iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Selçuk Uçar

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba arkadaşlar,
ben de, geçtiğimiz Cumartesi günü, iPhone 5S'ten 6S'e geçiş yaptım.
şu ana kadar cihazdan memnunum.
49 saat bekleme, 9 saat de kullanım gördüm.
umarım hep böyle devam eder.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

6s 64 space grey aldım hadi bakalım hayırlısı sizce batarya süresi iyimi pek yorumlayamadım Ekli dosyayı görüntüle 14831. İlk şarjdan sonra bu arada

hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın inşallah.

AyfonDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar,
ben de, geçtiğimiz Cumartesi günü, iPhone 5S'ten 6S'e geçiş yaptım.
şu ana kadar cihazdan memnunum.
49 saat bekleme, 9 saat de kullanım gördüm.
umarım hep böyle devam eder.:)

hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın inşallah.
teşekkür ederim :) sizin 6s+ mı yoksa 6s mi

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
6s 64 space grey aldım hadi bakalım hayırlısı sizce batarya süresi iyimi pek yorumlayamadım Ekli dosyayı görüntüle 14831. İlk şarjdan sonra bu arada

Güle güle kullanın bu kullanım süresi 1 haftaya yükselecek. Çünkü henüz batarya kendini toparlamamış. 6s kullanıyorum, 2 gün çıkartıyorum bazen. Ortalama kullanım sürem 7-8 saat.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim sürelerde gözle görülür artış var. Günde minimum birer saat Fallout ve CoC oynuyorum ekran sürelerim orta parlaklıkta 8 saatleri bulabiliyor oyun oynamasam ne olur Allah bilir bir gün oyun oynamadan denemek istiyorum ama hesaplara bakmam lazım yoksa halleri hiç iyi olmaz

Selçuk Uçar

Asistan
Reaksiyon puanı
21
teşekkür ederim :) sizin 6s+ mı yoksa 6s mi
benim cihaz 6S, 64 GB.

Güle güle kullanın bu kullanım süresi 1 haftaya yükselecek. Çünkü henüz batarya kendini toparlamamış. 6s kullanıyorum, 2 gün çıkartıyorum bazen. Ortalama kullanım sürem 7-8 saat.
şu ana kadar, bataryayı sonuna kadar kullanmadım.
bildiğim kadarıyla, ayda bir tamamen boşaltmak gerekiyor.
bu süreyi arttırmak için nasıl bir yol izlediniz?
zira, bataryalar kullandıkça açılıyorlar galiba.

koray_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkese selamlar bugün bende 6s ile aranıza katılmış bulunmaktayım.. herkese iyi forumlar..

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar dediğiniz pil ömürleri güç tasarruf moduyla mı?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Benim sürelerde gözle görülür artış var. Günde minimum birer saat Fallout ve CoC oynuyorum ekran sürelerim orta parlaklıkta 8 saatleri bulabiliyor oyun oynamasam ne olur Allah bilir bir gün oyun oynamadan denemek istiyorum ama hesaplara bakmam lazım yoksa halleri hiç iyi olmaz
Orta parlaklıkta gün boyu mu kullanıyorsunuz ben de unkilled ve freeblade var oynadıktan sonra akşam 25% şarjım kalıyor kullanım süresi 4 saat alıyorum birde kullanım süresi olarak ekran açık olduğu zamanı mı baz alıyor yoksa son yapılan şarjımı aydınlatırsanız sevinirim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Orta parlaklıkta gün boyu mu kullanıyorsunuz ben de unkilled ve freeblade var oynadıktan sonra akşam 25% şarjım kalıyor kullanım süresi 4 saat alıyorum birde kullanım süresi olarak ekran açık olduğu zamanı mı baz alıyor yoksa son yapılan şarjımı aydınlatırsanız sevinirim

Evde düşürüyorum biraz sadece onun haricinde hep ortada parlaklık.
Kullanım süresi batarya tam şarjdan sonra yaptığın telefon kullanımıdır. Oyun oynamak sörf yapmak mesajlaşmak video izlemek blog okumak uygulama menüsünde dolaşmak kısacası ekranın açık kaldığı her saniyeyi kapsar.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Tanrı aşkına
dd2832dc81d812b6b06618cbafb18034.jpg

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
benim cihaz 6S, 64 GB.

şu ana kadar, bataryayı sonuna kadar kullanmadım.
bildiğim kadarıyla, ayda bir tamamen boşaltmak gerekiyor.
bu süreyi arttırmak için nasıl bir yol izlediniz?
zira, bataryalar kullandıkça açılıyorlar galiba.

Özel birşey yapmıyorum. Haftada 1-2 kere %20nin altına inmeden sarja takın, dediğiniz gibi ayda en az bir kerede tamamen boşaltın.

malamira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğrenciyim kredi kartı limitim çok az olduğu için i phone alıcam ama yetmıyor limitim. Onun yerine Turkcellden ayda 228tlye i phone6s + almayı dusunurum ama o zamanda 1500tl gibi fark oluyor nasıl alabilirim daha uygun??

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Öğrenciyim kredi kartı limitim çok az olduğu için i phone alıcam ama yetmıyor limitim. Onun yerine Turkcellden ayda 228tlye i phone6s + almayı dusunurum ama o zamanda 1500tl gibi fark oluyor nasıl alabilirim daha uygun??

Vatanda taksit yapıyolar, banka adı altında 2500TL Çektiğiniz krediyi 2600 TL olarak ödüyorsun, geriye kalanı ise nakit veya tek çekim yapabilirsin.

Ama öğrenci olduğunu söylüyorsun 3.500 TL gibi bir fiyatta telefon almanı tavsiye etmem. Kendi paranı kazanınca alırsın orta segment kullansan daha doğru olur. Tabi ki karar senin

malamira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatanda taksit yapıyolar, banka adı altında 2500TL Çektiğiniz krediyi 2600 TL olarak ödüyorsun, geriye kalanı ise nakit veya tek çekim yapabilirsin.

Ama öğrenci olduğunu söylüyorsun 3.500 TL gibi bir fiyatta telefon almanı tavsiye etmem. Kendi paranı kazanınca alırsın orta segment kullansan daha doğru olur. Tabi ki karar senin
öğrencilerede veriyolar mı acaba?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
öğrencilerede veriyolar mı acaba?
Alacak kişi kredi kullanıyor odeobank üzerinden dolayısıyla kişinin üzerine herhangi bir araba veyahut ev veya maddi duran varlık varsa kredi rahatlıkla çıkar ama hiç birşey yoksa kredi çıkacağını sanmam.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Sanmıyorum çünkü krediyi banka veriyor. Git şansını dene ama umutla gitme.

malamira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcellde herkese verıyolar ama baya pahalı
başka yerden alamazmıyım?

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iphone 6s space grey 64gb aldım bana maliyeti 2700tl oldu (yunanistan) samsung islemcili cıktı ama bir farkın olmadıgını hepimiz biliyoruz telefon gayet guzel ..

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
EKLE BENİ DE DOSTUM :) ( 64GB Gold )

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bugün 6s almaya gittim inceleyeyim dedim biraz ama anlamadığım nokta iphone 6 plus'un beyaz rengi vermesi çok iyiydi ama 6s plus ve 6s'nın beyaz rengi çok kötüydü sonra 6s plus ta 6s te bir de 6 plus'ta safariden google'a girdim baktım ki beyazı en iyi veren iphone 6 plus ve vazgeçtim sonra kullanan arkadaşlar anlatabilir mi ya da ben spot ışıkta yanlış mı seçtim ekranın beyaz vermesi sizde nasıl.

[video=youtube;uzvZCgZ8uj8]https://www.youtube.com/watch?v=uzvZCgZ8uj8[/video]
bu videoda beyaz renkleri inceledim beyaz vermesi kotu sanki

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bugün 6s almaya gittim inceleyeyim dedim biraz ama anlamadığım nokta iphone 6 plus'un beyaz rengi vermesi çok iyiydi ama 6s plus ve 6s'nın beyaz rengi çok kötüydü sonra 6s plus ta 6s te bir de 6 plus'ta safariden google'a girdim baktım ki beyazı en iyi veren iphone 6 plus ve vazgeçtim sonra kullanan arkadaşlar anlatabilir mi ya da ben spot ışıkta yanlış mı seçtim ekranın beyaz vermesi sizde nasıl.

iPhone ekranlarını üreten 2 farklı üretici var. Biri Samsung diğeri LG. Sarımsı olanlar Samsung mavimsi olanlar ise LG. Tamamen karışık yerleştiriliyor. Nedeni ise üretimin yetiştirilmesi.
Bendeki ekranın hala hangisi olduğunu anlayamadım ama. Bana sarımsı geliyor store a gidip karşılaştırıyorum onunki benden daha sarı

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
iPhone ekranlarını üreten 2 farklı üretici var. Biri Samsung diğeri LG. Sarımsı olanlar Samsung mavimsi olanlar ise LG. Tamamen karışık yerleştiriliyor. Nedeni ise üretimin yetiştirilmesi.
Bendeki ekranın hala hangisi olduğunu anlayamadım ama. Bana sarımsı geliyor store a gidip karşılaştırıyorum onunki benden daha sarı
Bende bunu anlatmaya çalışıyordum benim 6 plus 6s plus'tanda 6s'tende beyaz rengi daha iyi veriyor acaba sadece 6s'lerin paneline özel birşey mi acaba

classmanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 14904Ekli dosyayı görüntüle 14904merhaba arkadaşlar 6s plus 64 gb aldım 2 gün şarjım gidiyor gün içinde yoğun çalıştıgım için ara sıra sosyal medyaya bakabiliyorum birazda müzik dinliyorum arada sırada whatshaptan yazışıyorum. sosyal medyamı çok şarj yiyor anlamıyorum merak ettiğim şu bazı arkadaşlar 6s.plusta 10 11 saat kullanım süresi aldıklarını söylemiş ben 8.5 9 saati geçemedim hiç... 3g sürekli açık diğer klasik tasarruf ayarları yapılı. benim teldemi sorun var yoksa kullanım şeklimdenmi kaynaklanıyor bekleme sürem oldukça uzun bu arada.. hattım avea hat ile şarj arasında bir ilişki varmı bilmiyorum.ekran görüntüsü ekliyorum düşünceleriniz benim için önemli tşk ederim

.Ekli dosyayı görüntüle 14904Ekli dosyayı görüntüle 14904Ekli dosyayı görüntüle 14904Ekli dosyayı görüntüle 14903Ekli dosyayı görüntüle 14904

Ekli dosyayı görüntüle 14904

Ekli dosyayı görüntüle 14905

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bugun ikinci sarjımı yaptım kaçıncı şarjdan sonra tam verim alabilirim? 6s 64gb

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
6s plus 64 gb kullanan arkadaş senin telefonunda hiç bir sıkıntı yok merak etme kullanım süresi telefonla görüşmede falan artıyor ortalaması 9 saat yoğun kullanımda 7.30 saat bile olabiliyor yani kafana takma böyle şeyleri ben de 6s plus 64 gb kullanıcısıyım herşeyimden memnunum senin aldıgın süreleri alıyorum ben de