iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Kardes, oturup bana klavye delikanliligi yapacagina, iki satir googledan ac da bak tsmc ile samsung islemci arasindaki farkin kayda deger olup olmadigina.
Daha da beni alintilama, cok degerli zamanimi senin yuzunden cope atmayacagim daha fazla....
Kendi üslubunu düzelt, sonra akıl ver olur mu?
Ordan burdan izlediğinle değil, benim gibi deneyimlediğin tecrübelerinle gel. Ondan sonra ne yersen ye, beni ilgilendirmez..

Bir birinize olan saygı çerçevenizi kormanızı tavsiye ediyorum ve tartışmayı daha fazla uzatmayın arkadaşlar.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İos 10.0.2 de telefonla 30 40 saniye konusuyirum yuzde 2 ani dususler oluyor bu surumde boyle biseyle karsilasan var mi

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.2 de bende de var
Cok ilgilenmedim gelip gecicidir dedim de genel de her konusmadan sonra oluyor birde eskiden konusanin sesi disariya duyulcak kadar kuvvetli cikmiyordu guncellemeden sonra daha gur cikmaya basladi yanimda ki nereydeyse konusanin sesini duyuyor ona bi cozum yok mu o ani dususlerde insallah final surumuyle giderilir

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Cok ilgilenmedim gelip gecicidir dedim de genel de her konusmadan sonra oluyor birde eskiden konusanin sesi disariya duyulcak kadar kuvvetli cikmiyordu guncellemeden sonra daha gur cikmaya basladi yanimda ki nereydeyse konusanin sesini duyuyor ona bi cozum yok mu o ani dususlerde insallah final surumuyle giderilir

Biz şimdi profil yükleyip güncelleme aldık apple herkese güncelleme verdiğinde bizde alacakmıyız ? Yoksa profili silip restoremi yapmamız lazım ?

Biz şimdi profil yükleyip güncelleme aldık apple herkese güncelleme verdiğinde bizde alacakmıyız ? Yoksa profili silip restoremi yapmamız lazım ?

Son düzenleyen moderatör:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
24b2e00b6481423535ab7299f4d86816.png

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Son düzenleyen moderatör:

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Samsung veya qualcomm arasinda hicbir fark yok. Ancak antutuda birkac puan oynuyor ki onu da gunluk hayatta farketmek imkansiz. İsinma konusunda her iki islemci arasinda fark yoktur veya farkedilemeyecek kadar azdir.
Tahminime gore arka planda bir uygulama surekli gpse baglaniyor. Ayarlar konum servislerinden hangi uygulamanin ne zaman gose baglandigini ayarlayabilirsiniz. Tavsiyem, konum servislerini komple kapatmaniz veya kullanirken kullanilacak sekilde ayarlamanizdir.
2.si ekran parlakligini beyaz noktayi azalt olarak ayarlarsaniz pilin daha yavas bittigini fsrkedersiniz.
Deniyeyim teşekkür ederim

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Nasıl yüklüycem şimdi belki düzelmiştir beta 2 deki hatalar ?

Daha önce profil yükledim bakıyorum şimdi beta 3. Bulamadım nasıl yükleyeceğim ?

Profili silip yeniden mi yüklememiz lazım
Telefon ayarlarindan yazilim guncelleme diyip indir ve yukle derseniz yuklenicektir

blackbloodw1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonun şarjı yüzde 30ken kapanıyor pil düşük diyor açmaya çalışıyorum şarj aleti istiyor sonra biraz bekleyip açınca açılıyor sarjı yüzde 30 görünüyor yine sonra hani biraz telefonda takılıyorum sadece 2-3 dk sonra tekrar kapanıyo düşük pilden sonra tekrar açıp biraz hiç ellemedim düzeldi ama şimdi yine şarjı 30ken kapandı bende şarj aletine taktım şimdi sebebi ne olabilir düzelir mi acaba servis gerekir mi

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Facebook ta herhangi bir fotoğrafın üzerine basıp açtığımda değişik tonlarda bildirim sesi tarzında biley çalıyor sizde de öyle mi facebook güncellemesiyle mi geldi acaba ?

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Telefonun şarjı yüzde 30ken kapanıyor pil düşük diyor açmaya çalışıyorum şarj aleti istiyor sonra biraz bekleyip açınca açılıyor sarjı yüzde 30 görünüyor yine sonra hani biraz telefonda takılıyorum sadece 2-3 dk sonra tekrar kapanıyo düşük pilden sonra tekrar açıp biraz hiç ellemedim düzeldi ama şimdi yine şarjı 30ken kapandı bende şarj aletine taktım şimdi sebebi ne olabilir düzelir mi acaba servis gerekir mi
Ya bendede o sorun var 40 ta 45te 30 da kafasına göre kapanıyor dün telefonsuz dolaşmak zorunda kaldığım an bile oldu çok sinirim bozuldu gerçekten ne oluyor bu telefona ya

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Teknoloji bağımlısı bir şahsiyetin internet kullanmayı bilmemesi ne çeşit bir ironi?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
6s 10.1.1 olan var mı pil nasıl gidiyor eskisinden iyi mi kötümü onun haricinde herhangi sorunlar var mı geçenler deneyimlerinizi yazar mısınız teşekkürler

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ben döndüm çok kötü değil yanlız 10.1 de şeffaf panel beyaz oldu 10.1.1 de hoşuma gitmedi buzlu görüntü gitti