor zil seslerinden senfoni gibi şeyleri de yaptım titreşim yok ne yapabilirim
Gitmiyor kapatsamdaAdi ustunde konumu kullanmakta olan uygulamayi gösteriyor . Guvenlik amacli. Home tusuna cift tiklayrak arka plandan kapatirsan o uyari da gidecektir.
Kardes, oturup bana klavye delikanliligi yapacagina, iki satir googledan ac da bak tsmc ile samsung islemci arasindaki farkin kayda deger olup olmadigina.
Daha da beni alintilama, cok degerli zamanimi senin yuzunden cope atmayacagim daha fazla....
Kendi üslubunu düzelt, sonra akıl ver olur mu?
Ordan burdan izlediğinle değil, benim gibi deneyimlediğin tecrübelerinle gel. Ondan sonra ne yersen ye, beni ilgilendirmez..
İos 10.0.2 de telefonla 30 40 saniye konusuyirum yuzde 2 ani dususler oluyor bu surumde boyle biseyle karsilasan var mi
Cok ilgilenmedim gelip gecicidir dedim de genel de her konusmadan sonra oluyor birde eskiden konusanin sesi disariya duyulcak kadar kuvvetli cikmiyordu guncellemeden sonra daha gur cikmaya basladi yanimda ki nereydeyse konusanin sesini duyuyor ona bi cozum yok mu o ani dususlerde insallah final surumuyle giderilir10.2 de bende de var
Cok ilgilenmedim gelip gecicidir dedim de genel de her konusmadan sonra oluyor birde eskiden konusanin sesi disariya duyulcak kadar kuvvetli cikmiyordu guncellemeden sonra daha gur cikmaya basladi yanimda ki nereydeyse konusanin sesini duyuyor ona bi cozum yok mu o ani dususlerde insallah final surumuyle giderilir
Cok ilgilenmedim gelip gecicidir dedim de genel de her konusmadan sonra oluyor birde eskiden konusanin sesi disariya duyulcak kadar kuvvetli cikmiyordu guncellemeden sonra daha gur cikmaya basladi yanimda ki nereydeyse konusanin sesini duyuyor ona bi cozum yok mu o ani dususlerde insallah final surumuyle giderilir
Hayir sunuldugunda ayarlara gelicekBiz şimdi profil yükleyip güncelleme aldık apple herkese güncelleme verdiğinde bizde alacakmıyız ? Yoksa profili silip restoremi yapmamız lazım ?
Tam olarak anlamadim ne duzelir mi?Cihazı sıfırlarsam düzelirmi acaba ?
Tam olarak anlamadim ne duzelir mi?
Gelicek olan 10.2 final surumunu bekleyin suan betada oldugu icin bazi sorunlar yaratabilirŞarj hızlı bitmeye başladı 2 -3 er düşmeye başladı çözüm arıyorum
Gelicek olan 10.2 final surumunu bekleyin suan betada oldugu icin bazi sorunlar yaratabilir
Ben 10.0.2 deyim 10.2 final surumunu bekliyorumSizde aynı sürümdemisiniz ?
Ben 10.0.2 deyim 10.2 final surumunu bekliyorum
Nasıl yüklüycem şimdi belki düzelmiştir beta 2 deki hatalar ?
Deniyeyim teşekkür ederimSamsung veya qualcomm arasinda hicbir fark yok. Ancak antutuda birkac puan oynuyor ki onu da gunluk hayatta farketmek imkansiz. İsinma konusunda her iki islemci arasinda fark yoktur veya farkedilemeyecek kadar azdir.
Tahminime gore arka planda bir uygulama surekli gpse baglaniyor. Ayarlar konum servislerinden hangi uygulamanin ne zaman gose baglandigini ayarlayabilirsiniz. Tavsiyem, konum servislerini komple kapatmaniz veya kullanirken kullanilacak sekilde ayarlamanizdir.
2.si ekran parlakligini beyaz noktayi azalt olarak ayarlarsaniz pilin daha yavas bittigini fsrkedersiniz.
Telefon ayarlarindan yazilim guncelleme diyip indir ve yukle derseniz yuklenicektirNasıl yüklüycem şimdi belki düzelmiştir beta 2 deki hatalar ?
Daha önce profil yükledim bakıyorum şimdi beta 3. Bulamadım nasıl yükleyeceğim ?
Profili silip yeniden mi yüklememiz lazım
Ya bendede o sorun var 40 ta 45te 30 da kafasına göre kapanıyor dün telefonsuz dolaşmak zorunda kaldığım an bile oldu çok sinirim bozuldu gerçekten ne oluyor bu telefona yaTelefonun şarjı yüzde 30ken kapanıyor pil düşük diyor açmaya çalışıyorum şarj aleti istiyor sonra biraz bekleyip açınca açılıyor sarjı yüzde 30 görünüyor yine sonra hani biraz telefonda takılıyorum sadece 2-3 dk sonra tekrar kapanıyo düşük pilden sonra tekrar açıp biraz hiç ellemedim düzeldi ama şimdi yine şarjı 30ken kapandı bende şarj aletine taktım şimdi sebebi ne olabilir düzelir mi acaba servis gerekir mi
32 gb fiyatı şu an ne kadar? Almayı düşünüyorum.
Srüm nedir ?Ya bendede o sorun var 40 ta 45te 30 da kafasına göre kapanıyor dün telefonsuz dolaşmak zorunda kaldığım an bile oldu çok sinirim bozuldu gerçekten ne oluyor bu telefona ya
Nick mesaj uyumsuzlugu diyorsun yaniTeknoloji bağımlısı bir şahsiyetin internet kullanmayı bilmemesi ne çeşit bir ironi?
6s 10.1.1 olan var mı pil nasıl gidiyor eskisinden iyi mi kötümü onun haricinde herhangi sorunlar var mı geçenler deneyimlerinizi yazar mısınız teşekkürler