iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Allah kısmet ederse önümüzdeki pazartesi 6S e kavuşuyorum. ilk sorum force touch özelliğini engellemeyen bir ekran koruyucu var mı yoksa tüm ekran koruyucularda düzgün bir şekilde force touch çalışıyor mu. Diğer sorum ise müzik arşivim spotify üzerinde ve 1.2 Gb kullandığım uygulamalar 0.8gb fotoğraf olarak da 1Gb yi geçtiğim olmadan pcye atıyorum. Sizce 16Gb lik versiyon bana yeter mi?

Yeter. Ekran koruyucular koruyucu cam olsa dahi Force Touch etkilemiyor.
İmkanın varsa 64 al

B

Bir isheep

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba.. Bir sorum olacak size
İphone 6s plus var ve telefonu salladığımda kamera bolgesinden acayip bir ses geliyor, aynı yerden alınmış bir kaç telefonu kontrol etmek için salladığımda yine aynı sorunu görmekteyim. Sizde de böyle bir durum var mı? Normal mi bu ses?

Bu taptic engine in sesi buyuk ihtimalle . O ses kamerayi actimginda kesiliyorsa ois in sesidir sorun degil yani

Furkan.aköz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar s6 edge plus kullanıyorum cihazım 3 aylık ama şarj olurken şarjı eksiliyor garantiya vermicem satıp yenisini alacam her neyse samsung yeter artık dedirtti Iphone 6s plus alacam 2 3 haftaya kalmaz alırım sıfır alacam 16gb Iphone alırken bir şeye dikkat etmek lazım mı varsa böyle bir şey cevap verirseniz sevinirim ilk defa Iphone alacam teşekkürler :)

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Merhaba arkadaşlar s6 edge plus kullanıyorum cihazım 3 aylık ama şarj olurken şarjı eksiliyor garantiya vermicem satıp yenisini alacam her neyse samsung yeter artık dedirtti Iphone 6s plus alacam 2 3 haftaya kalmaz alırım sıfır alacam 16gb Iphone alırken bir şeye dikkat etmek lazım mı varsa böyle bir şey cevap verirseniz sevinirim ilk defa Iphone alacam teşekkürler :)

Sıfır alacaksanız dikkat edecek bişey yok çünkü apple TR'de sattığı tüm cihazlarına atnı garantiyi veriyor. Şimdiden hayırlı olsun :)

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Kalan %17yi küçümsemeyin, en az 1 saat daha kullanım veriyor.

db1fcee471877dcc56c5dc5e854d7f2d.jpg

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
16GB yetiyor normal kullanıcıya.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Önceki samsungdu. Oda ahnı süreleri veriyorsur. Bu sıfır başka cihaz hangisi bilmiyorum bakmadım :)

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşım eğer Plus serisi alacaksan 64 gb almaya çalış günümüz uygulamalarında herşeyi yapmak istersen 16 gb yetmez sana sıkıntı çıkarabilir ayrıca 4K olayı da fazlasıyla yer kaplıyor kamera da iyi çektiği için fotoğrafların boyutu yüksek oluyor o yüzden 64 gb almaya gayret göster

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
6s şarjı çabuk bitiyor 64gb Plus büyük tek elle tutulması zor ama bataryası ekranı ile cezbediyor alacaktım ama karar veremedim plus ta çok büyük iPhone 6s te şarjı çabuk bitiyor iPhone 6s ile 6s plus arasında kullanım süresi olarak ne kadar fark var acaba

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
6s şarjı çabuk bitiyor 64gb Plus büyük tek elle tutulması zor ama bataryası ekranı ile cezbediyor alacaktım ama karar veremedim plus ta çok büyük iPhone 6s te şarjı çabuk bitiyor iPhone 6s ile 6s plus arasında kullanım süresi olarak ne kadar fark var acaba

Herkes memnun şarjdan neye dayanarak çabuk bittiğini söylüyorsunuz?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
iPhone 6 Plus kullanan biri 6s'e geçince batarya açısından pişman olurmu olmaz mı ya da iPhone 6s Plus la daha mı mutlu olur

iPhone 6 Plus ve ya 6s Plus dan geçerse şarj süresi elbette daha az alacaktır. Fakat sadece Plus a göre.
6s in şarjı bir gün boyunca yettiği için sıkıntı olmayacaktır. Ama 2 gün kullanım istiyorsa elbette Plus alsın.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
iPhone 6 Plus ve ya 6s Plus dan geçerse şarj süresi elbette daha az alacaktır. Fakat sadece Plus a göre.
6s in şarjı bir gün boyunca yettiği için sıkıntı olmayacaktır. Ama 2 gün kullanım istiyorsa elbette Plus alsın.
Aslında büyüklük başlı başına bir sorun ama iPhone 6s Plus 1080 çözünürlüğü ois kamerası ve 2750mh bataryası ile daha cazip geliyor sanırım iphone6s Plus alacağım teşekkürler tavsiyelerin için Corvo Attano

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Aslında büyüklük başlı başına bir sorun ama iPhone 6s Plus 1080 çözünürlüğü ois kamerası ve 2750mh bataryası ile daha cazip geliyor sanırım iphone6s Plus alacağım teşekkürler tavsiyelerin için Corvo Attano

Büyük ekran alışmış isen öyle devam etmen daha iyi olacaktır senin için

S

SDN Okurujdjd

SDN Okuru
İphone 6s plus kullanıcısıyım, telefonu kulağımın yanında salladığım zaman içinde minik bir tıkırdı sesi geliyor. Bu sorun sizler de de oluyor mu

Mmr6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 6s plus aldım kulaklıgı takıp müzik dinlerken bir sıkıntı dikkatimi cekti kulaklıgı saga sola cevirince ses kısılıyo cızırtı geliyor baska kulaklıklarda da aynı sorun oldu acaba yazılımsal bir sıkıntımı yoksa kulaklık girişindemi sıkıntı var yardımcı olabilirmisiniz

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Mesela telefon diğer odada birisi arıyor sesini duyup bakmaya gittiğimde Ekranda arama gözükmüyor ses çalıyor ancak kim adadığı gözükmüyor aramayı reddedip sonra kim aradığını görebiliyorum ancak tekrar söylüyorum bu sadece telefondaki gelen aramayı geç gördüğümde oluyor nedir sıkıntı ?

Ö

öküz gözü

SDN Okuru
Mesela telefon diğer odada birisi arıyor sesini duyup bakmaya gittiğimde Ekranda arama gözükmüyor ses çalıyor ancak kim adadığı gözükmüyor aramayı reddedip sonra kim aradığını görebiliyorum ancak tekrar söylüyorum bu sadece telefondaki gelen aramayı geç gördüğümde oluyor nedir sıkıntı ?

ios ve kronik sorunu 6'dan beri var bu durum...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Çok ilginç sorunlar var. Neyse ki hiçbirini yaşamıyorum.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iPhone 6s Plus almayı düşünüyorum ama renk konusunda kararsızım Gold ile Silver arasında gidip geliyorum Space grey'de güzel iPhone 5s'im Space grey olduğu için o renk en son seçeneğim.Yardımcı olursanız sevinirim

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar iPhone 6s Plus almayı düşünüyorum ama renk konusunda kararsızım Gold ile Silver arasında gidip geliyorum Space grey'de güzel iPhone 5s'im Space grey olduğu için o renk en son seçeneğim.Yardımcı olursanız sevinirim

Ben gold derim. Silver çok sade geliyor bana.