iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260

Ben sanırım değiştirirsen 7 de geçerim ya da değiştirmem. Alırsam da yurtdışından alırım diye düşünüyorum. Sanırım avrupadan alınca türkiyede geçerli oluyormuş garanti. Ama artık yasa çıkmış e-devlet ile garanti kapsamına giriyormuş diye bir şey duydum. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Karmakarışıklaşmaktasın. 6s al geç. Böylelikle kafan rahat olur.
6s alırsam 64 gb alamam 16 gb alabilirim bu arada 3d touch denen şeyden memnun musunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada bende Samsung Galaxy S6 vardı iPhone 6s mi yoksa S6 mı yoksa iPhone 6 mı ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
6s alırsam 64 gb alamam 16 gb alabilirim bu arada 3d touch denen şeyden memnun musunuz?

Bu arada bende Samsung Galaxy S6 vardı iPhone 6s mi yoksa S6 mı yoksa iPhone 6 mı ?

16 alıcaksanız hiç almayın. S6 gerçekten kötü bir telefondu. İphone 6 64 ile devam edin. 3d ahım şahım bir şey değil. Destekleyen uygulama sayısı arttıkça daha kullanışlı olacaktır. Ama şuanlık 3d touch için geçmeye gerek yok.

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
16 gb bana yeteceğini düşünüyorum foto filan çeken birisi değilim yetmez mi sizcede ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
16 gb bana yeteceğini düşünüyorum foto filan çeken birisi değilim yetmez mi sizcede ?

Ben iPhone 6 16 kullanıyorum. Yetiyor da. Kalıntı dosyalar birikiyor temizleyemediğim. Restore yapmak zorunda kalıyorum arada sırada. Durup dururken her gün 100 mb alan gittiği oluyordu. Ayrıca uzun süre kullanacaksanız 16 asla almayın.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
16 yı anca Facebook instagram bir iki foto video çok boyutlu olacağı için sıkıntı birde uygulamalar güncellenince boyutları artıyor hepsinin 64gb alın biraz pahalı ama aldığınız değecek

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dediğiniz iyi gayet keşke 32 gb kaldırmasalardı mecburen telefonlara servet veriyor gibi oluyoruz. 64 gb alabilirsem 6 alırım 6s asla olamaz

requin1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6s aldım işlemci samsung çıktı iade edip şansımı denemeli miyim arkdaşlar?

requin1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok abi gerek yok. Öyle bir fark olsa. Apple samsung olanları toplatırdı. Zaten kabul etmezler iadeyi.

app store internet üzerinden aldım 14 gün koşulsuz iade var %2-3 fark var diye kabul ettiler ve açıklama yaptılar

Apple A9 yongası farklı üreticilerden tedarik edilse de her yonga Apple’ın en yüksek standartlarıyla üretildi. Yaptığımız testlerde günlük kullanım verilerinden aldığımız sonuçlar, işlemciler arasındaki pil ömrü farkının %2 ve %3 arasında değiştiğini gösteriyor.”

https://www.youtube.com/watch?v=0bAeJ5fJ1M0

hele şu videodaki gerçek ise
https://www.youtube.com/watch?v=vAIPHEhgAaI

kesinlikle iade etmeyi düşünüyorum donanımsal bir fark var ortada.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
app store internet üzerinden aldım 14 gün koşulsuz iade var %2-3 fark var diye kabul ettiler ve açıklama yaptılar

Apple A9 yongası farklı üreticilerden tedarik edilse de her yonga Apple’ın en yüksek standartlarıyla üretildi. Yaptığımız testlerde günlük kullanım verilerinden aldığımız sonuçlar, işlemciler arasındaki pil ömrü farkının %2 ve %3 arasında değiştiğini gösteriyor.”

Kabul edeceklerini zannetmiyorum. Çünkü bu markanın kendisinin belirlediği bir şey. Çünkü sizden gerekçe isteyecekler. Dediğiniz şeyde üretim hatası olmadığı için kabul edilmesi zor. Teorik olarak böyle. Kabul etmeleri şaşırttı beni. İade edin o zaman

requin1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte bu farkın olup olmadığı konusunda emin olamıyorum alacağım cihazı 2-3 sene kullanacağımı düşününce iade daha mantıklı geliyor 14 günde sebep göstermeden iade-değişim söz konusu appstoreden alındığında.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
işte bu farkın olup olmadığı konusunda emin olamıyorum alacağım cihazı 2-3 sene kullanacağımı düşününce iade daha mantıklı geliyor 14 günde sebep göstermeden iade-değişim söz konusu appstoreden alındığında.

İyiymiş öyle olması. 6s 64 müydü

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
evet, paket üzerinden anlaşılmıyor renk ve kapasite ile de alakalı durum değil tamamen şans.

Apple'ın böyle yapması kötü oldu. Kutudan belli olsa kimse elindeki samsung işlemcili olanları satamaz. Ama burada kullanıcı daha önemli.

requin1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'ın böyle yapması kötü oldu. Kutudan belli olsa kimse elindeki samsung işlemcili olanları satamaz. Ama burada kullanıcı daha önemli.

tabiki de ama donanımsal bir farklılıktan dolayı ortada değişik değerlerin olduğu açık kullanımı çok etkiler mi bilinmez ancak kullanıcı olarak samsung kullanmak istememek de hakkımız diye düşünüyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
tabiki de ama donanımsal bir farklılıktan dolayı ortada değişik değerlerin olduğu açık kullanımı çok etkiler mi bilinmez ancak kullanıcı olarak samsung kullanmak istememek de hakkımız diye düşünüyorum.

Fark biraz belirgin olunca işte

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Dostum videoda adamın yazdıklarını görmedin sanırım her eylemin sonunda cümleye both phone diye başlıyor yani her iki telefonda belirli süreli uygulama kullanımlarında yüzdesi yüzdesine aynı seviyede bitiriyor. Sonunda geekbench testi yapıyor sadece orada fark çıkıyor. Şimdi gerçekçi olalım, sen telefonu sabahtan akşama kadar benchmark yapmak için mi aldın yoksa kullanmak için mi? Kullanmaktan ne kastettiğimi zaten bildiğini varsayıyorum.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

İade edemezsin. 7 günü geçtiyse.

requin1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değişim yaptım 2. ürün işleniyor modunda süre 14 gün yanlış bilgilendirme yapmayalım

Dostum videoda adamın yazdıklarını görmedin sanırım her eylemin sonunda cümleye both phone diye başlıyor yani her iki telefonda belirli süreli uygulama kullanımlarında yüzdesi yüzdesine aynı seviyede bitiriyor. Sonunda geekbench testi yapıyor sadece orada fark çıkıyor. Şimdi gerçekçi olalım, sen telefonu sabahtan akşama kadar benchmark yapmak için mi aldın yoksa kullanmak için mi? Kullanmaktan ne kastettiğimi zaten bildiğini varsayıyorum.

şarj kullanımı için diyorum kardeş ben :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
değişim yaptım 2. ürün işleniyor modunda süre 14 gün yanlış bilgilendirme yapmayalım

şarj kullanımı için diyorum kardeş ben :)

Şarj kullanımını videoda gösteriyor zaten. Oyun oynuyor video izliyor render yapıyor şarj hep aynı ikisinde de...

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hala sıkılmadınız su muhabbetten ben 11 saat gordum samsung ıle gerisi boş

son kez yazayım su konuyla ılgılı olarak;
1. si boyle sorun olsa herkes sıkayetcı olurdu, sosyal medya dıye bısey var kımse sıkayetcı degıl yada her alan'a tmsc gelmedı ya samsungda vardır ama hıc bır barız sorun yok
2. si ben bu konu ıcın randevu aldım apple storeden hem turkıye'de hemde barcelonaya gıttım bunu sordum turkıye de zaten fazla bılgılerı yok ıstersenız 2 cıhazı bız test edelım sonucu sıze soyleyelım dedıler ama ben ıstemedım
ıspanyada ki storeye goturdugumde ıse baya yardımcı oldular bununla ılgılı apple ozel yazı bıle yollamıs ustte dendıgı gıbı %2 %3 fark mevcut denıldı ama 2 sındede ıyı kotu yonler degısıyor dendı yanı 2 ıslemcıde de bazı farklar mevcutmıs ama bunlar gunluk kullanıma kesınlıkle yansımıyormus bu cevabada tatmın oldum ve bıdaha arastırmadım
biide kendı arkadaslarımla falan denedıgımız teste gore aynı uygulamaları kullandık ortalama guc tasarrufsuz samsung guc tasarruflu samsung daha ıyı sarz suresı verıyor ve aradakı vark bı 30 dakıka bıle degıl
yuksek grafıklı oyun oynarsan ama tabıkı erken bıter..

zaten sorun olsa ınsanlar sıkayet ederdı ve apple mecbur olarak toplatırdı herkesın
degıstırırdı ama hıc bır sıkayet yok

uzun lafın kısası bır deli tas attı kuyuya hesabı oldu buda.
sözde dendıgıne göre 3-4 saat fark vardı hani nerde ?
apple bole bısey yapar mı ? hem bu kadar fazla fıyata telefon sat hem boyle barız hata yap. zaten buyuk farklar olsaydı bence 400 500 tl ucuza satılırdı kotu olan islemcilisi

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çöp bir marka. Fiyatı 4000 TL yapınca kaliteli olmuyor. Firma daha bunu çözemedi. Ama 700 tllik telefona 4000 TL verenler varken niye fiyatı düşürsün.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Çöp bir marka. Fiyatı 4000 TL yapınca kaliteli olmuyor. Firma daha bunu çözemedi. Ama 700 tllik telefona 4000 TL verenler varken niye fiyatı düşürsün.

Ve bunların hepsi senin kişisel kendi düşüncen [emoji5]
General Mobile ile hayatı doya doya yaşa[emoji1][emoji1]