Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bende de durum öyleydi kayıp oldu. Daha gözükmüyor. Eklentide de gözükmüyor.Bende bu şekilde;
![]()
Bende de durum öyleydi kayıp oldu. Daha gözükmüyor. Eklentide de gözükmüyor.Bende bu şekilde;
![]()
Yukarıda benim yaptığımı soruyorsan. Bu ; Evernote: Skitch: Fotoğraf, çek, GönderArkadaşlar fotoğrafları öyle düzenlemenin üstüne birşeyler falan yazıyosunuzya onun bir uygulaması falan varmı varsa adı nedir yardımcı olurmusunuz
Teşekkürler tam istediğim gibiYukarıda benim yaptığımı soruyorsan. Bu ; Evernote: Skitch: Fotoğraf, çek, Gönder
Skitch - Snap. Mark Up. Send. on the App Store
Arkadaşlar, Note 4 cihazım vardı ve Tüketici Hakem Heyeti kararı ile iade ettim.Samsung servis konusunda çok uğraştırdı sağolsun.İnternette yurtdışından gelen ve uluslararası garantiye sahip olan sıfır iphonelar var ve fiyatları çok uygun.1 yıl uluslararası garantili cihaz ve Türkiye'deki selefine göre 1000 TL ucuz.Sizce alınır mı?6S 64 gb Avrupa cihaz ile SE 64 gb Türkiye aynı fiyatla gidiyor.Görüşleriniz nedir bu konuda?
Sıfır Siyah Apple iPhone 6S Cep Telefonu sahibinden.com'da - 280462982 link bu hocam.Pasaport kayıtlı diye belirtilmiş.Arayıp sormadım daha Samsung paramı yatırmadı ve iphone konusunda kararsızım.Ben dışardan tüm masraflar dahil 2500'e aldım ama satacak olsam 2900'den aşağı satmam açıkçası. Amerika'dan Apple Store'dan alınmış cihazı 2500'e kim satıyor ki? Nasıl satıyor? Hiç kâr etmeden satmazlar, muhtemelen kayıtlı değildir.
Gerekmez. Normalde ufak tefek seyler icin fatura bile istenmiyor imei numarasından herşey çıkıyor. Cihaz değişimi yapılacaksa nadiren fatura görmek istiyorlar.Arkadaslar iphone 6s plus garatide fatura ve garanti belgesi istiyorlar mi acaba?
Apple store a vereceksen kargoyla gerekmiyo...Yetkili servislerde de gerek yok...Arkadaslar iphone 6s plus garatide fatura ve garanti belgesi istiyorlar mi acaba?
Onu baştan kontrol edecektin. Adam ben geri almıyorum derse haklı.Ikinci el aldim cihazi kontrol ettim iki yil garantili fakat fatura ve garanti belgesi yok! Iade etmeyi dusunuyorum
Garantisi belgesi gereksiz, önemli olan fatura.Bastan kontrol ettim zaten adam her kosulda geri alirim diyo garantisi belgesini bulmus ama fatura kayip hala
Normal onarıma gidiyorsanız istemiyorlar zaten. Sadece cihaz swap olacaksa yani ürün tamir edilmeyecek boyutta ve yenisi ile değişireceklerse o zaman isteyebilirler.Garantiden faturayi isterler mi yani???
Vergi harcı yatırıp kayıt yaptırman gerekir.Selam.Yurt dışından anakart sipariş etsem sıkıntı yaşarmıyım imei de
Maliyeti ne olur acaba. Malum türkiyede çok pahalı bu parça ve telefonumu tekrar kullanmak istiyorumVergi harcı yatırıp kayıt yaptırman gerekir.
Normal vergi harcı kadar yatırıyorsun diye biliyorum.Maliyeti ne olur acaba. Malum türkiyede çok pahalı bu parça ve telefonumu tekrar kullanmak istiyorum
Şuan getirtsen kayıtla beraber maliyet 2466TL. Ben aldığımda dolardan dolayı 2520TL'ye almıştım. Bu adamlar bu fiyata imkanı yok satamaz. Hangi satıcı zararına satar ki? Bu işte bir sahtekarlık var..Sıfır Siyah Apple iPhone 6S Cep Telefonu sahibinden.com'da - 280462982 link bu hocam.Pasaport kayıtlı diye belirtilmiş.Arayıp sormadım daha Samsung paramı yatırmadı ve iphone konusunda kararsızım.
Dolar düşükken almış olabilirler. Anlık düşüşler totalde çok fazla oynama yapıyor.Şuan getirtsen kayıtla beraber maliyet 2466TL. Ben aldığımda dolardan dolayı 2520TL'ye almıştım. Bu adamlar bu fiyata imkanı yok satamaz. Hangi satıcı zararına satar ki? Bu işte bir sahtekarlık var..