iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Fotoğraf ne kadar kaliteli olursa olsun, baskı yaptırmayacaksanız çokta önemi yok...

Sosyal medyada en yüksek piksele facebook izin veriyor. Onun harici sosyal medyada ise fotoğraflarınız zaten belli bir kaliteye çekilip yüklenebiliyor.
Peki alan derinligi ? O nohut kadar lens ile alan derinligi imkansız . Kaliteyi telefon falan belirlemiyor. İsterseniz instagram hesabımı vereyim hepsi sony a7r2 ile çekilip wifi ile telefona atıldıktan sonra instagrama yuklendi . Herşey mega pixel değildir. İnstagram :baaderes

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Cihaz 6s
68558fc2dd73bef51d518b720907cf90.jpg

iOS 10 a geçilmeli mi peki anlaşılan şarj durumu aynı olacak

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
iOS 10 a geçilmeli mi peki anlaşılan şarj durumu aynı olacak
Kardeşim adam sana yeni batarya vermiyor . İşletim sistemini güncelliyor sadece. Ne kadar degisiklik bekleyebilirsin ? Hadi yuzde 1 olsun . O durumda bile bu konulara takilmaya harcadığın zamana yazık . Git 50 tl ye power bank al bir tane olsun bitsin .

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kardeşim adam sana yeni batarya vermiyor . İşletim sistemini güncelliyor sadece. Ne kadar degisiklik bekleyebilirsin ? Hadi yuzde 1 olsun . O durumda bile bu konulara takilmaya harcadığın zamana yazık . Git 50 tl ye power bank al bir tane olsun bitsin .

iOS 8 de alınan süreleri iOS 9 da alabildin mi sen herşeyden önce ukalalık yapmadan önce bi düşün istersen , powerbank kullanmayı biz de biliyoruz amacımız iOS 10 pil performansını öğrenmek sen ordan çıkıp diyorsun git powerbank kullan , aklımız senin kadar bizim de çalışıyor elbet insanlara cevap verirken herşeyden önce ukalaca davranmamayı dene istersen sana tavsiye ++

Reaksiyon puanı
14
iOS 8 de alınan süreleri iOS 9 da alabildin mi sen herşeyden önce ukalalık yapmadan önce bi düşün istersen , powerbank kullanmayı biz de biliyoruz amacımız iOS 10 pil performansını öğrenmek sen ordan çıkıp diyorsun git powerbank kullan , aklımız senin kadar bizim de çalışıyor elbet insanlara cevap verirken herşeyden önce ukalaca davranmamayı dene istersen sana tavsiye ++
Çok mantıklı bir cevap.Sonuçta yeni bir işletim sistemi ne olacağı belli değil.Kullanana danışmak gerek. :)

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Restoreden sonra aldığım süreler düzeldi. Bugün böyle;

0ef44ec40d6289981098bf73fc3c034d.jpg

IsmailAktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Meraba arkadaslar ben bildim bileli android kullaniyorum fakat ios a gecmek istiyorum ve kafamda iphone6s 16 gb almak var fakat bazilari hafiza yetmez sikinti olur diye bahsediyor. Ben fazla fotograf veya video çeken birisi değilim oyun oynama gibi bi aliskanligimda yoktur 16gb hafiza bana yeter mi ? Birde alicagim telefonu en az 2-3 sene kullanmak istiyorum sizce iphone6s 16 gb uygun mudur goruslerinizi bekliyorum

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Meraba arkadaslar ben bildim bileli android kullaniyorum fakat ios a gecmek istiyorum ve kafamda iphone6s 16 gb almak var fakat bazilari hafiza yetmez sikinti olur diye bahsediyor. Ben fazla fotograf veya video çeken birisi değilim oyun oynama gibi bi aliskanligimda yoktur 16gb hafiza bana yeter mi ? Birde alicagim telefonu en az 2-3 sene kullanmak istiyorum sizce iphone6s 16 gb uygun mudur goruslerinizi bekliyorum
Evet 6S 16 GB ihtiyaçlarını karşılar.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Merhaba.
Anlattığınız gibi bir kullanım için 16gb yeterli olacaktır ve sizi 6s 4 sene kasma,donma yapmadan rahat bir kullanım sunacaktır.

umutaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yeni bir 6s plus kullanıcısı oldum 5s im vardı üstünden tır geçmişti :) tam keyfine varamamıştım inş şimdi tadına varabilirim
Not: 2 günde hayran kaldığım özeliği var tabi ama biraz daha kullanmak lazim uzun kullanımda görelim

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yeni bir 6s plus kullanıcısı oldum 5s im vardı üstünden tır geçmişti :) tam keyfine varamamıştım inş şimdi tadına varabilirim
Not: 2 günde hayran kaldığım özeliği var tabi ama biraz daha kullanmak lazim uzun kullanımda görelim
Hayırlı olsun güle güle kullan.:)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Cidden 64'lük mü daha iyi yoksa 16'lık mı?

64gb tabiki de her anlamda daha iyi çünkü cihazda micro sd kart girişi yok arttıramıyorsunuz hafızayı fakat oyun oynamayan resim ve video çok çekmeyen bir kullanıcı için aradaki fiyat farkı bütçesini zorlayacaksa gerek yok 16gb yeterli olur ama bütçe müsait ise kullanılmayacak bile olsa 64gb alma tarafındayım.

IsmailAktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zorlucenter da bulunan apple storedan iphone6s almayi dusunuyorum kredi kartina taksit yapiyorlarmi yapiyorlarsa kac taksit yapiyorlar bilginiz varmi birde cihaz almak icin gittigimda randevu gerekirmi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Zorlucenter da bulunan apple storedan iphone6s almayi dusunuyorum kredi kartina taksit yapiyorlarmi yapiyorlarsa kac taksit yapiyorlar bilginiz varmi birde cihaz almak icin gittigimda randevu gerekirmi

Cep telefonlarına 3 yıldır taksit yasağı var dostum.. Ayrıca satın alma için randevu gerekmiyor.

gamermtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Amerikadan arkadaşıma Iphone 6S getirtmek istiyorum Amerikadan alınan bazı modellerin Türkiyede garantisi olmuyormuş bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Merhabalar, Amerikadan arkadaşıma Iphone 6S getirtmek istiyorum Amerikadan alınan bazı modellerin Türkiyede garantisi olmuyormuş bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Benim de duyduğum kadarıyla ABD'den hariç bir çok ülkede geçerli garanti.:(

gamermtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de duyduğum kadarıyla ABD'den hariç bir çok ülkede geçerli garanti.:(
Şimdi edindiğim bilgiye göre Amerikadan aldığımız bazı modeller garanti kapsamındaymış. Iphone 6S için A1688 olan model. Sim-free cihaz alırsam A1633 satıyorlar ve bu modelin Türkiyede garantisi yok. A1688 olan modeller Apple storedan alınan t-mobile cihazlarıymış. Bu cihazlar unlock mu Türkiyede çalışır bilemiyorum?