Bloother
Rektör
Yine de bu kadar ucuza gelmez. Bir de bu işten edecekleri bir kâr olmalı. Babasının hayrına getirmez. 50-100 lira için de bu işe girmez.Dolar düşükken almış olabilirler. Anlık düşüşler totalde çok fazla oynama yapıyor.
Yine de bu kadar ucuza gelmez. Bir de bu işten edecekleri bir kâr olmalı. Babasının hayrına getirmez. 50-100 lira için de bu işe girmez.Dolar düşükken almış olabilirler. Anlık düşüşler totalde çok fazla oynama yapıyor.
Tek bir tane getirmiyor ki onlar. 50-60 adet getiriyorlar.Yine de bu kadar ucuza gelmez. Bir de bu işten edecekleri bir kâr olmalı. Babasının hayrına getirmez. 50-100 lira için de bu işe girmez.
Getirsin farketmez. Ürün ucuz bir ürün değil. 50-60 adet demek en az 75.000TL demek. 5.000 lira için 75.000 liranı bağlar mısın? Benim şüphelerim devam ediyor. Mantıklı değil bana göre.Tek bir tane getirmiyor ki onlar. 50-60 adet getiriyorlar.
İşin içinde olmadıkça kar ediyorlar mı etmiyorlar mı net bir şekilde bilemeyiz.Getirsin farketmez. Ürün ucuz bir ürün değil. 50-60 adet demek en az 75.000TL demek. 5.000 lira için 75.000 liranı bağlar mısın? Benim şüphelerim devam ediyor. Mantıklı değil bana göre.
Hesap ortada, bu işi usülüne göre yapıyorlarsa bu şekilde zarar ederler, bu işten kâr ediyorlarsa, bu iş usülüne göre yapılmıyor demektir. Sonuç olarak yine benim dediğime çıkıyor. ABD Apple Store'dan alıp da burada kaydettirerek bu fiyata satamazlar.İşin içinde olmadıkça kar ediyorlar mı etmiyorlar mı net bir şekilde bilemeyiz.
Tamam zaten ben de ondan bahsediyorum. Aynı şeyden bahsediyoruz.Dostum Türkiye'de AppleStore'den daha ucuza satan yerler var mı? Var. Mutlaka oralarda da vardır. Vardır bir şekli.
Hayırlı olsunKulübe yeni katıldım. Herkese selamlar.
İphone 6s Plus 64GB Silver![]()
Ortama göre değişiklik gösterir. O noislenme kameranın ışık ile beslenmes,i ile alakalı. Kamera ne kadar çok ışıkla beslenirse o noislenmez azalır. İlk başta normaldi demişsin aynı ortamda aynı saate mi noislenme oldu sorunu açarmısın yer zaman bakımından.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
kardeş kamera ilk başta normaldi sıkıntı yoktu sonra bir süre sonra bir daha girdim tabi aynı ortamdayım kamerada karıncalanma var çok kötü fotoğraf cekiyor ve düzelmediOrtama göre değişiklik gösterir. O noislenme kameranın ışık ile beslenmes,i ile alakalı. Kamera ne kadar çok ışıkla beslenirse o noislenmez azalır. İlk başta normaldi demişsin aynı ortamda aynı saate mi noislenme oldu sorunu açarmısın yer zaman bakımından.
Arkadaşlar eskiden bu tarihin burada hava durumu bilgisi yer alıyordu şimdi yok bulamıyorum, en alttan eklentilere bakıyorum hava durumu eklentisi gözükmüyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
![]()
Evet sorunu çözdüm bir kaç gün oldu.Ayarlar/gizlilik/konum/ içerisinden hava durumu konumu acik olması gerekir. Aksi taktirde bildirim ekranında hava durum bilgisi gösterilmez.
Evet sorunu çözdüm bir kaç gün oldu.
Benim sorumada cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar illali aynı sorunu yasayan vardır
Rica ederim ne demek.Kusura bakmayın yeni gördüm ben.
iphone umu bul cok sarj yermi ?ilk baslarda 5.30 saat kullanim alirken bu aralar 4.5 saat kullanim aliyorum ayrica telefonum eskiye gore birazdaha isiniyor gibi sizinde basiniza boyle bir durum geldimi 9.3.1 kullaniyorum surum
kardeşim restore ettim sorun çözüldü ama noislenme nedir biraz açıklık getirir misinOrtama göre değişiklik gösterir. O noislenme kameranın ışık ile beslenmes,i ile alakalı. Kamera ne kadar çok ışıkla beslenirse o noislenmez azalır. İlk başta normaldi demişsin aynı ortamda aynı saate mi noislenme oldu sorunu açarmısın yer zaman bakımından.
Kameranın yetersiz ışık altında kaldığı zaman kameradaki karıncalanma olayına denir.kardeşim restore ettim sorun çözüldü ama noislenme nedir biraz açıklık getirir misin
Peki tekrardan aynı sorunu yaşadığımda ne yapmam gerekiyor ?Kameranın yetersiz ışık altında kaldığı zaman kameradaki karıncalanma olayına denir.
Sorunu nasıl çözdüysen aynını.Peki tekrardan aynı sorunu yaşadığımda ne yapmam gerekiyor ?
İyide kardeşim ben bu sorunu restore ederek çözdüm her bu sorun oldugunda restore mi edicem illaki bunun bi kolay çözümü vardırSorunu nasıl çözdüysen aynını.
Bahsettiğin sorun sık yaşanır türden olmadığından kolay çözümünü aramana da lüzum yok. Ki olduğunu da zannetmiyorum.İyide kardeşim ben bu sorunu restore ederek çözdüm her bu sorun oldugunda restore mi edicem illaki bunun bi kolay çözümü vardır