6s 64 space grey aldım hadi bakalım hayırlısı sizce batarya süresi iyimi pek yorumlayamadım Ekli dosyayı görüntüle 14831. İlk şarjdan sonra bu arada
teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar,
ben de, geçtiğimiz Cumartesi günü, iPhone 5S'ten 6S'e geçiş yaptım.
şu ana kadar cihazdan memnunum.
49 saat bekleme, 9 saat de kullanım gördüm.
umarım hep böyle devam eder.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın inşallah.
6s 64 space grey aldım hadi bakalım hayırlısı sizce batarya süresi iyimi pek yorumlayamadım Ekli dosyayı görüntüle 14831. İlk şarjdan sonra bu arada
benim cihaz 6S, 64 GB.teşekkür ederimsizin 6s+ mı yoksa 6s mi
şu ana kadar, bataryayı sonuna kadar kullanmadım.Güle güle kullanın bu kullanım süresi 1 haftaya yükselecek. Çünkü henüz batarya kendini toparlamamış. 6s kullanıyorum, 2 gün çıkartıyorum bazen. Ortalama kullanım sürem 7-8 saat.
Orta parlaklıkta gün boyu mu kullanıyorsunuz ben de unkilled ve freeblade var oynadıktan sonra akşam 25% şarjım kalıyor kullanım süresi 4 saat alıyorum birde kullanım süresi olarak ekran açık olduğu zamanı mı baz alıyor yoksa son yapılan şarjımı aydınlatırsanız sevinirimBenim sürelerde gözle görülür artış var. Günde minimum birer saat Fallout ve CoC oynuyorum ekran sürelerim orta parlaklıkta 8 saatleri bulabiliyor oyun oynamasam ne olur Allah bilir bir gün oyun oynamadan denemek istiyorum ama hesaplara bakmam lazım yoksa halleri hiç iyi olmaz
Orta parlaklıkta gün boyu mu kullanıyorsunuz ben de unkilled ve freeblade var oynadıktan sonra akşam 25% şarjım kalıyor kullanım süresi 4 saat alıyorum birde kullanım süresi olarak ekran açık olduğu zamanı mı baz alıyor yoksa son yapılan şarjımı aydınlatırsanız sevinirim
benim cihaz 6S, 64 GB.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
şu ana kadar, bataryayı sonuna kadar kullanmadım.
bildiğim kadarıyla, ayda bir tamamen boşaltmak gerekiyor.
bu süreyi arttırmak için nasıl bir yol izlediniz?
zira, bataryalar kullandıkça açılıyorlar galiba.
Özel birşey yapmıyorum. Haftada 1-2 kere %20nin altına inmeden sarja takın, dediğiniz gibi ayda en az bir kerede tamamen boşaltın.
Öğrenciyim kredi kartı limitim çok az olduğu için i phone alıcam ama yetmıyor limitim. Onun yerine Turkcellden ayda 228tlye i phone6s + almayı dusunurum ama o zamanda 1500tl gibi fark oluyor nasıl alabilirim daha uygun??
öğrencilerede veriyolar mı acaba?Vatanda taksit yapıyolar, banka adı altında 2500TL Çektiğiniz krediyi 2600 TL olarak ödüyorsun, geriye kalanı ise nakit veya tek çekim yapabilirsin.
Ama öğrenci olduğunu söylüyorsun 3.500 TL gibi bir fiyatta telefon almanı tavsiye etmem. Kendi paranı kazanınca alırsın orta segment kullansan daha doğru olur. Tabi ki karar senin
Alacak kişi kredi kullanıyor odeobank üzerinden dolayısıyla kişinin üzerine herhangi bir araba veyahut ev veya maddi duran varlık varsa kredi rahatlıkla çıkar ama hiç birşey yoksa kredi çıkacağını sanmam.öğrencilerede veriyolar mı acaba?
Turkcellde herkese verıyolar ama baya pahalı
başka yerden alamazmıyım?
Bugün 6s almaya gittim inceleyeyim dedim biraz ama anlamadığım nokta iphone 6 plus'un beyaz rengi vermesi çok iyiydi ama 6s plus ve 6s'nın beyaz rengi çok kötüydü sonra 6s plus ta 6s te bir de 6 plus'ta safariden google'a girdim baktım ki beyazı en iyi veren iphone 6 plus ve vazgeçtim sonra kullanan arkadaşlar anlatabilir mi ya da ben spot ışıkta yanlış mı seçtim ekranın beyaz vermesi sizde nasıl.
Bende bunu anlatmaya çalışıyordum benim 6 plus 6s plus'tanda 6s'tende beyaz rengi daha iyi veriyor acaba sadece 6s'lerin paneline özel birşey mi acabaiPhone ekranlarını üreten 2 farklı üretici var. Biri Samsung diğeri LG. Sarımsı olanlar Samsung mavimsi olanlar ise LG. Tamamen karışık yerleştiriliyor. Nedeni ise üretimin yetiştirilmesi.
Bendeki ekranın hala hangisi olduğunu anlayamadım ama. Bana sarımsı geliyor store a gidip karşılaştırıyorum onunki benden daha sarı